• EE: Ristikallion Suomenhevoset (O: suomenhevosia, e: suomenhevostalleja linkkilistalle)

  Ristikallion Suomenhevoset

  eli ihan vaan Ristikallio, sai ajatuksissani alkunsa jo jokin aika sitten, kunnes tänään viimeinenkin kaviokas Duánista talutettiin uusiin tiloihin ja ovet saatettiin avata myös vieraille.
  Tallinpitäjä Reino, alias reibili, eli minä, ei oikeasti alkuunkaan pidä suomenhevosista IRL, mutta virtuaalisesti niitä piti hommata tallillinen. Koska miksipä ei? Olen myös aivan puhtaasti ravipuolen ihmisiä, mutta ratsusuokkeja piti saada, vielä lisää jo olemassa olevien lisäksi.
  Sivuilla voi esiintyä vielä rikkinäisiä linkkejä, niistä saa ja pitää huomauttaa mikäli sellaisia bongaa. Samoin muista virheistä, mikäli niitä näkyy. 😄

  Ristikallio ei varmasti koskaan tule kummoisesti erottumaan joukosta esimerkiksi loistokkailla, mieleenpainuvilla kasvateillaan, mutta takuuvarmasti aiotaan olla yksi aktiivisimmista järjestäjistä, mitä tulee suomenhevosiin liittyviin tapahtumiin.
  Tästä esimerkkinä, nakkasin juuri VSN kalenteriin hyväksyntää odottamaan näyttelyt suomenhevosille, jotka tuomaroin itse. Näin ollen koko pelikenttä on teille muille harrastajille avoin ja omat hevoset saavat seistä tarhoissaan kateudesta (vaiko ehkä sittenkin ruohosta?) vihreinä.

  Jossain kohtaa olisi tarkoitus järjestää myös suomenhevosille avoin valmennustapahtuma, joskin sen ajankohta on vielä avoin tulevan reissun vuoksi, joten siihen palaillaan tarkemmin myöhemmin. 🙂

  Ja kuten nopeimmat varmasti huomasivatkin, meidän linkkilista ammottaa tyhjyyttään. Listalle ois tarkotus keräillä talleja, joista vois tulla joskus varsoja kärkkymään taikka etsimään sopivia puolisoita omille. Pääasiassa linkkilistalle pääsee vain täysin suomenhevosiin painottuneet tallit, mutta mikäli tallissasi on myös muun rotuisia hevosia ja niistä suomenehevosia kuitenkin suurin osa, ilmoittaudu.


  Ostoslistalla olisi vielä muutamia evm sukuisia ja 1 polvisia, yleispainotteisua (väh. erj, krj, kerj) suomenhevosia, etenkin tammoja. Tarjota saa valmiita yhdistelmiä, emä/isäehdokkaita ja yleensä niin kovin karttamiani hevoslistauksia, joista voisi käydä kyttäämässä valikoimaa.

  Hevoset tulevat asumaan yllä mainittuun talliin, aktiiviiseen kisa- ja jalostuskäyttöön. Kaikkien kanssa tähtäimenä kantakirjaus, mutta koska jonoa sinne on päässyt kertymään, ei tämä tule tapahtumaan välttämättä aivan tämän vuoden puolella.
  Kaikkien kanssa myöskin tähtäimessä lajilaatikset, mutta ei me silti aiota sinne hampaat irvessä tähdätä, aion edelleenkin harrastaa suht rennosti.

  Muutama kaksi ja kolmepolvinenkin meille voisi mahtua ja mahtuukin, mikäli yksilö on tarpeeksi kiva. 🙂
  Kiitos ja kumarrus!

  posted in Esittelyssä
 • RE: O: estepuoliverisiä

  Meiltä mahdollista saada tilaria brandenburgeista, traksuista ja hannovereista 🙂 Sivut ovat koneella päivityksen alla. Alla lista hevosista, jotka eivät ole enää omistuksessani:
  Dionysus II
  Greyback
  Jacqueline Klein
  Kittycat

  posted in Eläinkauppa
 • RE: O: Koulupuoliverisiä

  Moonblood Spider
  Moonsky Spider
  Monterya Spider
  The Moon Temple Spider
  Starglide Spider
  Meadowhair Spider
  Rosereaver Spider
  Feathersinger Spider
  Rosepike Spider
  Gloryflow Spider
  Dreamstar Spider

  posted in Eläinkauppa
 • RE: O: Koulupuoliverisiä

  @HM Haluuks nimiehdotuksia? 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: O: Koulupuoliverisiä

  Jos haluat sun menehtyneen hämähäkin tilalle uuden, ni mul olis tarjota tätä yhdistelmää, koska sulla on toisista se edesmennyt varsa x)

  Baby Blues Spider x Moonrose Spider
  Syntymäajalla ei oo niinkää väliä, et on voinu jo syntyä viimevuonnakin 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: KERJ tiedottaa

  Laatuarvosteluista varmistus.
  “täysiin pisteisiin vaaditaan vanhemmilta yhteensä vähintään 40 sijoitusta”

  Yhden vanhemman 40 sijoitusta riittää siis antamaan varsalle täydet pisteet? Sillä, että kisaisin vain myytävälle kasvatin emälle riittävän määrän sijoituksia paremman laatuarvostelupalkinnon vuoksi.=)

  posted in Tapahtumat
 • RE: Seurakisat koulu ja este Seppeleessä

  @cee Joo, jouduinaikaistamaan tätä vähän, kun tuli menoja, muuten tulosten tulo ois viivästynyt viikon-pari. Villit kisat - villi meiniki!

  posted in Tapahtumat
 • RE: M: 2polviset ratsuponivarsat (yksi ktk-kelp.)

  @felissa tulevaisuuden suunnitelmat kuulostavat oikein hyviltä, joten varsa ehdottomasti sinulle. 💕 Perehdyn nyt myös itsekin taas paremmin noihin kenttäratsastuksen koulutustasoihin ja lisäilen emälle sopivan tason sivuille. Ymmärsinkö siis oikein, jos kisaan tammalle 40 sijoitusta saisi varsa täydet pisteet vanhemmilta?

  Ps. Mintti oli aika suloinen tapaus.=)

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Suomenhevoset

  @reibili uu, todella kivannäköinen siitä tuli. Tykkäsin erityisesti hevoslistauksesta. 😊

  posted in Yleinen
 • RE: Suomenhevoset

  Ennen kun karkaan värjäämään hiuksia, jonka jälkeen alan pommittaa kasvattajia ja mulle hevosiaan myyneitä, jätän teille tähän Ristikallion Suomenhevoset, koska tiiän että kuitenki tahotte kurkkia!

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.