esittelyssä Päivänpirtti ☀ (os. villit este/koulukisat, rekiretki, vapaita karsinapaikkoja) • Lokakuun illassa sormissa kirveli pakkanen. Revontulet juoksivat taivaankantta pitkin, ilmassa viihtyi kosteus. Tallirakennuksen ikkunoiden läpi kajasti keltainen, lämmin valo, jota kohti määrätietoisesti kävelit. Pieni ovi oli jätetty raolleen, sisältä kiemurteli kosteiden hevosten ja makean heinän tuoksu. ✨

  Näillä sanoilla toivotamme sinut tervetulleeksi uunituoreeseen, hiljalleen rakentuneeseen virtuaaliseen harrastetalliin nimeltä Päivänpirtti. Muhokselle aikoinaan rakennettu, sittemmin tyhjäksi jäänyt kunnes pilkkahinnalla ostettu ja kunnosteltu tallirakennus näki päivänvaloa siis lokakuussa 2018 kahden ylläpitäjän, Humuttimen ja Iitun, toimesta.

  Päiviksen arki on pääsääntöisesti hoitaja- ja yksityistoiminnan pyörittämistä sekä tapahtumien järjestelyä aina villeistä kisoista kissanristiäisiin, ja ensisijaisesti meille on tärkeintä luoda rento, inspiroiva tarinointiympäristö vanhalla kunnon suntuubitallimeiningillä ilman sen suurempia paineita tai niskaan hengittelyä.

  Sen pidempiä enempää saarnailematta, tervetuloa tutustumaan ja jättämään terveisiä ellei ihan liittymäänkin asti ❤

  Humutin & Iitu


  Haussa tallipaikka? Päivikseen mahtuu muutama suloinen yksityinen, lue lisää yksityistoiminnastamme ❤


  Samalla ilmoiteltakoon tässä tulevista tapahtumista.

  ❄ 01-02.12.2018 Joulun mittelöt
  villit estekisat 01.12, villit koulukisat 02.12. / vip 30.11.-18
  tarkemmat osallistumisohjeet kutsussa

  🎅 Rekiretki 15.12.2018
  illalla ajettava/ratsastettava rento rekiretki klo 18 alkaen
  mahdollisuus hypätä joko reen kyytiin tai osallistua omalla ratsulla
  ei kuittauspakkoa, mutta tästä mukavasti täytettä päiväkirjaan!
  mukaan pääsevät kaikki halukkaat joulutunnelmoijat!


 • Esteratsastajat

  Ihania tapahtumia, osallistuttu 😊 Kiva idea tuo rekiretki! • Nostellaan ⏫ samalla mainostetaan tallin ulkopuolisille ratsukoille laitettua tuntiryhmää, johon tervetulleita ovat ratsukot kaikilta tasoilta. Tunneilla ei ole kuittauspakkoa, ja niistä saa välillä 100-200 sanan verran päiväkirjan täytettä heposelleen! • Vielä yksi mahtuu tuntiryhmään 😄 käykää joku sieppaamassa viimeinen paikka, kirjoittelen takautuvaa tarinaa ensimmäisestä tunnista nyt tämän viikon torstailta, kunhan saadaan ratsukot kasaan.

  Samalla kyselen, onkohan väellä kiinnostusta sitten vaihtoehtoisesti esim. viisipäiväiseen (laji)kurssiin, toiseen tuntiryhmään? Ajatuksia, ehdotuksia?


 • Villien kisojen harrastajat

  @humutin Ihanan paljon jo nyt järjestätte kaikkea, mutta jostain hiukan erikoisemmastakin lajista joku leikkimielinen kisailu/ harjoittelu tunnilla/harjoittelu valmennuksessa voisi olla mukavaa 🙂 • @bella kivaa järjestellä kun inspiroi! 😄 mutta luvassa tosiaan leikkitunteja ainakin ryhmien puolella, toki katsellaan jos järjestellään erikseenkin. Hmm, erikoisempia lajeja voisi kans miettiä ainakin tapahtuman muodossa, joulukuussa on tiedossa reilusti erilaista tapahtumaa, joten kannattaa pysyä kuulolla! 😉


 • Esteratsastajat

  Estekurssi nuorille hevosille ois superkiva ❤ • Ylöspäin 😄 • Hopsansaa 😄 • Nostellaan ✨ • Ylöspäin! 😄


 

15
Online

813
Käyttäjät

10.5k
Aiheet

188.6k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.