O: ulkoasu tai kaks (€)  • Haussa ulkoasu niin Abgelegenheitiin kuin Syrjän ratsutallillekin. Ulkoasuihin olisi kiva saada heti matkaan myös kuvallinen listaus ja hevosensivu. Palkkana maksan mielelläni euroja (tai ratsastus- tai ravikuvia), vähän reilumminkin jos kivasta ulkoasusta tarvitsee.

    Ulkoasun tekijältä toivoisin vähän näyttöä ja suunnilleen hinta-arvioita 🙂 Alla jotakin ajatuksia siitä, mitä ulkoasuilta toivoisin. Kovin tarkkoja toiveet eivät ole, olen kaikenlaisten ulkoasujen superfani.

    Ulkoasu 1 / Abgelegenheit
    🐎 selkeä rakenne, hevosrotuja paljon joten selkeys prioriteetti
    🐎 yksinkertaisuus
    🐎 hevoslistaus toimimaan monella rodulla, monella hevosella. meriittejä/painotusta ei tarvitse näkyä listauksesta
    🐎 neutraalihko värimaailma, korostusväriksi EI pastellivärejä
    🐎 jonkun sortin grafiikkaa, esim muutaman erityyppisen hevosen naamat ja/tai yleispätevää eteläsaksalaisesta menevää maisemaa (laidunta/alpit tms)
    🐎 3-5 linkkipaikkaa naviin
    🐎 hevosen ulkoasu sellaiseksi, että toimii niin ilman tekstejä ja yhdellä kuvalla kuin teksteillä ja isommalla gallerialla

    Ulkoasu 2 / Syrjän Ratsutalli
    🐎 ulkoasussa jotakin ideaa
    🐎 grafiikkan mielellään kuvat suomenhevosesta esteillä/koulussa ja maastossa/jonkunlainen rakennekuva tai vastaava, mutta myös esim eri väristen suokkien naamakuvat ok (mulla pitäisi olla omassa varastossa kasa)
    🐎 ulkoasuun ehkä jotain maanläheisyyttä ja suomalaista maaseutua, mutta en halua kovin ruskeaa ulkoasua tai maalaisromantiikka-henkistä leiskaa


 

20
Online

848
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.