E. Kontolan Ratsutalli, Storywoods, Koskikartanon Ratsutila, Vihtavuoren talli & Wuorenheimon Ravitalli • @aava-p No siis jos nyt ois nimi + vähä ulkonäköä ja lause tai kaks luonnetta. Et ei nyt mitään kilometrin mittasta romaania tarvi. Esim. Tiimi sivulta saa vähän osviittaa että minkä tyylistä. Noinkaan pitkä ei tarvi olla, mutta kunhan nyt antaa edes vähän avaimia ulkonäöstä.

  Tallipaikka on mahdollista saada kun molemmissa talleissa on vapaita karsinoita.


 • Tarinaheppailijat

  @minni kirjotin Milolle nyt vähän luonteesta ja ulkonäöstä 🙂
  Tämä paikka siis voisi olla aika hyvä Milolle, kun Surkullakaan ei ole omaa tallipaikkaa. Tallipaikka hevoselle ja työpaikka samassa tallissa ois just eikä melkein hyvä juttu Milolle. Häntä sais tietenkin käyttää tallin tarinoissa ihan vapaasti 😊 • @aava-p Jos tosiaan paikka Milolle sopivalta kuulostaa niin meidän puolesta mies on enemmän kuin tervetullut tiimiin Surun kanssa 🙂

  Jos joskus jotain haluaa tarinoida niin foorumille saa vapaasti tarinaa pistää joko tallikirjaan tai sitten omaan päiväkirjaansa, mutta mitään pakkoa ei ole. Tallikirjan puolella tosiaan saattaa joissain teksteissä kyllä vilahtaa, riippuen millaista tarinaa tallin arjesta on aina työn alla 🙂 • Vain viisi vuotta myöhässä Storywoodsista löytyy nyt tallien pohjapiirrokset sekä piha-alueen ilmakuva esittely sivulta. • Miten meni viime sunnuntainen kotikisapäivä ja miltä näytti mennyt viikko?

  Saati miten tänään kisatut Grand Prix kisat lähtivät kulkemaan? Mitä on vielä tulossakaan 🤔

  Näihin kysymyksiin löytyy vastauksia aamulla julkaistusta tallikirjan päivityksestä. Tie tähtiin kisan jälkeen ollaan palattu aikalailla takaisin tuttuun tarina per viikko tahtiin ja jokaiseen kuulumisten päivittämiseen pyritään kasaamaan laaja kattaus eri aiheista. • Storywoods on kokemassa suuren ulkoasupäivityksen, joten hevosmäärä muuttuu sivuilla aina sitä mukaan kun hevoset löytävät uudelle ulkoasulle.

  Aloitusviestiin lisätty myös Wuorenheimon linkki ja tallille mahtuukin vielä kolme ravihevosta tai ponia. • Storywoodsilla on uusi ulkoasu ja osoite. Kaikkien hevosten sivut eivät ole vielä siirtyneet uudelle osoitteelle, mutta sivujen siirto on aktiivisena koko ajan käynnissä joten toivottavasti viimeistään ensi kuun loppuun mennessä jokaisella hevosella on uusi ulkoasu. • Storywoodsissa järjestetään 05.07.20 avoimet ovet ja päivän aikana on mahdollista päästä tutustumaan kiinostaviin hoidokkeihin hoitamisen tai ratsastuksen merkeissä.

  Samalla on myös mahdollisuus hakea tallipaikkaa, hoitajaksi/työntekijäksi tai muuten vain tarinoida tai vierailla meillä tutustumassa paikkoihin ja tiimiin, sekä myytäviin kasvatteihin. • Storyn tallikirja on päivittynyt taas pariinkin otteeseen edellisen viestin jälkeen ja päivitykset ovat iso kokoelma tallin arkeen ja tapahtumaan.

  Täytyisikin muistaa päivitellä ehkä vähän useammin niin ei tarvitsisi aina kirjoitella parin viikon tapahtumista lyhyesti ja tiivistetysti, vai tykkäättekö te tällaisista koosteista mitä tallikirjan päivitykset tuppaavat olemaan? • Matkustusrajoitusten höllääntyessä on aika myös aloittaa Storywoodsin kesälomakausi.

  Ensimmäisenä lomalle pääsevät Sanni ja José ja nuorten loma sijoittuu ensikuun alkuun ajalle 3-16.8.

