O: Ulkoasu euroilla, kokeile pohjaa! (päivitetty ohjeita) • !! Ohjeita hieman päivitetty, josko saisi paremmin kiinni siitä, mitä haen! 🙂

  Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että pieni ulkoasun muutos voisi tuoda piristystä harrastukseen, siispä ostan ulkoasun euroilla! Myös pelkkä pohja riittää, jos koodaus ei nappaa. Ulkoasulla ei ole kiire, joten kokeile ihmeessä vaikka aikaa olisikin rajallisesti käytettävissä.

  Vähän sekavilla ohjeilla lähden nyt liikenteeseen, mutta kysele lisää tai kokeile oman maun mukaan 😄

  Yleisiä ohjeita
  Kuvia löytyy täältä. Kokosin vaan randomisti sinne joitain kuvia, kerro jos haluat lisää jotain tietyn tyylisiä kuvia, niin kaivelen. Kasvatusrodut meillä on she, conn, nf ja pv, joten olisi kiva jos kaikki saa jotenkin näkymään sulassa sovussa ulkoasussa. Tykkään nykyisen ulkoasun vaihtuvista otsikkokuvista ja toivoisin sellaista (ehkä) myös uuteen ulkoasuun.

  Yleisesti tykkään aika “isoista” ulkoasuista. Yksinkertaiset ei iske. Kirkkaat värit (erit. auringon keltainen, limenvihreä ja vaaleanpunainen), glitteri ja erilaiset härpäkkeet ja nappulat on mun juttu.

  Tallin nimi tosiaan Team J&K, samat linkit kuin nykyisessäkin ulkoasussa. Varmaan kannattaa edelleen toteuttaa pudotusvalikko -tyylisesti, ellei tule mieleen parempaa ideaa? Valmennuskeskuksen painiketta ei tarvitse enää.

  Hevosulkoasu
  Hevosulkoasu voi olla joko erillinen tai upotettu, mutta sen täytyisi mukailla hyvin paljon tallin ulkoasua. Nykyinen hevosulkoasu.

  Kilpailukalenterin koodin täytyisi pysyä samana, koska en jaksa kajota jo olemassa olevien hevosten kisakalenteriin 😄 Mutta voisin kuitenkin haluta tuleville hevosille myös yksinkertaisemman kisakalenterin tyyliä pvm - laji (jaos) - paikka - luokka - tulos.

  Selkeä, näkyvä paikka mahdollisille meriiteille, mutta niin että sen puuttumista ei huomaa keskeneräisillä hevosilla.

  Joku spoileri kisakalenterille, sukuselvitykselle ja päiväkirjamerkinnöille/valmennuksille, ehkä?

  Hevosulkoasussa tärkeintä, että se näyttää mahdollisimman siistiltä ja panostetulta, vaikka hevonen olisikin vähän raaempi. (ts. luonnekuvauksen ja muiden tekstien kohdat voi jättää pois ilman, että kokonaisuus särkyy, eikä niin, että tyhjät kohdat täytyy täyttää täyteteksteillä)

  Muuta
  Ja koska olen älyttömän idiootti koodien kanssa, haluaisin valmiit koodit mukailemaan ulkoasun tyyliä päiväjärjestykselle, hevoslistaukselle, kasvattilistaukselle ja kilpailukalenterille. Mun ohjeet myös saattaa olla ihan älyvapaita, kun en itse koodauksesta tajua mitään. 😄

  Voisitko toteuttaa/koodata kylkeen vielä neljäpolvisen sukutaulun koodin? Niin, että siinä on ensimmäisenä yksi hevonen, jolta näkyisi kuva ja perustiedot taulukossa, ja sen jälkeen tulisi neljäpolvinen sukutaulu mahdollisimman prameana ja mahdollisesti niin, että kaikilla olisi pieni kuva ja perustiedot esillä?

  Kauheastihan tässä on hommaa, enkä tiedä saako kukaan mun selityksistä mitään selvää, mutta jutellaan ihmeessä enemmän jos joku tuntuu epäselvältä!

