Jukolan uudet tuulet & Hannen "tilannepäivitystopa"


 • Sekalaisen sakin omistaja

  En nyt tiedä kiinnostaako tämä ketään, mutta päätin nyt omia aivojanikin selkeyttääkseni tehdä tämmöisen tilannepäivitystopicin. 😄

  Moni on ehkä huomannut (ellei ole jo unohtanut mun olemassaoloa), että olen ollut oikeastaan viime joulusta asti todella hiljaiselolla. Virtuaalijutut on pyörineet enemmän tai vähemmän mielessä, ja välillä on ollut hienoja suunnitelmia ja ideoitakin, mutta en ole silti saanut juurikaan mitään näkyvää esille pitkään aikaan. Koko alkukevään taistelin opparin kanssa aina toukokuun loppuun asti, jolloin valmistuin koulusta. Sitten alkoi kesäduuni ja nyt syksyn alusta pääsin onnellisesti vähän pidemmällä sopparilla töihin oman alan hommiin toisella paikkakunnalla. Välillä on pitänyt hoitaa myös parisuhdetta ja muita ihmissuhteita, sekä harrastaa oikean elämän heppoja. Virtuaaliharrastus on tuntunut lähinnä ylimääräiseltä taakalta, jota haluaisin kovasti tehdä, mutta en ole vaan millään löytänyt sopivaa hetkeä tai inspiraatiota.

  En osaa tai halua kuitenkaan lopettaa - ainakaan vielä. Ehkä senkin aika jossain vaiheessa tulee, mutta yritän nyt ensin keventää ja karsia. Tehdä virtuaaliharrastuksesta taas rentoa, kevyttä ja kivaa pakkopullan sijaan.

  Ensimmäinen toimenpide onkin Jukolan yksityistoiminnan lopettaminen. Koko toimintamuoto on muutenkin viimeisen vuoden ajan ollut sellaista kituutusta, että nyt on aika luovuttaa. Olisin halunnut olla aktiivisempi ja tarjota kaikkea kivaa yksityisten omistajille ja inspiroida heitä, mutta en ole enää hetkeen pystynyt siihen. Foorumikin on peittynyt kesän aikana iloisesti hämähäkinseitteihin. Siispä on aika vapauttaa Jukolan yksityissiipi omille hevosille ja koittaa löytää taas intoa touhuta niiden kanssa.

  Haluan myös viimein antaa itselleni periksi, ja antaa Jukolan hiljalleen muuntautua suomenhevos(painotteiseksi)talliksi. 😃 Kesän aikana keräsinkin talliin muutaman suomenpienhevosen ja tarkoitus olisi painottaa tallin suomenhevoskantaa piekkareihin. Tämän päätöksen johdosta avasin Jukolan rinnalle myös Stall Rubuksen, Hannen Ruotsissa asuvan ystävättären ja valmentajatuttu Inkan omistaman tallin, jonne Jukolan puoliveriset muuttivat nyt syksyllä. Jukolassa majailee toki vielä muutamia muunrotuisia hevosia ja poneja, joista en ainakaan vielä ole ajatellut kokonaan luopua. Katsotaan miten tämä nyt lähtee tästä käyntiin ja mihin suuntaan inspis vie. 🙂

  Näiden tallien lisäksi omaa kiireetöntä IRL-ajassa elävää elämäänsä viettää työ- ja ravihevospainotteinen Tikkalammen tila, sekä “silloin kuin huvittaa”-talli Kickapoo Ranch.

  Tämmöinen tiedote tähän väliin. Kyllä täällä siis hengissä vielä ollaan ja toivottavasti noustaan vielä ylöskin asti. 🙂


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Nostellaas näkyviin. • Yksi suuri harrastajia yhdistävä tekijä tuntuu olevan se, ettei uskalleta harrastaa omalla tavalla. Mielessä muhii hieno talli-idea, joka inspiroi ja harrastaja tietää sisimmässään, että tässä olisi pitkässä juoksussa kaikista parhain harrastustapa juuri itselle, mutta silti ei uskalleta muovata harrastusta omaan silmään sopivaksi. Ja tämä uskalluksen puute vie toisinaan harrastajan lopettamisen partaalle, kun selässä on kannettavana aivan liian iso reppu täynnä painetta ja perätöntä tunnetta siitä, miten “pitäisi” harrastaa, ollakseen tarpeeksi.

  Joten ihan superkivaa että olet taas meiningeissä ja teet muutoksia, jotka tuntuu hyvältä. ❤


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @uppe kiitos kommentista! ❤ Olen sellainen ihminen, että kerään aivan liikaa paineita ja odotuksia itselleni omasta, ja jopa muiden ihmisten puolesta. Siis tunnollinen suorittaja. Siksikin totesin tarvitsevani ainakin tässä elämäntilanteessa sitä, että edes virtuaaliharrastuksessa voin tehdä tai olla tekemättä mitä huvittaa ja olla niin aktiivinen kuin huvittaa.

  Ps. mun piti vastata sun sähköpostiin koskien Katriinan tallin joulumeininkejä, mutta sanottakoon nyt tässä, että yritän ehdottomasti jaksaa osallistua! Vaikuttaa superkivalta. 😊


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Nostelen tätä ja ilmoittelen vaikka samalla, että hengissä ollaan. Harrastelu on aika viikonloppupainotteista töistä johtuen, mutta joka viikonloppu koitan saada jotain pientä aikaan. 🙂 Nyt on esimerkiksi pari ikuisuuden odottanutta heppaa ilmoitettu KRJ-laatikseen, wuhuu!


 

7
Online

916
Users

12.1k
Topics

222.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.