  Tarjolla olisikin pari kesätyöpaikkaa tuolle ajalle, jos omalle hahmolle haluaa jotain uutta ja väliaikaista muutosta. Oma/omat hevoset mahtuvat myös mukaan ja samalla on mahdollista valmentautua esim. Trevorin silmien alla. • Tauon jälkeen Storyn uudet sivut alkavat taas rakentumaan hiljalleen ja Mikko sai viimein luonteensa, jota ori on odottanut ihan liian kauan.

  Seuraavana työn alle tulevat erään uuden tuonnin sivut, ennen kuin palataan taas wanhojen hevosten pariin ja pyritään saamaan loputkin hevoset uuden osoitteen alle. • Etsinnässä sponsoriratsukko

  Storywoods haluaisi sponsoroida yhden ratsukon kisauraa.

  Ratsukolta toivottaisiin jonkinlaista tavoitteellisuutta kouluratsastuksen saralla, mutta Grand Prix tasolla tavoitteiden ei tarvitse olla.

  Sponsori ratsukolle tarjoamme vapaavalintaisen tekstin (pk merkintä/valkka) 2krt/kk, sekä mahdollisuuden joko toiseen kisahevoseen tai lainaratsuun oman ykköshevosen ollessa saikulla tai sellaisen puuttuessa kokonaan ja sitä oikeaa etsiessä.

  Sponsoriratsukon paikkaa voi hakea alla tai yv. • Järjestellessään toimistoaan Minni löysi pari viikkoa hukassa olleen tallikirjan ja tästä inspiroituneena nainen kirjoittikin heti uuden merkinnän.

  Millaisen harrastuskaverin nainen onkaan itselleen shoppaillut? • Koskikartanossa edelleen tuonteja ilman omia kotejaan!

  Kontolan ratsutallin hevosmäärä on kasvanut, uusimpana tulokkaana on shetlanninponi ori Playground’s Taco Cat eli kotoisasti vain Taavi.

  Storywoodsissa kisakausi käy kuumana niin kotona kuin myös tallin ulkopuolella. Minni viettää viikonlopun Ahvenanmaalla PJ hommissa ja tarinaa tästä reissusta on tulossa naisen spinnariin sekä Jussi, Trev & Sanni ovat lähdössä Golden Pony Dressage Cupiin. Kuka pärjää parhaiten vai syttyykö miljoonas maailmansota tuolla reissulla?

  ps. oletko jo lukenut Trevorin spinnarin? Tai sattunut törmäämään Tylerin pohdintoihin Trevorista? • Storyn foorumilla tapahtuu tällä viikolla toivottavasti useammassakin paikassa jo julkaistun tarinan lisäksi.

  Mistä te haluaisitte lukea tallin yleisessä kirjassa tai hahmojen omissa spinnareissa? • Koskihovin tuonnit myynnissä enään vain tämän viikon ajan!

  Storywoodsin sponsoriratsukko haku on myös tämän viikon auki, yksi hakemus on jo saapunut mutta vielä on aikaa hakea sponsoriratsukoksi! • Storyn tekstit ovat kokeneet pieniä parannuksia ja nyt mm. myös toiminta sivulta löytyy esittelyt hoitaja toiminnasta vapaiden hoitohevosten linkkauksen lisäksi ja myös tallityöläisten hommista on esittelyä, jos haluaa tarinoida hieman erilaisesta näkökulmasta 🙂 • Vielä tänään aikaa käydä hakemassa viimeisetkin tuonnit pois Koskihovista!

  Myös tämä päivä aikaa hakea Storywoodsin sponsori ratsukoksi.

  Avoinna on edelleen myös Storywoodissa yksityistallipaikkoja sekä 2x work&train tallipaikkoja! • Storywoodsin tallikirja oli taas pitkään hukuksissa, ennen kuin se yllätäen tuli esiin heppiksen sekalaisten tavaroiden koria selvittäessä ja se palautui takaisin Minnin toimiston pöydälle, minne se kuuluukin.

  Naisen selaillessa vihkoa ja tarkistaessaan mitäs viimeksi olikaan tullut kirjoitettua, huomasi tuo että Trevorkin oli kantanut tikkunsa ristiin ja kirjoittanut tallivihkoon kisareissusta jotain yhteenvetoa. Eihän nainen ehkä ihan allekirjoita tuon kaikkia kommentteja, mutta on sentään positiivisesti yllättynyt että mies tekee jotain muutakin kuin ratsastaa tai valittaa.13
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.