Shutterstock for pikspoks! (M yli 200 rakennekuvaa € sh/pv/lv/poneja/shire/fri/knn/fell/ic... - uusia 8.12.) • @sonja tää on niin parasta palautetta, kiitos paljon! ❤️ Ihan mahtavaa että tämä on löytänyt kohderyhmänsä ja toimii juuri niin kuin kuuluukin, eli monipuolisena kuvapankkina mistä saa käydä napsimassa ihan koska vaan täsmätarpeeseen sopivia kuvia! • Kevättä kohti kaverit! Joko odotatte oripäivien (pv, ponit, sh) valikoimaa? 🌞 • Ehdottomasti odotuksessa oripäivien materiaalit ❤ • Kiitos koronan taidetaan tältä keväältä jäädä kokonaan ilman uusia orikuvia ja tamma- ja varsanäyttelykuvia. Koitan jossain kohtaa kaivella lisää arkistojen aarteita sitten, niin tulee edes jotain vaihtelua. 😊 • Kasailen paraikaa näytekansiota kaikista kuvaamistani rp-/wpb-tyyppisistä poneista 🙈 Jos näitä kiinnostaa ostaa yksinoikeuksilla (ja sen myötä tästä shutterstockista poikkeavilla hinnoilla) niin laittakaa vaikka yksäriä. 🙂 Linkki menee jakoon kysymisjärjestyksessä, sitä mukaa kun edellinen on saanut kuvansa valittua. • Aika hyvä satsi yllä mainittuja rp-/wpb-kuvia meni jo tähänastisille kysyjille. 🙂 Vielä on jonkun verran jäljellä tammojen, orien ja ruunien rakennekuvia lisäkuvineen, mukana kaiken kokoista ja tyyppistä ja muutama värikäskin tyyppi. • Moro keskikesän ystävät! Pari juttua:

  1. Käyn edelleen ja jatkossakin Keskustassa noin kerran puolessa vuodessa (pl ehkä talvikausi), jos mulle on asiaa niin kannattaa ehdottomasti laittaa sähköpostia virtuaaliset@hertjekker.net - etenkin jos ja kun olen unohtanut hoitaa oman osani jossain.
  2. Kuvasin tänään issikkanäyttelyissä 19 hevosta (jonkintasoiset rakenteet kaikista + nuorista irtojuoksutus + isosta osasta aikuisista ratsastukset), en tiedä millaiset markkinat issikoille tällä hetkellä on mutta pistäkää mulle sähköpostia jos joku haluaa näitä omilla diileillä. 🙂 Odottelen hetken että omistajat saavat ostaa omansa pois ja alan sen jälkeen kauppaamaan näitä teille jos kysyntää on.
  3. Mulla oli ehkä jotain muutakin, mutta unohdin sen jo.

  Kivaa loppukesää ja kiitos kaikista ostoista ❤ , ehkä taas talven pimeinä tunteina täydentelen näitä! • Mun toivelistalla on kaikki connemarat! (etenkin orit) ❤ Sekä erikoiset väritykset oikeastaan mistä vaan roduista, sekä connemararisteytykset (ratsuponit ?)


 

1
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.