• RE: M: kesäkuun estepainotteiset FWB-varsat

  Uusia kavereita myyntiin!

  @Hailey-S ostamasi varsan sivuja vielä kaipailisin 😊

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: Your Horse Here -piirroskuvat!

  hamekuvan esikatselu päivitetty - lisään lopulliseen myös jalustimen ja ohjat, niiden taso vaan jäi pois päältä tossa 😄

  posted in Markkinat
 • M: Your Horse Here -piirroskuvat!

  Nämä on silloin tällöin olleet deviantartin piirrospiireissä kovinkin suosittuja. YHH eli Your Horse Here, tai olkoon suomeksi sitten vaikka SHT eli Sinun hevosesi tähän, on aika simppeli konsepti. Mulla on linet ja/tai tausta, ja tarjoan niihin väritettäväksi kivalla hinnalla paikan juuri sinun hevosellesi.
  Minä saan ensi kuun vuokrakassaan täytettä, te saatte kuvia hevosistanne.

  Nämä on tehty sillä tasolla että pärjännevät kyllä hyvin PKKn muu kuva -luokissa.

  Yhden hevosen hinta on 10e, hevonen + ratsastaja-paketti 15. Puolet huokeampia kuin tilarini keskimäärin, ihan siksi että näistä puuttuu se tilaajan sanavalta ja suunnittelutyö.
  Tausta ja line kuuluvat hintaan kaupanpäällisinä, maksat siis pelkästä värityksestä ja saat silti hela hoidon 👍 Jokainen STH-paikka myydään vain kerran, eli uusintavärityksiä samasta en tee.

  Koska kuvat ovat valmiita etukäteen ja vain väritystä vaille valmiit, eli näette mitä ostatte, haluan kuitin maksusta ennen kuin ryhdyn viimeistelemään teosta. Näistä lisää yksärillä tsätissä.

  ☘ HISTORIALLISET ☘

  Ratsastusta hameessa - vapaa
  alt text
  Inspiraatiota otettu mm. kladrubinhevosten ja brittiläisten showhevosten pukuluokista, sekä tästä itäfriisiläisen-vanhaoldenburgilaisen hameratsastuskuvasta. Sopii siis peruspuokkien sijaan rakenteeltaan paremmin sellaisille… työ-lämminverisille, you know. Ratsuväki-ratsuille ja vaunuroduille.

  Ilakointia raunioilla - vapaa 3/3
  [kuva tulossa kohta]
  Maisemaharjoitus ja mukana muutama villikkoheppa kesälaitumilla. Samaan kuvaan saa useampi henkilö siis ostaa STH-paikan - tai jos olet tosi halukas niin sitten sinä yksin kaikki kolme. Tässä haettu vähän samaa fiilistä kuin George Stubbsin ja muiden romantiikan ajan maalareiden mystisissä raunioissa, toisaalta kans Ilon Wiklandind ponit Ronja Ryövärintyttäreen.

  ☘ RENNOT ☘

  Möllösuokki - vapaa
  alt text
  Oli jo aiemmin myynnissä pelkkänä ääriviivatyönä, nyt saatavilla ihan taustan kera ja poistohintaan. Kaikille unisille, kesäisille, lempeille ja leppoisille kärpäsiä huiskiville suomiputeille.

  ☘ PERUSKÄYTTÖ ☘

  posted in Markkinat
 • RE: Annetaan jälleen erittäin huumorilla tehty luonne

  APUA! 😂😂😂

  posted in Yleinen
 • RE: Lahjoitetut linet

  Suokkilinestä tuli tälläinen, kiitos vielä! 😊

  posted in Markkinat
 • RE: E: tallipaikkaa piirretylle

  Meille Virtuaalitalli Päikesaareen mahtuu vielä oikein hyvin niin valokuvallinen kuin piirrettykkin yksilö! Tarjoamme niin karsina kuin pihattopaikkojakin ja laadukkaat ratsastusolosuhteet. Mukava ja rento ilmapiiri kutsuu mukaansa ja yksityisten vuokra on todella huoleton kuitata (lisää täällä). Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tiluksiimme! ❤

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @nikki en oo koskaan ollu mikään hiddlestonfani sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta oon ikuinen ja fanaattinen brittimiesfani ja mä niin sulin tohon videoon ❤

  posted in Off topic
 • RE: M: menneet jo

  @marjahilla joo, sori se meni jo toista kautta 😞 kiitos kuitenkin! Ehkä näitä joskus tulee vielä lisää.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: E: tallipaikkaa piirretylle

  Myös Hopiavuoressa on tilaa vielä kolmelle hevoselle. Meillä on kaksi valttia, jolla erotumme kaikista muista talleista. (Tai harrastustyylistä riippuen vikaa, heh: kaikille ei sovi kaikki.)

