• RE: Valmennusarvonta

  Anni - Azazel

  Esteillä kaivattaisiin valmennusta, viime aikoina orin hypyt ovat menneet sähellykseksi ja lähestymisissä on vielä paljon hiomista.

  posted in Yleinen
 • RE: Valmennusarvonta

  Viivi - Repe - valjakkoa 😊

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Onko porukalla kysyntää yksityistallille jolla ei ole foorumia tms eli tallilla ei ole mitään paikkaa mihin kirjoittaa tarinoita tai kuitata tallivuokraa? Haluaisin mun tarinatallille muutaman yksityishevosen, mut lähinnä vaan siksi että saisin tallin karsinapaikat täytettyä ja saisin hevosia ja hahmoja joita käyttää omissa tarinoissa.

  Sellanen pieni yhteisöllinen yksäritalli olis kyllä kiva mut mulla ei varmaan säilyis kovin kauaa motivaatio sellasen pitämisessä 🤔 Pitääkö vaan luoda kymmenen omaa alter-egoa ja niille hevosia täyttämään talli vai toisiko joku oman heppansa mun tallille täytteeksi?

  posted in Off topic
 • RE: Vapaita karsinapaikkoja (2 tammalle) piirrostallilla

  @aava-p ihanaa saada ruuna heti ensimmäisenä porukkaan 🙂 Tervetuloa siis. Mikäli tarvetta harjoittelupaikalle koulua varten, sekin voi mahdollisesti järjestyä meidän puolesta.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Huvitus --> Mairoth Shetlands

  Ihanan värinen ulkoasu! 💜

  posted in Esittelyssä
 • Valmennusarvonta

  Tekee hirveästi mieli kirjoittaa valmennus jollekin, joten laitetaan pystyyn valmennusarvonta. 🙂 Valmennuslajina koulu- tai esteratsastus tai valjakkoajo.

  Osallistu alle ilmoittamalla alle ratsastajan ja ratsun nimi (+ linkki ratsun sivulle!!) sekä laji jossa valmennus halutaan. Lisäarvan saa jos kertoo lyhyesti millaisia ongelmia ratsukolla/valjakolla on viime aikoina ollut.

  //EDIT: niin ja aikaa osallistua pe 20.9 klo 16 asti 😂

  posted in Yleinen
 • RE: Huvitus --> Mairoth Shetlands

  Jo 7 uutta kasvattia syntynyt, kaikki toki omassa tallissa ja nippu vielä suunnitteilla ❤

  posted in Esittelyssä
 • RE: Defective lopettaa (M: este- ja kenttäpuoliverisiä) posted in Eläinkauppa
 • Vapaita karsinapaikkoja (2 tammalle) piirrostallilla


  Viihtyisällä Eelinniemen tilalla vapautuu muutama karsinapaikka tallin ulkopuolisille hevosasukkaille. Kahdeksan karsinan tammatallissa on vapaana kaksi paikkaa ja neljän karsinan oritallista vapautuu paikka ruunalle. Valitettavasti emme ota ulkopuolisia oreja asukkaiksi. Tarjoamme viihtyisät tilat ja rennon rauhallisen maalaisilmapiirin hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

  Karsinapaikka 500e / kk ja sisältää:

  • 3 krt / vrk ruokinta: heinä (kuiva tai säilö), Prix, kaura tai Peacemaker, kivennäinen
  • 2 krt / vrk karsinan siivous (ma-pe), hamppukuivitus
  • Kokopäivätarhaus ja loimitus
  • Ratsastusalueiden ja yleisten tilojen käyttöoikeus, maneesi käytettävissä klo 7-21
  • Lukittava varustekaappi

  Pientä infoa ja toiveita vuokralaisille
  Vuokralaisiksi toivomme ensisijaisesti rennosta tarinoinnista kiinnostuneita piirrospuolen harrastajia, joilla riittää mielenkiintoa tarinoida silloin tällöin foorumille (kuitenkin vähintään kerran kk) hevosen päiväkirjaan tai kaikkien yhteiseen tallipäiväkirjaan karsinavuokran kuittaamiseksi. Stressiä tästä ei kannata kuitenkaan ottaa, sillä tarinoiden pituudella ei ole väliä, meille käy runosielujen rustaamat niin lyhyet kuin pitkätkin tarinat. Eikä sinun tarvitse olla kokenut konkari, vaan voit olla myös aloitteleva harrastelija, joka ehkä haluaa kokeilla rentoa tarinatoimintaa 🙂

  Toimintaa tallin puolesta
  Pyrimme järjestämään kuukausittain kilpailuja (VPA, MSY, PKK), joiden luokista osa on avoinna tallilaisille. Myös vuokralaiset saavat vapaasti lainata tallin tiloja omien tapahtumiensa järjestämiseen, lupaa ei tarvitse kysyä ja neuvoa saa tarvittaessa 🙂

  Karsinapaikkahakemukset voi lähettää tämän ilmoituksen jatkoksi tai tallin foorumin topicciin. Hakemuksesta tulee löytyä ainakin seuraavat kohdat: Omistajan nimi, hevosen nimi ja sivujen osoite, pieni kuvaus teistä.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Defective lopettaa (M: este- ja kenttäpuoliverisiä)

  ylöööös vielä monta ihanaa heppaa vailla uutta kotia

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.