• RE: Teen ulkoasuja/grafiikkaa €

  @H02877 vieläkö teet ulkoasuja? 😸

  posted in Markkinat
 • O: Ulkoasun otsikkokuvalle tekijä

  Toivottavasti löytyisi joku auttamaan 🙈 Tarvitsen siis ulkoasuun sen niin sanotun otsikkokuvan. Ei mitään ihmeellistä joten jos osaat kasata parista kuvasta kivan yhtenäisen kuvan ja häivyttää reunoja tai muuta vastaavaa, mitä luovuudellasi keksitkään, niin se on sitten siinä. Nyt ulkoasussa on tällainen ja samaan tyyliin saisi olla seuraavaksi. Itseltäni löytyy hevosten kuvia, mutta taustaa olen maailman surkein löytämään itse. Palkaksi voin antaa muutaman euron tai pari valmennusta / pk-merkintää.

  posted in Markkinat
 • RE: Westernhevoset

  Ite just palasin tauolta ja sai talli suuren uudistuksen. Tosin odotan, että löytäisin jostain ulkoasulle tekijää kun itse en osaa taikoa edes mitään simppeliä 🙈 Meillä hevoset kilpailee vähän kaikissa westernin lajeissa.

  Itse oon miettiny noita valmennuksia ja ajattelin niitä muutaman pitää kunhan saan ensin tallin kuntoon… että sitä odotellessa 😹

  posted in Yleinen
 • RE: m: suomalaisia Kaarnalaivoja

  Kaarnan Taikahattara ❤ Koti tarjolla Vaalamasta > luvassa kisaamista ja jalostuskäyttöä, tekstejä ja tavoitteena laatuarvostelut.

  posted in Eläinkauppa
 • os. ERJ (100cm) & KERJ (helppo)

  Täyttäkääpäs luokat 🙂

  Estekilpailut
  Kenttäkilpailut

  posted in Tapahtumat
 • RE: Suomenhevoset

  Minäkin tahdon kuvia teksteillä! Tai miksi ei myös € 😉 😸

  posted in Yleinen
 • M: Vaalaman suokkivarsoja kuvineen

  🌟 Nyt on aika Vaalaman ihka ensimmäiselle kasvattimyynnille ja nämä kasvatit lähtevät uusiin koteihinsa kuvien kera!

  🌸 Nämä eivät lähde pihakoristeiksi joten toivon aktiivisia koteja. Aktiivisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla tasoa “tuli hännän alla” sillä vanhempienkin kanssa on rento eteneminen. Jokaiselle vanhemmalle tullaan kilpailemaan täydet sijoitukset ja osallistumaan laatuarvosteluihin.

  🔥 Kaupassa ei ole kyse nopeudesta! Päätän sopivat kodit tarjousten perusteella.

  MYYTÄVÄT KASVATIT

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: Suomenhevostuonteja (uusia 19.02.) posted in Markkinat
 • RE: M: Suomenhevostuonteja (uusia 19.02.)

  “Mutta mä tulin vain kahville.” kimitin Winterholdin omistajalle, joka patisti mut hyvin pian hevosen selkään. “Suu suppuun, tässä on sulle hevonen. Se on oikeasti ihan kiva!” se tuumi mulle takaisin, ja työnsi mustan orin ohjat käteeni. Ei kai siinä sitten muu auttanut, kuin kivuta hevosen selkään - onneksi olin ollut sentään niin fiksu, että olin tallille saapuessani pukeutunut tallivaatteisiin esimerkiksi farkkujen sijaan. Ehkä mulla oli jokin etiäinen siitä, ettei sarqqu ollut pyytänyt minua ihan vain huvikseen kahville.

  Infante vaikutti aavistuksen pörheältä ja se kuikuili hieman muiden kentällä olijoiden perään, joten lähdin työstämään sitä melko nopeasti käynnissä avuille. “Kuule, kun sun täytyy keskittyä nyt muhun, eikä kaikkiin muihin.” mä höpisin orille samalla, kun korjasin istuntaani hevosen selässä ja lyhensin ohjia sopivan mittaiseksi. Keskityimme alkuun ihan peruasioihin; siihen, että hevonen reagoi apuihin heti eikä viidestoista päivä, se kantaa itseään eikä surffaa lapojensa kanssa kuin surffipoika vuoden parhaimmissa aalloissa. Kun ori tuntui käynnissä hyvältä, jatkoin perusasioiden työstämistä myös ravissa ja laukassa.

  Infante vaikutti hyvin kivalta; se oli kuuma ja eteenpäinpyrkivä, mutta sellainen hevonen tunnetusti sopii huomattavasti paremmin alleni, kuin dieselillä käyvä kilpikonnamalli. Kun ori oli avuilla, lähdin jumppaamaan oria laukassa vielä yhdistetyllä avo- ja sulkutaivutustehtävällä jonka myötä sain sen vielä paremmin takaosansa alle, sillä halusin haastaa sekä itseäni, että hevosta myöhemmin laukanvaihdoissa. Avo- ja sulkutaivutustehtävää tehdessäni huomasin, miten herkkä Infante oli avuille - minun oli istuttava keskellä satulaa mahdollisimman hiljaa, sillä pienikin painovirhe satulassa sai hevosen poikittamaan hyvin herkästi. Hyvää treeniä itsellenikin, kun hevonen toimi kuin peili.

  Ratsastuksen loppua kohden treenasimme vielä laukanvaihtoja pituushalkaisijalla; ensin kolmosia, sitten kakkosia. Ensimmäiset vaihdot olivat vähän haparoivia ja ori lipui pituushalkaisijalta ulos, mutta heti kun maltoin itse ratsastaa vaihdot kärsivällisesti loppuun, Infate teki varsin ilmavia ja tasapainoisia vaihtoja - ja mikä parasta, niin suorana, että olin ihan hämilläni. Ja koska nälkä kasvoi syödessä ja Infante oli hyvin avuillani, mun oli vielä loppua kohden pakko kokeilla ykkösiä. Ja kyllähän ne sieltä tärähti niin helposti, etten voinut kuin taputtaa oria vuolaasti kaulalle ja kehua ääneen.

  “Mähän sanoin, että se on kiva. Ja oikeastaan arvasin, että sä tykkäät siitä. Se on just sellainen hevonen, kun sopii sun käteen.” tallinomistaja virnuili tallissa, kun palautin hevosen hymyissä suin karsinaan. “Se on ihana! Lupaan, että meen mukisematta toistekin.” mä tuumin, ja kaivoin mustalle orille sokeripalan liivini taskusta.

  posted in Markkinat
 • RE: M: Suomenhevostuonteja (uusia 19.02.)

  oisko jotain joku koulu- tai estepainoitteinen ratsutus päiväkirjamerkintä mahdollista? 😎

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.