O: ulkoasu tai kaks (€) • Haussa ulkoasu niin Abgelegenheitiin kuin Syrjän ratsutallillekin. Ulkoasuihin olisi kiva saada heti matkaan myös kuvallinen listaus ja hevosensivu. Palkkana maksan mielelläni euroja (tai ratsastus- tai ravikuvia), vähän reilumminkin jos kivasta ulkoasusta tarvitsee.

  Ulkoasun tekijältä toivoisin vähän näyttöä ja suunnilleen hinta-arvioita 🙂 Alla jotakin ajatuksia siitä, mitä ulkoasuilta toivoisin. Kovin tarkkoja toiveet eivät ole, olen kaikenlaisten ulkoasujen superfani.

  Ulkoasu 1 / Abgelegenheit
  🐎 selkeä rakenne, hevosrotuja paljon joten selkeys prioriteetti
  🐎 yksinkertaisuus
  🐎 hevoslistaus toimimaan monella rodulla, monella hevosella. meriittejä/painotusta ei tarvitse näkyä listauksesta
  🐎 neutraalihko värimaailma, korostusväriksi EI pastellivärejä
  🐎 jonkun sortin grafiikkaa, esim muutaman erityyppisen hevosen naamat ja/tai yleispätevää eteläsaksalaisesta menevää maisemaa (laidunta/alpit tms)
  🐎 3-5 linkkipaikkaa naviin
  🐎 hevosen ulkoasu sellaiseksi, että toimii niin ilman tekstejä ja yhdellä kuvalla kuin teksteillä ja isommalla gallerialla

  Ulkoasu 2 / Syrjän Ratsutalli
  🐎 ulkoasussa jotakin ideaa
  🐎 grafiikkan mielellään kuvat suomenhevosesta esteillä/koulussa ja maastossa/jonkunlainen rakennekuva tai vastaava, mutta myös esim eri väristen suokkien naamakuvat ok (mulla pitäisi olla omassa varastossa kasa)
  🐎 ulkoasuun ehkä jotain maanläheisyyttä ja suomalaista maaseutua, mutta en halua kovin ruskeaa ulkoasua tai maalaisromantiikka-henkistä leiskaa


 

19
Online

916
Users

12.0k
Topics

222.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.