Breawa - infotiedote • Kuten varmasti moni on huomannut, Breawan sivuilla ei ole koko vuotena tapahtunut juuri mitään. Tämä johtuu siitä, että sivuilla on menossa ulkoasun vaihto enkä tahdo uutta ulkoasua julkaista ennen kuin uusi ulkoasu on joka sivulla.

  Nyt, kun irl-elämässä on muutenkin hirmuisesti kaikkea meneillään, päätti sivutilantarjoaja pudottaa pommin että ilmainen hosti loppuu. Saatu maili puhuu kahdesta kuukaudesta kun taas sivuille pompannut info kertoo aikaa olevan vain kaksi viikkoa.

  Joka tapauksessa tiedän, etten ainakaan kahdessa viikossa saa ulkoasun vaihdosta mitenkään valmiiksi. Siltä varalta että Breawa katoaa netistä, se on palaamassa takaisin. Sitä, millä aikataululla, en osaa sanoa.

  Moni hevonen on uudistuksen myötä menossa kuoppaan, mutta toistaiseksi en ole oma-aloitteisesti palauttamassa hevosia kasvattajilleen. Mikäli sinulla on kysyttävää kasvatistasi tai haluat kuitenkin kasvattisi takaisin, laita mailia tai yv! • Katarzyna Okrzesik-Mikolajekin kuvia ei muuten saa enää käyttää virtuaalitallilla. Tai ainakin minulle vastattiin kieltävästi noin kuukausi takaperin. • @birdie Täh 😱 Oisko sulla screenshottia tästä • @birdie jees, tämän tiedossa jo. Kuvat tulevat poistumaan uusien sivujen myötä 🙂 • Tämä viesti poistettiin!


 • @birdie Jess, kiitoksia! Oon yrittäny selvitellä tätä jo hetken et mites on 😄


 

15
Online

781
Käyttäjät

10.1k
Aiheet

178.3k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.