  Ensimmäinen valttimme (tai vikamme) on yhteisöllisyys kommenttien ja reagoinnin muodossa. Minä luen kaiken, ja niin tuntuvat tekevän muutkin. Hopiavuoresta näkee esimerkkejä siitä, miten kommentoin. Sieltä näkee myös sen, että muutkin tapaavat kommentoida aktiivisesti pitkiä ja lyhyitä kommentteja. Keneltäkään kommentointia ei vaadita, mutta pyrin kannustamaan kaikkia siihen. Jos kommentoit, tulet saamaan muilta kommentteja. Monesta toisten juttuihin vastaaminen tuntuu aluksi pelottavalta, mutta kommentointi on taito siinä missä tarinointi tai viulunsoittokin: sen oppii harjoittelemalla. 🙂
  Reagoinnilla taas tarkoitan sitä, että jos on itse aktiivinen ja ottaa muiden hahmoja mukaan, muut kirjoittajat reagoivat todella herkästi takaisin vastaamalla tarinalla tarinaan. Tietenkään kaikilla ei ole aina aikaa, mutta uskallan väittää, että meillä reagoidaan muiden juttuihin erityisen herkästi.

  Toinen valtti/vika on hahmokeskeisyys. Hopiavuoressa tapahtuu koko ajan ja paljon. Välillä hoidetaan hevosia joo ja ratsastellaan tai ajellaan yhdessä. Sellaisesta menosta moni tarina kertoo. Ainakin puolet tarinoista kertoo kuitenkin aivan muusta. Kaikilla hahmoilla on tai on kehittymässä ihan oma persoonansa. Ne rakastuvat ja riitelevät. Niillä on omat elämänsä tallin ulkopuolella, ja koska olen luonut miljööstä pienen pohjalaiskylän, hahmot tapaavat pakostakin myös Hopiavuoren ulkopuolella. (Rekisteröitynyt käyttäjä näkee Otsonmäen kartan.) Jos haluaa kirjoittaa pelkkää heppatarinaa, sekin onnistuu kyllä, mutta moni on sanonut syvällisten ihmishahmojen olevan Se Hopiavuoren Juttu.

  Kohderyhmämmekin on vähän eri kuin virtuaalitallilla yleensä. Yleensä tarinatalli tehdään houkuttelevaksi sellaisille, jotka tykkäävät hepoista. Tämän tallin kohderyhmää ovat sellaiset, jotka tykkäävät tarinoista. 🙂

  Talli tämä kuitenkin on siinä missä muutkin, ja hyviä talleja sinulle on jo ehdotettu. Samalla tavalla meilläkin on kenttää, maneesia, hakaa ja karsinaa. Nämä yllä olevat seikat ovat vain ne, jotka meidät muista erottavat.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: E: tallipaikkaa piirretylle

  Hopealinnasta löytyisi tallipaikka kauniin suomalaisen luonno ääreltä, mielettömät maastoilumahdollisuudet! Tallin oma kenttä on vielä työn alla sen oltua monta vuotta käyttämättömänä, mutta valmistunee kesän mittaan. Myös maneesia suunnitellaan rakennettavan talveksi.
  Sillä välin Hopealinnalaiset saavat käyttää Oresaman omistaman Hopiavuoren ratsastustiloja vapaasti, autolla matka taittuu n. 20min ja mikäli omaa kyytiä ei ole tallilta lähtee joku lähes päivittäin trailerin kanssa, joten kyytiin varmasti pääsee. Myös Hopiavuoressa on vielä vapaita karsinapaikkoja!

  Suomen ulkopuolella Australiassa on sen sijaan Ranch O’ Hara jossa ei tekeminen lopu, isot tilat harrastaa ja touhuta monella eri tavalla!

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.