Ryhmän tiedot

Sekalaisen lauman omistavat

Harrastajille, jotka eivät tunnu kuuluvan mihinkään luokkaan. Sopii niille, joiden talleista löytyy vähän kaikkea iloisesti omissa osoitteissaan tai kaikki samassa laumassa 🙂

 
 • EE: Ristikallion Suomenhevoset (O: suomenhevosia, e: suomenhevostalleja linkkilistalle)

  Ristikallion Suomenhevoset

  eli ihan vaan Ristikallio, sai ajatuksissani alkunsa jo jokin aika sitten, kunnes tänään viimeinenkin kaviokas Duánista talutettiin uusiin tiloihin ja ovet saatettiin avata myös vieraille.
  Tallinpitäjä Reino, alias reibili, eli minä, ei oikeasti alkuunkaan pidä suomenhevosista IRL, mutta virtuaalisesti niitä piti hommata tallillinen. Koska miksipä ei? Olen myös aivan puhtaasti ravipuolen ihmisiä, mutta ratsusuokkeja piti saada, vielä lisää jo olemassa olevien lisäksi.
  Sivuilla voi esiintyä vielä rikkinäisiä linkkejä, niistä saa ja pitää huomauttaa mikäli sellaisia bongaa. Samoin muista virheistä, mikäli niitä näkyy. 😄

  Ristikallio ei varmasti koskaan tule kummoisesti erottumaan joukosta esimerkiksi loistokkailla, mieleenpainuvilla kasvateillaan, mutta takuuvarmasti aiotaan olla yksi aktiivisimmista järjestäjistä, mitä tulee suomenhevosiin liittyviin tapahtumiin.
  Tästä esimerkkinä, nakkasin juuri VSN kalenteriin hyväksyntää odottamaan näyttelyt suomenhevosille, jotka tuomaroin itse. Näin ollen koko pelikenttä on teille muille harrastajille avoin ja omat hevoset saavat seistä tarhoissaan kateudesta (vaiko ehkä sittenkin ruohosta?) vihreinä.

  Jossain kohtaa olisi tarkoitus järjestää myös suomenhevosille avoin valmennustapahtuma, joskin sen ajankohta on vielä avoin tulevan reissun vuoksi, joten siihen palaillaan tarkemmin myöhemmin. 🙂

  Ja kuten nopeimmat varmasti huomasivatkin, meidän linkkilista ammottaa tyhjyyttään. Listalle ois tarkotus keräillä talleja, joista vois tulla joskus varsoja kärkkymään taikka etsimään sopivia puolisoita omille. Pääasiassa linkkilistalle pääsee vain täysin suomenhevosiin painottuneet tallit, mutta mikäli tallissasi on myös muun rotuisia hevosia ja niistä suomenehevosia kuitenkin suurin osa, ilmoittaudu.


  Ostoslistalla olisi vielä muutamia evm sukuisia ja 1 polvisia, yleispainotteisua (väh. erj, krj, kerj) suomenhevosia, etenkin tammoja. Tarjota saa valmiita yhdistelmiä, emä/isäehdokkaita ja yleensä niin kovin karttamiani hevoslistauksia, joista voisi käydä kyttäämässä valikoimaa.

  Hevoset tulevat asumaan yllä mainittuun talliin, aktiiviiseen kisa- ja jalostuskäyttöön. Kaikkien kanssa tähtäimenä kantakirjaus, mutta koska jonoa sinne on päässyt kertymään, ei tämä tule tapahtumaan välttämättä aivan tämän vuoden puolella.
  Kaikkien kanssa myöskin tähtäimessä lajilaatikset, mutta ei me silti aiota sinne hampaat irvessä tähdätä, aion edelleenkin harrastaa suht rennosti.

  Muutama kaksi ja kolmepolvinenkin meille voisi mahtua ja mahtuukin, mikäli yksilö on tarpeeksi kiva. 🙂
  Kiitos ja kumarrus!

  posted in Esittelyssä
 • RE: Suomenhevoset

  Ennen kun karkaan värjäämään hiuksia, jonka jälkeen alan pommittaa kasvattajia ja mulle hevosiaan myyneitä, jätän teille tähän Ristikallion Suomenhevoset, koska tiiän että kuitenki tahotte kurkkia!

  posted in Yleinen
 • RE: Läppätopa, meemitopa, päivänpiristys

  Yritin äsken puhelimella Keskustaan. Useasti kokeilin osoitetta keskusta.net/virtuaali ja ihmettelin kovasti miksi en löytänyt foorumia. Hetken päästä tajusin, että olin laittanut keskustan ja virtuaalin väärinpäin. Ei ollut Keskusta-puolueella mitään virtuaalista sivua, tulipa tsekattua. 😄 🤦 (Ja tietty niiden domain on myös .fi-loppuinen niin en heti tajunnut 😄 )

  posted in Off topic
 • RE: Os. 7x ERJ (120cm) & 7x KRJ (VaB)

  ERJ viimeinen ilmopäivä huomenna.

  posted in Tapahtumat
 • RE: "Tyhmät" yksittäiset kysymykset.

  @nikki Ok! 🙂

  posted in Kysymykset
 • RE: "Tyhmät" yksittäiset kysymykset.

  Hei, tietääkö joku mikä KEV:n tilanne on nykyään? Toimiiko ylläpitäjänä vielä @Narie?

  posted in Kysymykset
 • RE: Estevarsojen laatuarvostelu (e: koristekuvia)

  Hyvä, että EV on saatu vihdoin taas pystyyn! Zikin kanssa ylläpitäjyydestä ehkä vuosi sitten keskustelin, mutta asia jäi silloin vähän sikseen 😞 Hyvä, että EV:n tilanne kuitenkin on selvinnyt.

  posted in Esittelyssä
 • RE: m: Moondancen tyhjennysmyynti (sh+she)

  @misery Voi että ❤ Saana on kyllä ihana, mutta tajusin juuri, että mulla on jo tallissa tuota Moon Vauhtomielen sukulinjaa 💔 voin katsella muita heppoja vielä myöhemmin!

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Ravikeskustelu

  Näistä on nyt tulokset
  Uskotteko muuten sitä turhautumisen määrää, ku saat varahevosiaki mukaan mut hevoses on niin huonoja ettei ne oikein pärjää ees kotona… 😏

  Peitsariharrastajia muistuttelisin Leeton Pace karsinnoista. Tänään tai huomenna tulee myös Redbrook Paceawayn eka(t) kutsut.

  posted in Yleinen
 • RE: os. ERI (110cm) posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.