• RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @Meow Meillä ei oo mitään työvuorilistoja, tulee vaan tekstari että voisinko mennä aikkaan x ajankohtana y, keikkahommien ikävä puoli kun ei oo mitään säännöllistä. :D Sit on vaan muistettava heti laittaa puhelimeen ylös monelta on alottanu ja monelta lopettanu, sit pitää vihkoon laskee ne tunnit ja lähettää työnantajalle kun se niitä pyytää… :D

  posted in Off topic
 • RE: O: 3-polvinen kimo sh-ori

  Valmis yhdistelmä e. Liljan Aamuntaika KTK-II - i. Hengenvaaran Metku KTK-II / Liljan Jalomielinen ktk03/18 = nimiehdotus Liljan Taika-Prinssi / Taikapoju/-poika

  Lisäksi vanhempiehdokkaita, joita saa yhdistellä muiden tarjoamiin hevosiin:
  t. rt Kyynelkehrä ktk-kelp.
  t. trt Liljan Ruskatar KTK-III
  o. tprn Liljan Villiviikari ktk-kelp.
  o. rn Liljan Jalomielinen ktk03/18
  o. prt Ketolan Tikkunekku ktk03/18

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Suomenhevoset

  @Hapero arvaa vaan kuka on kuoppausjonossa seuraavana :smirk: :smile:

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @J. Perus kynä ja paperia systeemillä mää nyttenki oon menny, mutta aattelin että tähän nyt kuitenkii on joku sovellus olemassa, ja aloin niitä kaivella, että jos pääsis helpommalla (ei tarvis laskea noita tunteja ja vois tuosta vaan sitte lähettää tunnit työnantajalle) ja sillä varmaan menen jatkossakin ellei jotain tosi kivaa (lähinnä käyttää) tule vastaan :'D tosi moni on jotain hoono soomi tai semmosia ettei niitä kukaan osaa käyttää, ne kaatuu tai jotain muuta yhtä kivaa…

  @Timberwolf miun excel taidot on jo ihan niin ruosteessa ja unohdettu, etten osais sillä tehdä yhtään mitään. xD

  posted in Off topic
 • RE: O: 3-polvinen kimo sh-ori

  Meidän Tauno tarjoutuu isäehdokkaaksi ja on myös hiljaisessa myynnissä, mikäli kaksipolvinen on vaihtoehto :)

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Onko kellään käytössä, tai osais ehdottaa jotain kivaa sovellusta tehtyjen (työ)tuntien seuraamiseen? Siis kirjata ylös vaikka alotus ja lopetusaika ja sitten se laskee siitä tunnit? Mä oon kokeillut jo joitain ja yhden kivan löysin, mutta pitäis maksaa, joka ei olis muuten ongelma maksaa toimivasta sovelluksesta, muttei mulla ole paypal tiliä, luottokorttia tai jotain ihmeen koodia että saisin maksettua, että exporttaaminen toimis ja muut joita kokeilin oli kökköjä käyttää. tai en vaan tajunnut niidn hienoutta. Eli pitäis olla aika yksinkertanen käyttää.

  posted in Off topic
 • RE: Kisalistalla tilaa, ilmaiseksi!

  :green_apple:

  posted in Markkinat
 • M: shirenhevonen, O shettisori

  Varattavissa on shirenhevosvarsa Aviram.
  Aviram on orivarsa ja syntyy (aikaisintaan) huhtikuussa. Sillä on sukua Internetissä yhden polven verran. Orin toivotaan pääsevän johonkin jännään kotiin, vaikkapa tarinahepaksi, maskotiksi tai mihin tahansa muuhun käyttöön. En myy Aviramia ihan pelkästään koristeeksi.

  Aviramin emä on Calamity Trigger, jolla on ennestään jo yksi varsa. Mini toimii tarinaheppana ja asuu Hukkasuossa, mutta sillä on kilpailtukin jonkin verran, jotta varsalta ei poissuljettaisi laatiksia, mikäli uusi omistaja on kiinnostunut sellaisesta. Miniä saa ihan vapaasti tulla katsomaan jo ennen varsan syntymääkin. (Ja Mini etsii myös vuokraajaa, jos haluat tutustua oikein kunnolla!) Mini on ihan kauhean kiltti ja rakastaa kaikkia. Sen suku on melko vaatimaton ja tuntematon: harrastehevosia, muutama työhevonen ja pari kilpaillutta valjakkoajohevosta.

  Aviramin isä on kimo Abraham. Sillä on nyt ihan hirveä karvanlähtö, mutta saa sitäkin tulla tutkimaan - ei vain kannata laittaa mustia vaatteita päälle. Myös Abraham on tosi kiltti. Sillä ei ole vielä kilpailtu yhtään, mutta se ainakin kokeilee esteitä ja koulua ja kisaa vähän vakavammin valjakkoajoa, jotta varsalla olisi sitten myös mahdollisuuksia omistajan niin halutessa. Abrahamilla ei ole sukuselvitystä vielä, mutta sen suvussa on suurimmaksi osaksi työhevosia.

  :apple: :apple: :apple:

  Ostetaan shetlanninponiori (tai useampi)
  Haluaisin kilpakäyttöön ainokaisen Rihannani seuraksi poikia. Poikalasten tulisi olla hyvistä (ainakin yhtä lajia tavoitteellisesti kisanneista, mielellään palkituista) suvuista. Haluaisin, että pojilla olisi sukua ainakin 2 polvea. Lisäksi haluan päättää itse fiiliksen mukaan, teenkö hevosesta piirros- vai valokuvallisen: sillä ei ole minulle merkitystä, kumpia sen sukulaiset ovat, vai ovatko molempia.

  Lupaan kisata täydet sijat ponin painotuslajissa melko nopeaan tahtiin. Laatiksia en lupaa varmasti: se riippuu siitä, innostunko tekemään pojilla jälkeläisiä. Jos pojat saavat jälkikasvua, laatiksiin tietenkin mennään. Todennäköisesti en aio kantakirjata poikia ihan siksi, että en viitsi/ehdi ikinä näyttelyihin. :D Valmiiksi KTK-kelpoiset voin kantakirjata, jos saan kasvattajalta apua kuvien valinnassa, itse kun en mahdottoman hyvin shettisten rakennetta tunne.

  Tärkeintä uudessa shettiksessäni on suvun ohella mahtava nimi. Haluan myös, että varsalla on jo nimi(/ehdotus)!

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Juu, kiitos @Jannica vielä

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Kiitos kaikille jotka vastasi tohon mun kysymykseen siittä oli paljon apua!

  posted in Off topic

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.