EE: Kastanjeholm • Ensiesittelyssä…

  🇫🇮 ❄ K A S T A N J E H O L M ❄ 🇫🇮

  “But I don’t want to go among mad people," Alice remarked.
  “Oh, you can’t help that,” said the Cat: “we’re all mad here. I’m mad. You’re mad.”
  “How do you know I’m mad?” said Alice.
  “You must be,” said the Cat, "or you wouldn’t have come here.”

  Tervetuloa Kastanjeholmiin!

  Tule tutustumaan Kastanjeholmiin, ikivanhaan ja salaperäiseen miljööseen suomalaisen luonnon syleilyyn. Kastanjeholmissa koet vanhan ajan tunnelmaa yhdistettynä laadukkaaseen ja moderniin hevosurheiluun. Kastanjeholm on ollut toiminnassa kesäkuusta 2018, jolloin se muodostui pikkuhiljaa esteratsastajien Akseli Ruusuvuoren ja Sylvi Sundbergin unelmasta todeksi. Aluksi Sylvi piti sukutilallaan Kemiönsaaressa pientä kilpatallia yhdessä puolisonsa Akselin kanssa, mutta pieni maalaistalli sai väistyä suurten suunnitelmien tieltä, kun Akseli päätti perintörahoillaan ostaa vanhan valtionmielisairaalan tiluksineen ja perustaa sinne hevostilan.

  Kastanjeholm on virtuaalitalli eikä mitään sivuilla olevista asioista ole oikeasti olemassa. Kastanjeholmissa painotetaan esteratsastuksessa kilpailemiseen kansainvälisellä tasolla, kasvatetaan rakkaudella suomalaisia puoliverisiä sekä siinä sivussa pienimuotoisesti myös suomenhevosia. Varsinaiseksi tarinatalliksi Kastanjeholmia ei voi luonnehtia, mutta hevosten kanssa pyritään kuitenkin tarinoimaan jonkun verran sekä osallistumaan tarinatapahtumiin. Ehkäpä tulevaisuudessa pääsee lukemaan myös Kastanjeholmin omaa tallipäiväkirjaa.

  Risut ja ruusut ovat tervetulleita! 🌹 Erityiskiitos jo kasvatteja meille myynneille harrastajille. ✨

  ❄ Sylvi VRL-08179

  // EDIT 5.11.2018 Tallin nimi on vaihtunut Kastanjamäestä Kastanjeholmiksi. VRL:ssä talli on vielä Kastanjamäen nimellä, vaihtuu sinne, kun tukipyyntö käsitellään. Kasvatusliitteet pysyvät edelleen samoina. 🙂 • Ihana paikka ❤ En yleensä jaksa lueskella tekstejä mutta noita on hauska lukea 😄 Ulkoasu on rauhallinen ja nätti myös!


 • Esteratsastajat

  Aivan ihana tuo taustakuva, rakastuin täysin ❤ • Niin niin nättiä 😍 ja suuri kateus kirjoitustaidosta! • @Kida kiitos paljon! Mukava kuulla, että tekstit ovat luettavia. 😊

  @Jannica Kiitos! ❤ itsekin ihastuin siihen, kun vaihdoin hieman talvisempaa ulkoasua.

  @Elli-L Kiiitos 😘 • ✨ • 🌲


 

12
Online

814
Käyttäjät

10.5k
Aiheet

188.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.