• RE: M: Linejä (euro)

  @Crimis Ehti ensin, joten siulle varattu ❤

  Mutta ei hätää, lisää tulossa 😃

  posted in Markkinat
 • RE: M: Linejä (euro)

  Lisätty parit linet taas! 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Virtuaalihevosten Fiilisarvostelu - VFA

  Tulokset kolmanteen tilaisuuteen vihdoin tulleet!

  Onnistuin itse hävittämään omat osapisteet, pahoitteluni!
  Jatkossa tilaisuuksia ei ole, vaan tuomaroidaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksi hevonen voi ilmoittautua 2 kertaa, mutta jonossa täytyy olla vähintään 20 hevosta välissä.

  Jos joku intoutuu heittämään järkyn kasan heppoja jonoon, tuomarit voivat tasata arvostelujärjestystä.

  Vapaaehtoiseksi tuomariksi voi ilmoittautua tähän tai mulle yksityisviestillä, heittelen aina välillä tuomaroitavia hevosia. Tavoite olisi, että jonoa käydään purkamassa vähintään kerran kuukaudessa.

  Uudet palkinnot toivon mukaan tulossa pian! Olen yrittänyt löytää niille tekijää. Kun ne tulevat, vanhat voi halutessaan korvata uusilla.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Minkälainen on sun talli?

  Meikäläiseltä löytyypi myös useampi rakennelma, joissa jokaisessa vähän erilaista meininkiä.

  Ensimmäinen tallini olisi Mission Impossible (perustettu vuoden 2017 alussa), laukkatalli joka kasvattaa x, ox ja xx hevosia sileille radoille. Tallin sivut olleet nyt melko kauan päivittämättä, kun hevoset kisaavat laukkaurheilukeskuksessa. Pitäisi ryhdistäytyä ja päivittää vähän ahkerammin 😅

  Sitten löytyy kaikkien tuijotuksen kohteena oleva Supernatural, en tiedä mistä tää mun tarve nimetä tallit tunnettujen elokuvien/sarjojen mukaan on tullut, mutta noh… ei voi mitään. Tosiaan Supernatural on se sekamelskasoppa, johon keräilen kaikkea mahdollista mitä löydän, eli sitä ja tuota ja tätä, rotuja laidasta laitaan. Täältä löytyy hevoslistaus, joka ei ihan ajantasalla vielä ole ulkoasunvaihdoksen takia (vinkki: älä lähde vaihtamaan suurtallin ulkoasua, ikinä), tosiaan aika pitkä lista rotuja. Suurimmalla osalla hevosista pyritään ainakin kilpailemaan jossain lajissa, mutta en lupaa mitään muille kuin muutamalle puoliveriselle. Muutamat hevoset on päässeet mm. kantakirjaan ja vielä kelpoisiakin löytyy, mutta ei muuten ole tavoitteena muu kuin jalostus.

  Tällä hetkellä ehkä panostetuin projektini olisi Fehler Stud (on tullut nimeä mietittyä jo monen monta kertaa uudestaan, mutta talli rekattu, minkäs teet). Tämä olisi se zangersheideille omistettu talli (vaikka joukkoon onkin jo eksynyt kwpn parivaljakko), eli estepuoliverisiä henkeen ja vereen. Kantakirjaus ja porrastetuissa kisaaminen on se mihin tähdätään, kasvateilla myös EVL on kolmantena maalina.

  Neljäntenä löytyy Andromeda, sellainen pieni risukasa hevosille joihin panostan silloin kun siltä tuntuu, ei mitään tavoitteita tai ihmeellisiä kekkereitä.

  Uusimpana projektina on Maple Wood Canadians, pieni kotoisa talli kanadanhevosille, joilla ei myöskään mitään kummempia tavoitteita ole, kuin sopivassa kohtaa suvun jatko.

  Kirsikkana kakun päältä löytyy tämä ikuisuusprojekti, joka tulee ehkä valmistumaan samaan aikaan kuin minä itsekin (lukiosta siis). Tarkoitus on aina ollut piirretty klikkailutalli ja hitaasti sinne päin edetään. Tuollainen pieni ratsastuskoulu Kanadan maalla, josta ei oikein tunnu tulevan mitään.

  Mulla kun piti vain olla se yksi tai kaksi tallia ja katsoppas mihin päädyttiin…

  posted in Kysymykset
 • RE: RHLA Halloween Special 2018 (+ tuomareita tarvitaan!)

  Vielä on aikaa osallistua ja jos tuomaroimaan haluaa, niin ketään ei käännytetä 🙂

  posted in Tapahtumat
 • RE: Piirrosponille tallipaikkaa?

  Lehtovaaran Ratsutilalla voisi löytyä pienemmille kavereille tallipaikkaa. Kyseessä on aktiivinen tuotospainoitteinen ratsastuskoulu, joka on piakkoin ollut pystyssä vuoden päivät. Tunteja, valmennuksia, tapahtumia ja rento talliporukka. 🙂 Mahdollisuus olisi majoittua tallissa, sekä muutama oma ponimme majailee pihatossa mikä on sekin mahdollisesti varteen otettava juttu.

  posted in Yleinen
 • RE: Minkälainen on sun talli?

  Mulla on loppuvuodesta 2017 alkaen pyörinyt rentomielinen piirretty ratsastuskoulu Lehtovaaran Ratsutila. Se on tarinapohjainen talli, jossa on hoitajatoimintaa sekä majapaikkoja tarjolla yksityisille piirroshevosille. Toimintaa vuodenaikojen mukaan, kisoja ja leirejä ym. pyrin järjestämään talliporukalle aikalailla tuotoksilla kuitattavaksi foorumilla 😄

  posted in Kysymykset
 • RE: Ilmianna tarinatapahtumat!

  Halloween Special 2018 - löytyy tuotosluokka, VIP 25.10. (psst, tuomareita kaivataan)

  posted in Ilmoitukset
 • RE: RHLA Halloween Special 2018 (+ tuomareita tarvitaan!)

  🎃

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.