Group Details

VHRY

Virtuaalinen historiallisen ratsastuksen yhdistys

 
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @jesy Voi hyvin olla, että tämä asukas ei edes tiedä koiransa haukkuvan ja ulvovan päivisin. 🤷♀️ Mä itse muutin myös hiljattain kerrostaloon koirani kanssa keskeltä korpea ja vaikka mun läsnäollessa koira ei reagoi ollenkaan ääniin, en yhtään tiedä haukkuuko se päivisin kun olen poissa. Tällöin toivoisin, että naapurit ilmoittaisivat siitä heti (eikä kuukausien päästä) jotta pääsisin heti tilannetta selvittämään ja hoitamaan. 😉
  Edit. Ja siis joo, ei sovi mullekaan tää kerrostaloasuminen. Heti kun vaan saan opiskelut käyntiin ja jostain alan töitä, niin muutan takaisin metsään. Onneks näitä töitä voi tehdä kotoa käsin.

  posted in Off topic
 • RE: VRL: Tule testaamaan!

  Olisi mukavaa päästä kokonaan eroon tulosten lähetyksistä kyllä 😄

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Piirroskeskustelu

  Läpipiirtämistä on kyllä todella vaikea todeta. Itse olen alkanut epäilemään, jos rakenne ei taidokkuudellaan korreloi väritystekniikan tai viivanjäljen kanssa. Esim. rakenne on tosi sopusuhtainen, mutta viiva hutera, tai hyvä rakenne mutta värityksessä ei selkeästi ole vielä hyvää kynänhallintaa tai tietämystä värienkäytöstä (tasaiset “flat” värit, varjostettu esim. ruskeaa vain tummemmalla samalla ruskealla, muovimainen, väärissä paikoissa olevat kiillot jne)

  Ja sitten nuo edellämainitut hälytysmerkit voivat olla myös silkkaa piirtäjän omaa tyyliä, joten siitä vielä yksi vaikeuskerroin lisää… 😄

  Jos läpipiirrosta epäillään, PKK:n ylläpito selvittelee asiaa asianomaisen kanssa. Asenne on hyvä pitää ystävällisenä: epäillyn läpipiirtäjän tylyttäminen, vähättely, “rikoksesta kiinni jääminen”, on parasta jättää pois. Sen sijaan koitan ainakin itse ohjeistaa miten päästä edistymään vaikkapa mallikuvien kanssa. 🙂 Tosin mie en ole näitä “virallisesti” hoitanut jaoksen puolesta, vaan Latun Talli-aikoina hoitajien kuvien kanssa. 😆 Mutta kummikin.

  Mutta juu, on tosi vaikea erottaa mikä on piirretty läpi ja mikä ei, varsinkin jos piirtäjä on taitava mallintaja ja omaa hyvää silmää hevosen rakenteelle. Siksi toivoisin tosi paljon malttia, ettei hirveän helposti ketään epäiltäisi, ja jos epäillään, niin viestiä pistettäisiin eka PKK:n suuntaan esimerkiksi miulle. Instagramissa läpipiirtäminen taitaa olla yleisempää, sieltä voi katsoa monta esimerkkiä tuosta mainitsemastani “kun muoto ja väritys eivät korreloi”-keissistä. Nettitallien ja varsinkin PKK:n hevosten puolella en edes muista milloin olisi miulla tutka alkanut piipittämään. 🤔

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Ei hitto tolla Disney+ listalla näyttäis olevan sellasiakin piirrettyjä joita en ole vuosikausiin nähny missään! Pakko kyllä laittaa tilaukseen.

  posted in Off topic
 • RE: M: Zenin syksyisiä tuontihevosia

  @Viivi-P Fluganta on jo varattu, ja tahtoisin mieluusti nähdä myös tulevan kodin ostotarjouksessa. Siksi nopeat syö hitaat-periaatteella Feinokin lähtee nyt Nikkin mukana Sierraan. Syksyn aikana on kuitenkin tulossa uusia hevosia myyntiin, jos niistä joku tärppäisi 🙂

  @Nikki mie varaan tämän siulle 29.9 saakka, jos tartteet lisäaikaa sivujen kanssa niin nyi hihasta. 😄

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: Zenin syksyisiä tuontihevosia

  @leahiiii Ota matkaasi vain, Flugantasta varmasti koreiden liikkeidensä ansiosta olisikin moderneja kouluratoja koristamaan! Astutus sopii myös enemmän kuin hyvin, Duc Obscur alkaa olemaan jo sen ikäinen että kohta olisikin ollut jo liian myöhäistä varsaa siitä ottaa.

  Merkkailen tamman varatuksi 29.9 saakka, mutta jos tarvitset lisäaikaa sivujen kanssa niin heitä vain viestiä. 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: Zenin syksyisiä tuontihevosia

  @korppi Todellakin lähtee siun matkaan, kuulostaa (ja näyttöjen perusteellä näyttää myös) todella hyvältä, miun makuun sopivalta kodilta 🙂 Merkkailen siulle varatuksi 27.9 saakka, jos tarvitset lisäaikaa sivujenteossa niin nykäise vain hihasta.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @korppi se Virtue-tamma oli/on kyllä ihana 😍

  Miks mä nään vaan ITin pellestä painajaisia?? 😫 En oo edes kattonu niitä leffoja aikoihin.

  posted in Off topic
 • RE: Pythonin koodiosaajia?

  @oona Mulla tuo koodi ei herjaa erroria cmd:llä 🤔

  posted in Koodikerho
 • RE: M: fri tamma ja wC ori

  Murdach Ion, Champ Ion, Legend Ginger ja Seawater Mermaid löytäneet onnistuneesti tiensä talliin 😊

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.