KRJ & KRJL tiedotustopic (tammikuun tilaisuus avattu) • Kouluratsastusjaos ja -laatuarvostelu

  Kuten jo aiemmin on jaoksen sivuilla ja Miljan aiemmassa topicissa ilmoitettu, KRJ ja KRJL on näin joulukuun lopulla siirtynyt allekirjoittaneen käsiin. Omasta ja varmasti myös muiden puolesta suuret kiitokset Miljalle luottamuksesta ja jaoksen ylläpitäjänä tehdystä työstä menneinä vuosina 🙂

  Jaos sai jäädä edelleen Miljalle hostiin, joten jaoksen osoite pysyy samana, laatuarvostelu kuitenkin muuttaa ylläpidon helpottamiseksi uuteen osoitteeseen. Laatuarvostelun vanhoilta sivuilta on kuitenkin uudelleen ohjaus uuteen osoitteeseen.

  Tätä topicia on tarkoitus käyttää alustana jaoksen ja laatuarvostelun tiedotukseen ja julkiseen keskusteluun. Jaoksen sähköpostiin tai minulle yksityisviestitse saa toki aina pistää viestiä, risuja, ruusuja, huolia ja kehitysehdotuksia, jos ei niitä halua julkisesti esiin tuoda.

  Uutisia

  30.12.
  Joulukuun laatuarvostelutilaisuuden tulokset on julkaistu.
  Tammikuun tilaisuuden ilmoittautuminen on avattu.
  Tammikuun tilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti 31. pv, sillä muutoin ilmoittautumiselle ja tuomaroinnille olisi jäänyt liian vähän aikaa, helmikuussa tarkoitus palata taas entiseen aikatauluun. • Kiitokset @Milja lle krj ylläpidosta ja tsempiä sinulle @Sonja-P uudelle työmaalle!

  Tuo yhden ylimääräisen hevosen tuonti tilaisuuteen on kiva uudistus.=) • Tammikuun tilaisuuden VIP on tänään!
  Helmikuun tilaisuuden ilmoittautuminen tarkoitus avata 20.1.


 

3
Online

831
Käyttäjät

10.8k
Aiheet

194.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.