• RE: PKK:n sääntömuutostopikki

  Kuten Sage sanoin, jokainen on vastuussa omista sanomisista ja silloin on otettava vastaan mahdollinen palaute. Silloin hyvä myös miettiä, missä yhteydessä ja mitä sanoo, jos ei kestä tulevaa palutetta. Tasapuolista siis. Kokonaisuudessaan toivoisin, että keskustelussa ei yksittäisiä piirtäjiä ja piirrustuksia olisi mainittu, vaan oltaisiin pysytty säännöissä ja varmasti jokainen kirjoitustaidon omaava osaa asian ilmaista esimerkein, jos niin tahtoo.

  Ja se, että yksittäiset ihmiset ovat jotain (samaa) mieltä asioista ei tarkoita, että hommaa olisi juonittu kuppikunnissa selän takana.

  Ja ihan yleisellä tasolla vielä läpipiirtämiseen:
  Tätä ei ole kielletty, esim. tekijänoikeuslaki ei tätä kielletä. PKK:ssa osallistuminen näyttelyyn valokuvasta tai luvattomasti läpipiirretyllä kuvalla on kielletty.

  Hypoteettinen tilanne: Ennen kun tullaan kenekään luvatonta läpiirtoa epäilemään PKK:hon, täytyy myös tarkistaa, että kyseisellä kuvalla on osallistuttu näyttelyihin ja mihin näyttelyihin. Muuten tämä asia ei kuulu tämän puljun ylläpidolle suuntaan eikä toiseen. (eikä pitäisi kuulua kenellekään yksittäiselle ihmisellekään.)

  ^Ei siis liity suoraan tähän ilmapiirikeskusteluun mikä meneillään, mutta samaa huutelumentaliteettia on ollut juuri ht-netin aikakaudella läpipiirrosta ja muuta syyllistämistä, jotka vieritetään PKK:n niskaan valvottavaksi, vaikka piirtäjällä ei olisi aikomustakaan osallistua kuvilla näyttelyihin.

  posted in Yleinen
 • RE: Tarinaheppailijat

  Just äsken päivitin tarinahevoskollektiivin sivuille tapahtumakalenterin, sinne voi käydä itse lisäämässä tapahtumanda jos html-taulukon kanssa osaa sen verran pelata ☺

  posted in Yleinen
 • RE: Kehutaan toisiamme <3

  @melba Sun kanssa en oo ollut kauheesti tekemisissä, mutta sun teksti mun viime viikkoiseen valmennukseen oli ihana! Ja Rubinedalin sivut on niiin nätit, just sellaset, jollasista itsekin haaveilin, kun mietin, millaset sivut talleilleni tahdon!

  posted in Yleinen
 • RE: Kuuralehdon kevätmarkkinat (m: 1-2-polv. sh)

  Ja ylös! 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Esteratsukko hakee valmentajaa (/tarinointikaveria)

  34-vuotias entinen kilpakenttäratsastaja Eeva Kesola ottaa mielellään valmennettavia ratsukoita. Eeva omistaa ratsastuskoulun ja yksityitallin nimeltä Ratsastuskeskus Eeva, jonne myös mielellään otetaan yksäreitä majoitukseen.
  Eeva on kokenut ja pidetty valmentaja, jolta riittää osaamista kaikenlaisten tapausten käsittelyyn. Ammattitaitoinen Eeva on myös rento ja huumorintajuinen, eikä yksikään tallipäivä hänen kanssaan ole tylsä.
  Virtuaalisella Haapavedellä sijaitsevassa Ratsastuskeskus Eevassa on hyvät puitteet yksityisratsukoille: uudet ja isot tilat, kenttä ja maneesi, estekalusto, maastoesterata sekä kauniit maastoreitit. Vaihtelun ja erinäkökulmien vuoksi myös tallin ratsastuksenopettaja Elviira Siniketo voi pitää valmennuksia!
  Tallilla on oma helppokäyttöinen foorumi, jossa ei ole erikseen aktiivisuuspakkoa. Tallin henkilökunnan tarinointi on aktiivista ja erilaisia tapahtumia järjestetään jatkuvalla syötöllä. Lisäksi on myös roolipelausmahdollisuus!

  Valmennuksista kirjoitan mielelläni aina myös 50-150 sanan palautteen tai tarinan Eevan näkökulmasta.

  posted in Tarinatupa
 • RE: Valmennusviikonloppu Ratsastuskeskus Eevassa 28.-29.03.!

  Nyt on kaikille tuotoksen palauttaneille kirjoitettu vastaukset! Tuotoksilla ei ole viimeisen palautuspäivän rajaa ja otan kaikki tekstit mieluummin vastaan vaikka vuoden päästä kuin en ikinä. Yritän kirjoittaa palautteet teille mahdollisimman nopeasti, mutta jos mitään ei kuulu, laittakaahan yksityisviestiä!

  posted in Tapahtumat
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Onko tää tottakaan 🙈 Oli pakko tarkistaa missä muodossa VRL:n alaisiin perinteisiin kisoihin osallistutaan, kun sen verran aikaa 😂

  posted in Off topic
 • RE: Ratsuponit

  @jenna Katsotaan nyt saanko oikeastaan mitään tuoduksi, mutta tulen ehdottomasti juttusille jos tarve vaatii. Kiitos ❤

  posted in Yleinen
 • RE: Ratsuponit

  Ajattelin juuri tuoda muutamat ratsuponit, mutta ehkä en sittenkään uskalla, kiitos edeltävän keskustelun 🙈

  posted in Yleinen
 • RE: EJ: Shetlanninponioreja

  Merendalle tarjolla Huffle, Zippie ja Fabian! Kaikkien kanssa kilpaillaan valjakossa ja suunnataan laatiksiin 🙂

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.