• RE: Ravikeskustelu

  @reprobate jees 🙂
  teen noille enivei tänään tiedot
  ja laitan esille myös vapaasti käytettäviä tuontihevosille tarkoitettuja kuvia.

  posted in Yleinen
 • RE: Sinullekko vinttikoira? (afgaani, engvin + faaraokoira)

  @alina VTR-21012 Saragis Keep On Moving

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: ulkoasu + teen tilausulkoasuja (€)

  Aloitukseen lisätty jälleen uusi ulkoasu

  posted in Markkinat
 • Taukoilmoitus

  Pieni hiljaiselo ei taida enää kuvata tätä mun poissaoloa tämän harrastuksen parista, joten kai se täytyy jättää ihan virallinen taukoilmoitus, jos joku allekirjoittanutta on täällä kaipaillut/kaipailee 🙂

  Tällä hetkellä motivaatio pikseliponeja kohtaan on aika matalalla, eikä varsinkaan aikaa tunnu olevan edelleen jatkuvan muuttorumban, avoliittoon totuttelun, töiden, saikulta palailevan hevosen yms kiireisen arjen lisäksi. Lopettamassa en ole eivätkä tallien sivut häviämässä, tarvitsen vain aikaa arjen normalisoimiseksi sekä virallisen tauon tarjoamaa hengähdystaukoa. Tavoite olisi palailla harrastuksen pariin viimeistään kevään aikana.

  Tauon aikana muhun saa parhaiten yhteyden varmaankin täällä Keskustassa yksityisviestin välityksellä, jotka yritän tarkistaa hieman aktiivisemmin kuin tähän asti. Tai jos joku tietää mun Instagramin, niin sitä kautta saa vielä varmemmin vastauksen, jos on jotakin kiireellisempää tms asiaa 🙂 Sähköpostitse ei kannata olla yhteyksissä, jos haluaa vastauksen ennen taukoni loppumista.

  Tauon jälkeen hevosten karsinta jatkuu, joten hevosista saa jättää ostotarjouksia tauon aikanakin, tosin kaikki eivät automaattisesti ole myynnissä. Vuokrausta yms diilejä voi myös ehdottaa. Jos joku kokee huolta omistuksessani olevasta kasvatistaan tai parhaaksi lunastaa kasvattinsa takaisin, niin siinäkin tapauksessa kannattaa laittaa yv täällä Keskustan puolella.

  Eiköhän tässä ollut taas kaikki tarpeellinen ja vähän enemmänkin. Hyvää alkanutta vuotta kaikille, toivottavasti tavataan ja palaillaan tauolta mahdollisimman pian 😄

  posted in Yleinen
 • RE: o: koulupossu (pv)

  Täällä olisi astutuskalenterissa tuo ensimmäinen varsa vielä myynnissä. Emä enemmän kenttäpainotteinen, mutta tulee kilpailemaan myös ERJ ja KRJ. Isä taas puhtaasti koulupainotteinen ja ihan varmasti varsasta saa mukavan pelin kouluradoille. Ei tarvitse kilpailla muissa lajeissa tällä varsalla mikäli ei itse tahdo.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Ravikeskustelu

  👁 👁 Löysin mun vanhoja tuonteja, mutta en ole ihan varma onko niistä jo jotkut menneet kaupaksi. 👁 👁
  Nämä tuonnit kisasivat kesällä 2018 3-5v tuontiraveissa ja jäivät sitten foorumille (osalla ei vielä tietoja foorumin mukaan).

  Tällaiset hevoset löytyy siis suokeista. Jos joltain löytyy jo omistuksestaan tai on ollut omistuksessa, ilmoittakaa alle:

  Orit
  Kilpimies
  Hepun Ässä
  Ahvena
  Petun Kroketti
  Keisari
  Vara-Akseli
  Liigan Pomo

  Tammat
  Miikun Auroora
  Malluuna
  Hepun Lohtu
  Maisatar
  Loistokas
  Keisarinna
  Sirulento

  Itselle jää ori Vapari ja tamma Liisin Luisa

  Mikäli nämä ei ole kenelläkään, teen niille tiedot valmiiksi ja ovat sitten vapaata riistaa! 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: VHRY (24.1.-20 CUP-tulokset bannereineen, uusi kalenteripohja)

  2019 Cupin tulokset on nyt arkistoitu ja sekä talli- että henkilörankingin top 5 julkaistu. Kärkinimille palkintobannerit. 🏆

  Sivustoa on pikkupäivitelty mm. uuden kalenteripohjan muodossa. Kalenteria päivittää nyt kolme henkeä: @Pölhö, @R ja @Jodochus, joten aktiivisuus ei ole enää vain yhden päivittelijän harteilla. Mikäli yhdistys saa hiukan tuulta siipiensä alle ja kisoja järjestetään enemmän, tulee harkintaan yhteinen sähköpostiosoite kaikille kutsuille. 🙂

  Myös jalostuslistaa on siistitty. Hevosia voi edelleen rohkeasti ilmoitella mukaan vaikka ilman arviointiakin. 😄

  posted in Esittelyssä
 • RE: VHRY:n uusi kalenteripohja (kisoja voi taas järjestää)

  ⬆

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Piirroskeskustelu

  @hazel kivan hailakka

  posted in Yleinen
 • RE: PKK näyttelyt 31.01 & *uusi* kutsu 16.2!

  Ylös 🙂 Molempiin kutsuihin osallistujat päivitetty ajan tasalle. Eli vielä mahtuu!

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.