• RE: Tarjoan kotia inspiroiville hepoille ♥

  @meera jes! 😄 Ilmoittele minulle sivuja kun ehdit, niin saan linkit kuntoon vanhempien sivuille. Tälle ei tosiaan ole tulossa mitään kasvattajaliitteitä ym., ja koska emän ikääntyminen on satunnainen, ei syntymäpäivälläkään ole väliä.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Valokuvaustopicci 1

  Kesällä pitäis olla satunnaisesti mahollista päästä autollakin johonkin, joten on vielä vähän auki. Samaten Pohjolan pikavuorojen loppu vähän häiritsee mun pk-seudulla kuvailuja, mut jos Kotkaan pääsee yöksi, pääsee Helsinkiin Onnibussilla onneksi.

  Mut suunnitelma on oikeastaan logiikalla Ainoon aina kun mahdollista ja tarpeeksi osallistujia matkaan nähden, kaikki Korrin kilpailut ja satunnaisesti sitten vaikka Porvooseen ja muutenkin välin Helsinki-Virolahti (pohjosessa kouvola) paikkoihin, riippuu ihan tasan siitä, miten on mahdollista autoa käyttää. Ihan super ois sitten vielä vaikka päättää vuosi suokkikunkkareihin. Tosin siiheksi pitäisi olla jo kamera, jossa ei kuvanlaatu räjähdä jos ISO:n nostaa yli 200, joten jos motia on, on hyvä jatkaa vielä maneesissa kuvaamalla.

  posted in Off topic
 • RE: Tarjoan kotia inspiroiville hepoille ♥

  Mulla olisi yksi varsa, joka on myynnissä - mutta en tiedä, etsitkö juuri häntä. Näytän kuitenkin.

  Varsa on vielä syntymätön, mutta se voi olla syntynyt myös takautuvasti.
  Se on shirenhevosori, jonka nimeksi on kaavailtu Aviel tai Abram.

  Varsan isä on siitosori Abraham. Sillä on ainakin luonteidensa puolesta vakuuttavia jälkeläisnäyttöjä. On odotettavissa, että varsa tulee isäänsä: on kiltti, ehkä vähän laiskanpuoleinen, ja on niin sopeutuvainen, että sitä voi käyttää vaikka missä.

  Varsan emä puolestaan on Pepsu, jolle tämä pienokainen on viimeinen varsa. Pepsun vahvuus on se, ettei se pelkää mitään. Siis oikeasti mitään. Valitettavasti en osaa sanoa paljoa sen ominaisuuden periytymisestä. Tamman kahdesta varsasta toinen on shirenhevoseksi aika ujo, ja toinen on Pepsun tapaan rohkea ja loputtoman sitkeä kuin mikä. Karvainen varsa on varmasti tulossa, kun äippäkin on tammaksi ihan sairaan pörröinen.

  Vanhemmat ovat ratsuja. Tiedän, että shirenhevosille on ominaisempaa toimia työhevosina, mutta joopa joo: hyvin mekin olemme pärjänneet, vaikka välillä on kieltämättä hävettänyt kisata pikkuponeja vastaan.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Valokuvaustopicci 1

  Mulla on taas buffalo, jossa tosin vaan muokatut tiedostot, se on kivan kevyt ja siistin näköinen 😄 Pari vuotta tuo on messissä ollut, siitä asti kun vaihtoi pois läppäristä jossa itsessään oli teran levy. Alkuperäistiedostot mulla on transcendin tälläisellä kaksterasella, luotto on siihen että tuo ei posahda ainakaan siksi, että tulisi heitelytyä 😄

  posted in Off topic
 • RE: Talleja linkkilistalle: sh, gr, w, isl, nvh

  Hiivurin Suomenhevoset kasvatamme niin yleispainotteisia kuin yhden lajin taitureitakin 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: M. lyhytsukuisia sh-kasvatteja

  4 varsa orina (otetaan nimiehdotuksia vastaan) olisi mainio pakkaus Hornanhoviin! Varsa kilpailee kouluratsastuksessa täydet sijoitukset ja tähtää laatuarvosteluun. Tälle varsalle olisi makeat koulukuvat jo tiedossa ❤ Hornanhovista varsa saa pitkäaikaisen, aktiivisen ja huolehtivaisen kodin 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Talleja linkkilistalle: sh, gr, w, isl, nvh

  Routaruusu suomenhevosia 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: Talleja linkkilistalle: sh, gr, w, isl, nvh

  Hornanhovi - suomenhevosia
  Chinet Ranch - vuonohevosia
  Cadogan Ponies - welshit
  Gídeon - islanninhevoset

  Kyllähän näitä löytyy 😄

  posted in Yleinen
 • RE: Poniktk ideoita tilaisuuksiin?

  Jaa kappas 😄 eipä tule surffailtua ikinä muilla sivuilla kuin tilaisuudet-sivuilla, hah. 😄

  posted in Kysymykset
 • RE: Poniktk ideoita tilaisuuksiin?

  Tuleeko tammikuulle vielä tilaisuutta?

  posted in Kysymykset

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.