• RE: M: suurkoiramarkkinat

  @Sparkle Just oon tekemässä sivujen päivityksen yhteydessä :)

  posted in Eläinkauppa
 • RE: 26.1.-29.1. Söpikset, tuotoskisat, villit este- ja koulukisat

  :arrow_up: VIP 25.1.!

  posted in Tapahtumat
 • RE: Piirroskeskustelu

  @Nalee Joo, se täs tietty on kun brittien show hunter ja jenkkien show hunter on ihan eri asiat keskenään, pitäis melkeen jenkkien hunt seat-malli tehdä vielä erikseen XD mutta jos joku tahtoo hunter-quarterilla messiin niin se on ihan sallittua, se menee silloin samaan luokkaan.

  Pakko kato ite järjestää näitä kun ei Hemsburyn maasto-snobeille muuten löydy luokkia!

  posted in Yleinen
 • RE: M: piirrossukuisia (fwb ja sh)

  Pekka varattu toista kautta!

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Piirroskeskustelu

  Näillä näkymin tulossa kolme ryhmäluokkaa, joissa jokainen osallistuja itse ilmoittaa ratsukkonsa (tai ratsukoittensa) tason: tavallinen kouluratsastus, sitten historiallinen/korkea/klassinen kouluratsastus ja vielä show hunter-tyyppinen

  Luuletteko että luokkien ohjeet/vaatimukset/arvostelukriteerit oikenee tekstistä selittämällä vai tahdotteko mukaan jotain simppeleitä infografiikoita :D

  alt text
  luokkaa tämä mut vähän siistimpiä

  posted in Yleinen
 • RE: Just for fun: väärinluetut sanat ja vastaavat

  @Jere perustuuhan koko kappale kuule kertojan omakohtaisiin kokemuksiin

  alt text

  “he was screaming something awful” :joy:

  posted in Off topic
 • M: piirrossukuisia (fwb ja sh)

  Kolme kappaletta piirrossukuista varsaa olisi nyt kaupan! Näistä kaksi ei ole vielä syntynyt ja uusi omistaja saakin odotella vielä noin kuukauden verran. Sen takia uusi koti valitaan harkiten ja ostajilla on mahdollisuus panostaa ostotarjouksiin. Varsoille olen tehnyt valmislineihin värimallit ja yhdelle varsalle on myös sukupuoli valittuna valmiiksi. Toinen fwb-varsa on myös valmiiksi kastettu, mutta kahdelle muulle on tarjolla useampi nimiehdotus. Värimallien linet ja tausta kuippana/linet.

  Nämä myydään sopivan kodin löytyessä! En vaadi kisakotia, myös harraste-/tarinakoti on erittäin tervetullut. Sivut tulee ilmoittaa mulle kahden viikon kuluessa ostohetkestä, lisä aikaa saa pyytämällä. Kasvattajaksi Inna, VRL-05322.

  VARSA 1 KTK-kelpoinen
  Adore Blackish / Adore Darkness / Adore Uriah / Easy Jammy / Jaws Sinuous
  ori/tamma, syntynyt 24.9.2017
  suomalainen puoliverinen
  säkä arviolta 170cm, estepainotus
  5,5-polvinen
  i. JB Easy Living VIP MVA Fn, KTK-I
  e. ML J’Adore
  Tämä varsa on hieman tämmöinen unohdettu sovittu yhdistelmä :D Siksi ostajalla on hieman enemmän valtaa nimeen ja sukupuoleen sekä väriin. Omana väriehdotuksena vaaleanpunaruunikko, sukat kaikissa jaloissa ja päässä tähti.
  alt text

  VARSA 2 KTK-kelpoinen VARATTU
  Vegan Pecan Pie
  ori, syntyy 29.2.2018
  kasvaa arviolta 165cm, koulupainotus
  1-polvinen
  i. Banana Mania
  e. Hazelnut Crust KTK-II, YLA2, Fn, VIP MVA

  ”Nimesit sen sitten Vegan Pecan Pieksi?” Daniel kysyi.
  ”Jep. Se on Pekka”, ilmoitin.
  ”Pekka? Ja Banskulle ei käynyt lempinimeks Panu…”
  ”Ei. Se on Bansku ja tää on Pekka.”

