• RE: Ravikeskustelu

  tulinpa vaan huuteleen että meidän syyskuun villeistä alan väsäilemään huomenissa tuloksia, sen mitä ehdin… loput tulee viimeistään ensi viikon alkuun mennessä, mutta pyrin mahdollisimman pian saamaan ne valmiiksi. 😬

  vFinlandia-ajon finaali ajetaan pelkkänä finaalina 28.9, eli ohjeislähtöjä ei tule, niin saa nekin ajallaan hoidettua alta pois.

  katselin tuossa kisalistaani, ja tulin siihen tulokseen että mun surkeat ja ikäloput hevoset lopettaa tämän kuun jälkeen kilpailemisen, joten kohta mulla on noin 30 hevosta vähemmän listoilla… luojan kiitos ! 😄 …sitte kun ei tulis haalittua tilalle kauheen montaa… 😆

  posted in Yleinen
 • RE: Os. VMRJ-Cup 4.10.

  Kivasti tullut osallistumisia ekoihin luokkiin!

  posted in Tapahtumat
 • RE: VMRJ:n kompastuskivet / Gallup

  Erittäin iso kiitos @Marjahilla lle, sillä nyt meillä on arvonimille bannerit, sekä ruusukkeet löytyvät säännöt-sivun alareunasta!

  Sekä kalenteriin lisätty yhdet avoimet kilpailut, joten nyt kolmet kilpailut käynnissä.

  Laatuarvostelun alasajo on aloitettu, kunhan vain saan HM:n kiinni.

  Kilpailuita saa tästä edes järjestää niin monet kuin vain haluaa, mutta jokaiseen kutsuun on pystyttävä ilmoittautumaan erikseen.

  Suurkilpailuista yms. ideoita vielä itse sulattelen. Ja tämän näen vapaana riistana, joten jokainen on vapaa järjestämään vaikka oman tallin matkaratsastusmestaruuskilpailuita, jos haluaa.

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @spookiness joo no voi tällöin toki olla, ettei ole vaikuttanut 😄 mutta mistäpä niitä tietää, koirilla on välillä näitä omia kujeitaan t. just koko päivän kompuroinut tuohon erääseen karvapalloon, joka on tänään päättänyt olla erittäin levoton sielu. haukkunut kaikki lenkkeilijät ihan raivolla läpi (kiltti koira, mutta tyhmä kuin saapas) ja juossut hihnanmittaa ympäri siinä ohessa. lähti poikaystävän perään makuuhuoneesta, mutta yhtäkkiä löi takamuksen kenttään keskellä oviaukkoa, ja jäi itkemään siihen tuijottaen samalla mun suuntaan. ja saanut ihan älyttömiä hätäkohtauksia jos mä oon mennyt vessaan laittaen oven kiinni perässäni, jää juoksemaan ja kurnuttamaan perään, ja sitten kun pääsee mukaan, tuijottaa syvälle sieluun ja jatkaa kitinää istuen sun edessäs. yritti myös leikkiä vessapaperirullalla, en tienny et se edes tajuaa sen päälle mitään.
  että joo, näistä ei voi kyllä ikinä tietää 🙃 mitään ei oo muuttunut tai tapahtunut, mutta liekö tekee sitten juoksua, kun on suoraan sanottuna ihan helvetin rasittava taas vaihteeksi ja niin läheisriippuvainen + suivaantuu ohikulkijoista sen lenkkipolulla.

  posted in Off topic
 • RE: Ravikeskustelu

  @spookiness Mullakin on lista mutta mikään sieltäkään ei nyt tahdo iskeä 😄 Vähän tuntuu että taidan luovuttaa… 😬

  posted in Yleinen
 • RE: Ravikeskustelu

  Virtuaalimestaruudet 30.09.2020, pahoittelut erittäin tiukasta ilmoittautumisajasta (vip sama kuin kilpailupäivä), mutta tervetuloa siltikin 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @spookiness juoksut? omalla tai samassa paikassa olleella koiralla?

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @nikki ihan vanha kunnon Posti 😂 mut hei mun sisko varmaan saa ilmasia postimerkkejä.
  "Hei sori bro, en yhtää tiedä miten sun kirjeelle noin kävi, mut bro, ei hätää, we gotcha, laitan sulle vähän ilmasii merkkei niin voit jatkossaki hukata kirjees meillä ja maksaa meille palvelusta jota me ei edes oikeesti tarjota ❤ "

  edit: ne on jotai saakelin tarroja, se paketti olis mahtunut postilaatikkoonki 😂

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  posti moment: sisko oli tilannu jollekin pienelle paketille kotiinkuljetuksen, ja on ollu koko päivän nyt kotona. ne asuu rivarissa, ja niille tuli viesti, ettei kuski oo päässy ovelle toimittamaan, jostakin syystä. kuulemma joku este ollut, muttei sisko oo nähnyt mitään siinä pihatiellä (ei esim. lasten pyöriä, tmv). ja kukaan ei oo käyny ovella :DDDDD et joo, kuski ei oo siis jaksanu persikkaansa nostaa sitä varten, että kävelee ovelle, tai sitten ei oo jaksanu alkaa säätämään sen kanssa, ettei sen rivarin päädystä pääse ympäri kiertämään, vaan joutuu peruuttamaan pois. eli nyt se maksettu kotiinkuljetus on ihan turha, koska sisko joutuu hakemaan sen paketin lähimmästä postin pisteestä “:D” mut hei, ainakin postin palvelu tulee varmaan sorittamaan.
  lmao ja se on pikakirje jota on odotettu jo 3.9. alkaen :DDDDDDD

  posted in Off topic
 • RE: Tilauspiirrokset ja linet myynnissä (euro)

  Laitetaan tuleman 🙂 Tähän varmaan löytyy heposti refejä, mutta liata mallikuvia, jos tulee sopivia vastaan.

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.