• Loci hiljaiselolla/tauolla

  Syksyn, koulun ja muun elämän myllerryksen myötä on inspiraatio ja motivaatio virtuaalihevosiin ollut melko pitkälti pyöreä nolla enkä ole mitään saanut aikaiseksi, saattaa mennä viikkoja, ettei tämä harrastus edes käy mielessä.

  Nyt alkavan joululoman aikana pyrin hoitamaan niin paljon keskeneräisiä asioita kuin kykenen. Lisäksi pyrin suorittamaan omien virtuaalihevosten karsintaa.

  Mikäli omistamani hevosen kasvattajana nyt koet, että haluat paremman kodin kasvatillesi pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse virtuaali@kolkko.net tai lociness@gmail.com ja myös muissa asioissa kannattaa näitä sähköpostiosoitteita käyttää, sillä saan niistä ilmoitukset suoraan puhelimeeni, sillä en usko kovinkaan useasti jatkossa käyväni täällä keskustassa katsomassa viestejä.

  Hevosia karsiessa katson ensisijaisesti kasvattajan myyntiehtoja, mikäli sellaiset vielä löydän. Epäselvissä tilanteissa kysyn sähköpostitse. Päätökset kunkin hevosen kohdalla ovat vielä avoimia, mutta pyrin toimimaan parhaaksi katsomallani tavalla.

  Näiden asioiden lisäksi päivitän mm. VRL:oon hevosille ajankohtaiset osoitteet ja hevosten sivuille toimivat linkit profiileihin. Lisäksi tallennan kaikkien sivut web archiveen ja lupaan olla poistamatta mitään tietoja hevosten nykyisiltä sivuilta tai poistamatta sivuja omalta domainiltani.
  Talleistani uskon osan jopa lopettavan hevosten karsinnan myötä, mutta ainakin piirroshevosia pyrin vaalimaan edelleenkin.

  En kuitenkaan tiedä, milloin on inspiraatiota ja motivaatiota. Mutta tiedän sen, kuinka voimaannuttava tämä harrastus on itselle ollut ja kuinka jokaisen lopettavan harrastajan menetys on suuri menetys tälle harrastukselle. Joten, jos jaksan, yritän puuhailla jotain pientä aina silloin, kun kykenen.

  Lisäksi minulla hostissa olevat saavat pysyä kaikessa rauhassa ja saavat kaiken tukeni jatkossakin omien tallien sivujen ylläpitoon. Lisäksi minulta on edelleenkin mahdollista saada hostipaikka ilmaiseksi (alidomain.kolkko.net), mikäli ftp:n käyttö on tuttua.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Uusia tuontihevosia/poneja (kuvineen & luonteineen) 13.12.

  Heips! Lähtiskö Cookie, Viljo ja Twinkle mun mukaan yksityisiksi? Teen sivut mahd pian, sillä suntuubin luominen on vielä kesken. Aktiivista kisailua ja valmennuskäyttöä tulevaisuudessa 😄 !

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @jenna Mies ykkönen, Aaron ja Blackwood ranch 🤔

  posted in Off topic
 • RE: Horse Reality (sim-game)

  @casper Sama täällä… Kaikki Star Predicate ja moninkertaiset 1st Premium hevoset on nyt hätäsesti 2nd Premium, ja kaikki aika ja rahat menny hukkaan. Meinas itku pillahtaa ku katteli uusia tuloksia. Tuntuu siltä, että heitän vaan hevoset menemään ja lopetan. Tällaset päivitykset aina tekee hallaa pelille ja peli-ilolle, niin ei sitä oikein enää jaksais yritääkään edes. Eipä mullakaan enää saa yhteyttä sivustoon 😕

  posted in Off topic
 • RE: O: isl ja joku hevonen

  Tällainen issikkakasvatti etsii kotia 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: E: Maple Wood Canadians [jouluvaellus]

  🍁

  posted in Esittelyssä
 • RE: RHLA - Ratsuhevosten Laatuarvostelu

  🐎

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Näin viimeyönä unta et joku random virtuaaliharrastaja täältä tuli samoihin bileisiin missä mä olin. Tunnisti minut nimen perusteella, mut mä en tienny kuka se oli. Oli lähes painajainen kun ahdisti niin kovasti se tilanne 😆

  posted in Off topic
 • RE: EJ harvinaisuuksia

  Multa löytyy 12 mangalargaa 🙂 Näistä kaksi osuu sun listaamien toiveiden piiriin, PP’S Tacito ja Velazquez Ion

  posted in Kysymykset
 • RE: EJ harvinaisuuksia

  Pari Huzulponia: Cudny ja Tige. Luonteet on vähän erikoisia, joten varsasta voi tulla erikoisemman luontoinen 😄 !

  posted in Kysymykset

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.