Group Details

Puoliveriharrastajat

Ryhmä puoliveristen omistajille, kasvattajille tai muuten vain kannattajille.

 
 • RE: M: shetlanninponeja

  ylöspäin

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Kirjataivas

  @yaryar Throne of Glass on kyllä minunkin ihan suosikki kirjasarja❤ Lämpimät suositukset täältäkin😊

  posted in Off topic
 • RE: m. ihanat, kilpailleet suomimiehet

  @Liia Rustiikki ehdottomasti teille ❤ heittele sivuja säpöön tai chattiin kun kerkiät 😎

  posted in Eläinkauppa
 • RE: m. ihanat, kilpailleet suomimiehet

  nosto 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • m. ihanat, kilpailleet suomimiehet

  o. Lohtulause (ktk kelp.)
  tuontisukuinen ori, jolla on KTK-kelpoisuus näyttelymenestyksen myötä. Kilpailtu koulussa porrastetuissa tasolle 5/4, jolloin taso on Helppo A. Myydään mieluusti kotiin, jossa pääsee vielä näyttöön ja käyttöön, jalostusorinakin tämä voi toimia uusiin linjoihin, sillä orilla ei ole entuudestaan jälkeläisiä. Mukaan voi ottaa päiväkirjamerkinnän, tuojaksi toivotaan linkitettävän Bogård.

  o. Bogårdin Pikantti (Ch)
  kaksipolvinen ori, jolle on myönnetty Champion-arvonimi. Ihana, erilainen suku jota kehtaa käyttää niin koulu- kuin yleispainoitteistenkin sukupuussa. Kilpailtu maksimitasolle tasolla Helppo A porrastetuissa.

  o. Bogårdin Rustiikki (ktk kelp.) ❤ @Liia
  kaksipolvinen ori, jonka sukujuuret ulottuvat Kaunolan Kartanoon sekä Haavelaaksoon - taattua laatua siis, ja sellaista, joka ei löydy jokaiselta! käyttäisin tätä oria mieluusti omille tammoille tulevaisuudessa.


  Myydään ostotarjousten perusteella; tarjouksen voi jättää alle, chattiin tai sähköpostiin tulevaisuuden suunnitelmineen ja mahdollisine näyttöineen.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Myydään laadukasta esteosaamista (FWB + rp)

  voe vehnä, taas mä olen täällä :"D vinkumassa Rozanoville suomalaista kaveria, vaikka sekään ei ole meillä vielä ehtinyt tekemään mitään … vielä ! muttamutta, Comet sattui Benjaminin näköpiiriin, ja vaikka mies kuinka yritti vastustaa tuonkin orin vetovoimaa, ei hän siihen pystynyt ja tarjoaisi sille kotia Carbonista ja paikkaa Rozanovin vierestä. ERJ-sijoituksia vähintään se 20 kipaletta sekä jalostushommia ja uskoisin että sinne kantakirjaankin mennään 😄

  posted in Eläinkauppa
 • m: variksenpelä--.. eikun siis ihan kelpo suomenhevonen !

  Myynnissä taas vähän kahmolaista, jos vaikka vuodelle 2019 saataisiin vielä kolmas varsa 😄

  tamma Kahmon Kuuvirne / Variksenpuuska
  suomenhevonen, s. 03.12.2019
  kasvaa arviolta 152-160cm, ruunikko / rautias / musta
  yleispainotus, 2-polvinen suku

  isä Ristikallion Variksenvirne KTK-II, ERJ-I
  emä Kahmon Kuutuuli

  Siinä se nyt oli. Suomenhevoseksi hyvin pitkäjalkainen tammavarsa temmelsi päättäväisesti, mutta rauhallisesti, emänsä vierellä pakkasen kovettamalla hiekkapohjalla. Kuulle teki hyvää päästä vähän hölkkäämään ulkoilmassa maneesin sijaan. Tamma mielellään otti jopa hieman laukka-askelia vetreyttääkseen koipiaan, innokas varsa vierellä harppoen. Vaikkakin pitkäjalkainen, mikään hintelä varsa ei silti ollut – siinä näkyi mukavasti jo piirteitä sekä Kuulta että Ainon orilta Pelättimeltä, joka oli varsan isäksi valikoitunut.

  Aikaisemmin viettäen muutaman tunnin tarhassa emänsä kanssa, pieni varsa oli kovin hämmästellyt viereisen tarhan rautiasta tammaa, Hallaa, joka oli kiinnostuneena tunkenut turpaansa aidan välistä toiselle puolelle. Kutsuin Patrikin innoissani ikkunaan katsomaan, kun varsa uteliaasti kipitti kohti Hallaa, hieman närkästyneenä siitä, että tarhan pohja oli kova eikä siinä voinut kävellä mukavasti. Halla puuskutteli varsalle, ja varsa innoissaan haisteli uuden tuttavuutensa turpaa. Raudikko hieman hörähti ja nyökkäsi päällään, ja siitäkös varsa vasta hermostui: se pienesti näykkäisi Hallaa turvasta – ja Halla kuin sähköiskun saaneena veti päänsä pois takaisin omalle puolelleen jääden seisomaan kauhusta kankeana ja korvat sojolla – ja olisi viilettänyt kovaa pukkilaukkaa takaisin Kuun luokse, jos olisi kovalta maalta vain päässyt. Päästin iloista naurua ikkunan takaa, ja Patrik katsoi mua huvittuneena. “Kyllä siitä vielä hyvä hevonen tulee, älä huoli. Hyvä vaan, että on vähän uteliaisuutta ja temperamenttia !” kommentoin miehelleni ja jatkoin ruuanlaittoa. Pakko se oli kuitenkin myyntiin laittaa, kun ei kotonakaan sille oikein tilaa tulisi olemaan.

  Tästä varsasta saa varmasti tasaisen ratsun sekä kouluun että esteille, ja miksei kenttäänkin ! Emä on tasoltaan helpon tason kouluratsu ja isä monitaituri, joten varsasta saa ihan omistajaa miellyttävän mixin, jos jaksaa sitä tarpeeksi pitkälle opettaa (vähintään hyvän variksenpelättimen tästä saa, jos ei muuta !). Kuutuuli on ktk-kelpoinen, ja menossa kantakirjaan kunhan muistan ja ehdin sen sinne ilmoittaa; toivotaan, että varsankin olisi pian kantakirjakelpoinen. Kuu on jokatapauksessa tähtäämässä krj- ja suokkilaatiksiin, joten mitä varsalta edellytetään on vähintään 20 KRJ sijoitusta. Muita vaatimuksia ei sitten oikein olekaan 😄 Yllä olevan tekstin saa napsia halutessaan mukaan, kunhan kirjoittajana mainitsee kasvattajan. Myyntiehtoja ei juurikaan ole, mutta ne olisi kuitenkin hyvä etsiä ja lukea tältä sivulta hevoslistauksen alta 🙂 Nimet ovat vain ehdotuksia !

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Grande Jalostustopiqué (sh, w, nf, conn, pv, lusit)

  iltanostot

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: m: kouluholsteinit

  iltanostot

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: shetlanninponeja

  @jp se lähtee oikein mielellään teille! 😊

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.