• RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Miten heppojen siirtäminen sivutilalta toiseen voikin olla näin rankkaa, vaikka kyseessä on käytännössä kopioi+liitä hommaa 😂 Tirithin uusilla sivuilla on ihana ulkoasu ja haluisin päästä jo esittelemään sitä kaikille mut enhän mä nyt keskeneräistä siirtoprojektia kehtaa näyttää :D:D (voispa suntuubista ladata kaikkien sivujen lähdekoodit kerralla koneelle ja ladata ne sieltä sitten uuteen sivutilaan… ois niin näppärää)

  @Knipse mun IRL-heppaleirikokemuksista joskus lapsena ehdottomasti lemppareita on ollut söpöysnäyttelyt, joihin valmistauduttiin letittämällä leirihoitsujen harjat ja hännät ja puunaamalla ne muutenkin edutuskuntoon 😎 Lisäks leirien kohokohta mun vakkarileiripaikass oli aina saunailta jolloin päästiin paljuun 😄 Ehkä tämmösiä aktiviteetteja vois soveltaa myös virtuaalileireille!
  @Kirsiina onnea 💕

  posted in Off topic
 • RE: Kirjoitan muutaman luonteen #2

  Teidän kasvatti Humppa saattaisi pitää luonteesta, tai sitten meidän Keskinkertainen, joka ei tosin välttämättä ole ihan keskinkertainen, ainakaan jos sen lempinimi kuvaa lainkaan sen luonnetta.

  posted in Markkinat
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Ei oo totta sain töitä!!!

  Pakko hehkuttaa johonkin kun oon yksin himassa pari päivää 😄 Mutta siis, olin alistunut jo tienaamaan vaan kuvaamalla, niin toi tuli aika extempore. Kaveri kysy, että tiiänkö meidän kylältä ketään tai oonko ite kiinnostunut myymään lähikaupan pihalla mansikoita, ja parikymmentä minuuttia siitä mulla oli työpaikka. Onnea on mansikkakasvattajan tunteva kaveri 😄

  Ainoa vaan, että en tiedä a) milloin alotan b) työvuoroja, joten elän vähän reunalla menojen sun muiden sopimisen kanssa. Mut mikä parasta, vapaiden niille päiville kun oon menossa kuvaamaan heinäkuussa, pitäis järjestyä, eli ei jää nekään rahat tienaamatta.

  posted in Off topic
 • RE: M: Halpoja kuvia tekstit/€ (sh, ponit, pv, nvh)

  Jos Lakeuden Hehkusta löytyy vielä kuvia niin euroilla kiinnostaisi 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Os. ERJ&KRJ (100cm, heB, heA)

  parit osallistujat puuttuisi vielä kaikista, tulokset tulevat heti kun täynnä!

  posted in Tapahtumat
 • RE: Mikä "ärsyttää" pikseliponeissa?

  Oma saamattomuus ja kisojen vähyys tällä hetkellä. Tuntuu että mitään ei saa hoidettua loppuun asti, kaikki on kiva aloittaa, mutta loppuun asti ei saa tehtyä mitään.

  Kisojen vähyys ärsyttää myös aivan tolkuttomasti, kisalistat pursuavat yli äyräiden ja hevosia ei saa laatiksiin. Itsellä on tällä hetkellä 110 avointa kutsua VRL:ssä ja eilen pistetty tulokset 80 kutsusta, ja lisää olisi tarkoitus järkätä, mutta olisi mukavaa, jos muutkin järjestäisivät. Joku joskus kommentoi hyväksyntä-/tulosjonojen hitaudesta, mua saa vaikka tulla nykäisemään hihasta jos erj/krj/kerj/vvj (tai hepparekka) jonot tökkivät 👐

  Pienesti ärsyttää myös se, että meni 30 kisaa väärällä osoitteella kalenteriin, eikä ole ollenkaan tietoa miten tuki tukipyyntöihin vastaa 😄 Tää on lähinnä turhautumista itteeni, ymmärrän, että monilla on näin kesällä muutakin tekemistä kun korjata toisen pikseliponikisakutsuja, eikä tuessa muutenkaan kai kamalasti porukkaa ole.

  posted in Yleinen
 • RE: Os. ERJ&KRJ (100cm, heB, heA)

  kaksi uutta 20x rypästä heA.

  posted in Tapahtumat
 • RE: Os. ERJ&KRJ (100cm, heB, heA)

  kahden ensimmäisen kouluryppään tulokset. muissa tilaa. uusia ryppäitä kenties yöllä tai huomen iltapäivällä.

  posted in Tapahtumat
 • RE: Esittelyssä virtuaalimaailman työhevostoiminta

  Laatuarvostelujonossa olleet hevoset on arvosteltu, onnea uusille palkituille!

  Muistakaahan osallistua myös suokkien työmestaruuksiin, niin saahaan kovat skabat pystyyn 😄 Kaikille avointen kesämestaruuksien kutsu pyritään julkaisemaan tämän viikon aikana.

  posted in Esittelyssä
 • RE: Os. ERJ&KRJ (100cm, heB, heA)

  tokan esteryppään tulokset. muissa tilaa.

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.