  Varteenotettavan nimen omaavan isän poika tarvitsee ehdottomasti yhtä hienon ja tosissaan otettavan nimen. Joten miksipä siitä ei silloin tulisi Vegan Pecan Pie? Loistavan nimiehdotuksen saatuani, oli tämän nuoren herran nimi sinetöity. Vegan Pecan Pie, jota itse kutsun nimellä Pekka, on hieman arempi tekemään tuttavuutta uusien asioiden kanssa. Ori on mukava ja helppo käsitellä, kunhan itse muistaa ottaa rauhallisen lähestymistavan. Pekan haaveena on päästä kouluttautumaan korkean tason kouluhevoseksi, samalla polulla kuin varsan isä on. Uskoisin Pekalla olevan siihen mahdollisuus, kunhan se tottuu uusiin tilanteisiin ja saa kokemusta kisakentistä. Kunhan emän jännittyneisyys uusissa tilanteissa ei ole periytynyt liikaa. Isän puolelta Pekka onneksi perii hyvän oppimistaidon ja tasapainoisen tekemisen.
  tekstin saa kopioida varsan päiväkirjaan, copyihin kasvattaja

  Tällä yksilöllä on vielä nuori ja kokematon isä, joka tavoittelee GP-tason kouluhevosen uraa. Bansku on tarinakodissa Auburn Estatessa. Emä Pekalla on villeissä pääosin kisannut ja näyttelypalkittu. Hazel on kisannut myös porrastetuissa ja on yleispainotteinen. Tämä varsa syntyy orina ja mustanruunikkona.
  alt text

  VARSA 3 KTK-kelpoinen
  Suukon Jäätermi/Pusselipuu/Jääsuukko/Sysipoika-tyttö/Hypersuukko
  tamma/ori, syntyy 2.3.2018
  kasvaa arviolta 156cm, yleispainotus
  epätasainen suku 6-polveen asti
  i. Virmalan Hypotermia (suku)
  e. Heljän Suukkosuu KV-III, EV-I, PP-MVA, PKK-V, Fn, KTK-II

  Mitä saadaan, kun yhdistetään yksi koheli teini ja halinallen luonteen omaava yksilö? Minun toiveideni vastaisesti: toinen koheli nuori. Tältä varsalta ei rohkeutta ja jääräpäisyyttä puutu. Sen takia nuoresta tuskin saa vaativantason koulutettua suomenhevosta, mutta varmasti mukavan perusratsun yleiskäyttöön. Varsa on tottunut hyvin käsittelyyn ja pelleilyn lomassa, se on hyvin ihmisrakas persoona. Vihaista hevosta nuorikosta ei saisi kirveelläkään. Varsa on kulkenut lempinimellä Pupu ja se kuvaa loistavasti Pupun puputyylisiä loikkia tarhassa. Tämä nuori on kovasti yrittänyt opettaa myös Pekalle sosiaalisia taitoja, mutta voi sitä harmitusta, kun velipoika onkin arempi tekemään pahuuksia. Minun onnekseni vain tämä yksilö löytyy itkemästä emänsä perään sähköaidan toiselta puolelta… onnea uudelle kodille!
  tekstin saa kopioida varsan päiväkirjaan, copyihin kasvattaja

  Tarinahevosten jälkeläinen! Emä kilpailee hiljalleen porrastetuissa ja Pusu on palkittu runsailla näyttelypalkinnoilla PKK:ssa, anottu myös VIP MVA! Pupusta tuskin saa vaativan tason ratsua ja lähteekin mielellään harrastekotiin. Näen itse varsan syntyvän tammana, mutta ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa asiaan! Tummanruunikko matalilla sukilla ja tähdellä sieltä kuitenkin on tulossa.
  alt text

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Just for fun: väärinluetut sanat ja vastaavat

  @Elva älä vaa, oikeesti jos toi sois jossai vaatekaupas ni en varmaa ees tajuis :—D

  posted in Off topic
 • RE: Just for fun: väärinluetut sanat ja vastaavat

  @Elva toinen ikisuosikki XD

  “i was like - that log had a child…!”

  posted in Off topic
 • RE: Just for fun: väärinluetut sanat ja vastaavat

  Tulipa mieleen vähän samaa luokkaa kans nää Bad Lip Reading-videot

  Suosikkikappaleeni kautta aikojen on Bushes of Love
  "we all got a chicken-woman-duck-thing waiting for us"

  alt text

  posted in Off topic

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.