• RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Kiva kun just viikonloppua vasten ja nyt ku ei oikeasti olis rahaa mihinkään alkaa ihan jäätävät hammassäryt joiden vuoksi en oo nyt kahtee yöhön nukkunut kunnolla… Tai no eilen sentään sain nukuttua edes vähän, mutta samaa ei voi sanoa tästä yöstä… Pakko vielä huominen selvitä ja sitten toivoa että maanantaina sais ajan nopeasti vaikka vähän epäilen että vois päästä kovinkaan nopeesti lääkärille.

  posted in Off topic
 • RE: Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu... ❄️

  @alina oi mikä söpöys toi doggo! Paljon rapsuja toiselle 😍

  posted in Off topic
 • RE: Tarinaheppailijat

  @mr-january joo, mä oon just yrittäny kyl kommentoida jotain, viimeksi taisin jättää kyl kommentoimatta koska en tainnu vaa löytää flow:ta.

  Laitoin tänään kalenteriin ens vuoden ekat tarinakisat ja niissä on nyt ekaa kertaa luokka jossa ei oo mitää tarkempaa tehtävänantoa, mutta silti ehkä vähän jotain ohjenuoraa ja sit on ne kaks ”normaalia” luokkaa as well

  posted in Yleinen
 • RE: KRJ tarina x2 ERJ x1

  Kauden 2021 ekat tarinakisat lisättynä aloitusviestiin

  posted in Tapahtumat
 • RE: Tarinaheppailijat

  @minni Kerran kuukaudessa on jo ihanan superpaljon, kun niitä on aika rankka järjestää. :DD Ei sellaista tehtävänantoa olekaan, joka kaikille sopisi! Mä olen ihan samaa mieltä siitä, että yksikin ulkopuolinen osallistuja on jo voitto. Tarinakisoista ei esim. laatiksissa palkita tosiaankaan niin paljon, että se siinä mielessä kannattaisi. Ennemminkin just muutenkin tarinoiva kansa osallistuu niihin ja juuri silloin, kun tarjolla on jotain erityistä: just sopivaa inspiä tai mun kohdalla vaikka uniikki tarra… :DDD

  posted in Yleinen
 • RE: Tarinaheppailijat

  @oresama Joo sillä mä ne vähän laitoinkin ja se ehkä myös omalla tavallaan helpotti tehtävänantojen tekemistä. En mä usko että mä mitään järkyttävää määrää noita tarinakisoja ens vuodelle kehittelen, mutta ajatuksena olisi että jos kerran kuukaudessa saisi jotain aikaan (poikkeuksena varmaan SDC kuukaudet).

  Tietenkäänhän aina ei voi kaikkia miellyttää tehtävänannoilla mutta jos sais vaikka ees yhden osallistujan koko kisoihin niin pidän sitäkin voittona 😄

  posted in Yleinen
 • RE: Tarinaheppailijat

  @minni Kaikki menee jos aihe on hyvä ja mulle sopiva. (Olen jo ihan liian monta kertaa höpissyt siitä, millaiset tehtävänannot just mulle käy. :D) Jos teema on järkevä, se on kivaa kun on teema. Esim. nyt sun kisoissa on teemana joulu ja se on kivaa, kun on joulu muutenkin mielessä. Sit jos teema taas on pakotettu ja ällö niin kuin äikän ylppäreissä tätä nykyä, niin ajattelen, että miksi se on pitänyt pakottaa mukaan tehtävänantojen kustannuksella.

  posted in Yleinen
 • RE: Tarinaheppailijat

  Samaa sanon, teemallisiin mieluummin. Mun tarinakisaosallistumiset menee yleensä yhteiseen tallipäikkyyn esim. Brittoniassa eikä sinänsä laatisteksteiks kun en jaksa muuta meriittiä ikinä keräillä, joten kisaan ja kisan teemaan jotenkin liittyvät aiheet on siks mieluisampia kuin joku ihan muu diipadaapa.

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @serena mun mielestä tummat silmät on ainoostaan kyllä nätti piirre ihmisessä! enkä ikinä supernaturalia ihan niin ahkerasti seurannu että olis tollanen mielleyhtymä syntynyt q:

  posted in Off topic
 • RE: Tarinaheppailijat

  Palautellaas tämä näkyville.

  Osallistutteko mieluusti teemallisiin tarinakilpailuihin vai mielummin sellaisiin missä aiheet on ns. rennompia eikä sidottuna tiettyyn juhlaan?

  Mietinnässä on vain kauden 2021 ensimmäisiä tarinakisoja ja niiden tehtävänantoja

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.