  Ulkoasuja joista pidän

  http://auric.arkku.net/ - Ihana kokonaisuus
  http://routamaa.net/sh/ - Kiva tunnelma.
  http://auburnestate.altervista.org/ - Kiva luksusfiilis
  http://www.rikotut.net/moondance/index.html - Kivan hempeä
  http://tunturiponi.net/sf/ - Kiva tunnelma
  http://epikse.net/romilly/ - Tässä on sitä “isoutta”, minkälaisista ulkoasuista tykkään
  http://www.lasikuu.net/virtuaali/ - Ihana
  http://www.lasikuu.net/virtuaali/conn/ - Ihanan leveä ja harmooninen
  http://hardelli.net/ - Tunnelma
  http://hardelli.net/valyrian/ - Tunnelma
  http://epikse.net/templates/edelweiss/ - Tässä myös sitä "isoutta"
  http://epikse.net/templates/heidseck/ - Ja tässä!
  http://epikse.net/templates/whitehall/ - Ja tässä!

  Jonkinlainen idea?

  Yön pimeinä tunteina sain jonkun valaistumisen, minkälaisen ulkoasun ehkä voisin haluta. Tein siitä hienon räpellyksen paintilla. Idea lähti siitä, että inhoan keksiä etusivulle jotain järkevää tekstiä, tässä sitä ei tarvitsisi keksiä. Tämä on kuitenkin vain idea, ja jos itse sait jo muista ohjeista inspiksen, niin anna mennä! //muoks. Ilmeisesti nuo kuvalinkkipallot on hankala toteuttaa, joten sen voi unohtaa. Jospa tästä poikisi kuitenkin jonkinlainen inspiksen kukkanen ulkoasun kokonaisuuteen ja/tai miten etusivun saisi toteutettua ilman pitkiä tekstejä. • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • Etusivulle. Annan myös lisäohjeita tarvittaessa mielelläni! 🙂 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • Lisää ohjeita ja esimerkkiulkosuja tullut, josko niistä inspis syttyisi 🙂 • Näin nettisivujen parissa päivätyönä työskentelevänä suunnittelijana ja koodarina voin sanoa, että tuon ulkkaidiksen koodaaminen olis tuskaa, varsinkin jos mennään responsiiviseen suunnitteluun. Ei siis mahdotonta, mutta ärsyttävää pientä näpräämistä joka ei olisi yhden päivän homma. Tai vaikka ei menisi niin mobiililla selaavat ihan ei responsiivista ulkoasua katsellessaan kärsisivät. Eli käyttäjäystävällisyys olisi aika huonossa jamassa… har har 😄

  Auric on kyllä ehdottomasti Romillyn kanssa top hienoimpia esimerkkejä! • @nalee Mä en koodaamisesta mitään ymmärrä, niin sinänsä ei yllätä että keksin jonkun tollasen hankalan idean 😄 Jos toi poikis vaikka jonkun toisenlaisen (helpomman) idean ulkkaan ja etusivun tekstittömyyteen 🤔 • @jenna-s No jos noi pallot olis kauniisti samassa rivissä esim 4 per rivi ( vähän ku hevoslistaus niin se jo helpottais idean koodaamista. Ja sivupalkki suht suora, koska on kiemuran toteuttaminen vaatii grafiikkaa joka taas tarkoittaa sivulle pidempää latausaikaa. Mutta ideaa muokkaamalla sen sais toimimaan kyllä. • @nalee Aa, no sehän on helpottavaa tietää, palluroiden ei siis tarvitse olla sikinsokin vaan samassa rivissä kelpaa mulle oikein hyvin! Kiemurankaan ei tarvitse olla kiemura, tosin jonkunlainen kaareva linja siinä olis kyllä kiva. 🤔 • Etusivulle


 • ♞ Puoliveriharrastajat

  Mä voin kokeilla, on jonkunlaista visiota, kerta hempeet värit miellyttää! Saako tallin hevosten kuvia käyttää ulkoasussa? • @veea mahtavaa! Mä sain chatin kautta toisenkin kokeilijan, mutta maksan kyllä vaivanpalkkaa kaikille kokeilijoille 😁 suurinta osaa hevosten kuvista saa käyttää, muistaakseni oon lisenssikuvistakin valinnut ne käyttöön joita saa muokata 🤔


 

11
Online

932
Users

12.3k
Topics

228.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.