• RE: 👑 Power Jump 2019 👑

  Tervetuloa Auburnin kartanolle Power Jump -estevalmennukseen Verneri Kaajapuron johdolla. Erityisen hyvä mahdollisuus tulla ottamaan tuntumaa kilpailuissakin käytettävään kastanjasarjaesteeseen ja nurmialustaan derbyllä! 🌳

  Mainostathan tässä aiheessa myös muita Power Jumpiin liittyviä tapahtumia: voit valmennuksen sijaan järjestää muitakin oheistapahtumia (klinikoita etc.), rönsyily on sallittua! 😎

  posted in Tapahtumat
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  Siis katselemaan pääset noilla antamillani tunnuksilla kyllä 🙂

  posted in Kysymykset
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  @Jouni niimpä 😅

  posted in Kysymykset
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  @Shannon Harmi ettei oo “kunnon” piirrettyjä tullu vastaan 😦 Kaikki lymyilee jossai deviantArtissa vaan. Harmittaa se, kun mielummin selaisin kunnon nettisivuja kun noita dA:n kuva-albumeita 😅

  posted in Kysymykset
 • RE: M: Your Horse Here -piirroskuvat!

  hamekuvan esikatselu päivitetty - lisään lopulliseen myös jalustimen ja ohjat, niiden taso vaan jäi pois päältä tossa 😄

  posted in Markkinat
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  @Jouni Ainoa talli jossa olen nähnyt piirrettyjä on tämä, esimerkkinä nyt oma kasvattini. Noillakin on vissiin kaksi eri linea ja ne vaan väritellään paintilla jokaiselle sopivaksi 😅

  posted in Kysymykset
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  Mua kiinnostais erityisesti piirrostallit, jos sellasia löytyy 🙂 Oon kans joskus koittanu hakea, mut ne on liian hyvin piilotettu 😂

  posted in Kysymykset
 • RE: Ulkomaalaiset virtuaalitallit

  Talleja on paljonkin, mutta yleensä ne ovat salasanasuojattuja että vältyttäisiin väärinkäsityksiltä oikeiden tallien keskellä, osittain salattuja siksi koska monet käyttää luvattomia kuvia. Koodissa on myös pätkä joka estää hakukoneita löytämästä niitä, joten googlettamalla ei kyllä pitkälle pötkitä 😄

  Maghara
  Blackthorn Hills Farm
  Burnside
  Oak Ridge Farm
  Briarwood Arabians
  Fajr Estate
  Qadr Estate
  Pegasus Acres
  Pinewood
  Starfire Inc
  Winter Sportpferde
  Biltequine
  Hofer Stables
  Kaimel Stable
  Austen Estate
  Nereus Riding Center

  Käyttäjätunnus arabians, salasana user.

  posted in Kysymykset
 • 👑 Power Jump 2019 👑

  Power Jump 2019

  Tämä aihe toimii Power Jump 2019 virallisena INFO-pisteenä.

  Tänä vuonna kilpaillaan neljännentoista kerran PJ-mestaruudesta ERJ:n alaisissa esteratsastuskilpailuissa. Power Jump palaa viiden vuoden jälkeen takaisin Suomeen, jossa kilpailupuitteista ja -järjestelyistä vastaa Auburn Estate.

  Power Jump hypätään 26.-27.7.

  Olemme keränneet mahdollisimman kattavasti materiaalia tarinoinnin tueksi, joten virallinen kilpailusivusto kannattaa tutkia ja lueskella huolella. Mukana on myös perinteisiä arvontaluokkia, joihin tuotosta ei vaadita.

  Kysymykset, risut ja ruusut koskien kilpailuita pyydetään jättämään tähän aiheeseen.


  TÄRKEÄÄ:

  Power Jumpin tavoite on innostaa ja inspiroida osallistujiaan tarinallisuuteen, jonka takia kutsu julkaistaan nyt hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (24.7.). Tuotosten teon voi siis jo aloittaa, vaikka ilmoittautuminen on vielä toistaiseksi jäissä: odotamme ERJ:n ylläpidolta arvoluokan mahdollisesta porrastamisesta vastausta.

  Ilmoitamme tässä aiheessa, kun ilmoittautuminen aukeaa, eikä sitä ennen osallistuneita huomioida. Ilmoittautuminen avataan viimeistään heinäkuun alussa.


  TERVETULOA!


  JÄRJESTÄ POWER JUMP -VALMENNUS:

  Kuka tahansa saa järjestää Power Jumpiin tähtääviä valmennuksia. Muista mainostaa valmennustasi Auburnin foorumilla tai tässä aiheessa, jotta kilpailijat löytävät tiensä harjoituksiin!

  Valmennuksia saa järjestää jo nyt.

  posted in Tapahtumat
 • M: Your Horse Here -piirroskuvat!

  Nämä on silloin tällöin olleet deviantartin piirrospiireissä kovinkin suosittuja. YHH eli Your Horse Here, tai olkoon suomeksi sitten vaikka SHT eli Sinun hevosesi tähän, on aika simppeli konsepti. Mulla on linet ja/tai tausta, ja tarjoan niihin väritettäväksi kivalla hinnalla paikan juuri sinun hevosellesi.
  Minä saan ensi kuun vuokrakassaan täytettä, te saatte kuvia hevosistanne.

  Nämä on tehty sillä tasolla että pärjännevät kyllä hyvin PKKn muu kuva -luokissa.

  Yhden hevosen hinta on 10e, hevonen + ratsastaja-paketti 15. Puolet huokeampia kuin tilarini keskimäärin, ihan siksi että näistä puuttuu se tilaajan sanavalta ja suunnittelutyö.
  Tausta ja line kuuluvat hintaan kaupanpäällisinä, maksat siis pelkästä värityksestä ja saat silti hela hoidon 👍 Jokainen STH-paikka myydään vain kerran, eli uusintavärityksiä samasta en tee.

  Koska kuvat ovat valmiita etukäteen ja vain väritystä vaille valmiit, eli näette mitä ostatte, haluan kuitin maksusta ennen kuin ryhdyn viimeistelemään teosta. Näistä lisää yksärillä tsätissä.

  ☘ HISTORIALLISET ☘

  Ratsastusta hameessa - vapaa
  alt text
  Inspiraatiota otettu mm. kladrubinhevosten ja brittiläisten showhevosten pukuluokista, sekä tästä itäfriisiläisen-vanhaoldenburgilaisen hameratsastuskuvasta. Sopii siis peruspuokkien sijaan rakenteeltaan paremmin sellaisille… työ-lämminverisille, you know. Ratsuväki-ratsuille ja vaunuroduille.

  Ilakointia raunioilla - vapaa 3/3
  [kuva tulossa kohta]
  Maisemaharjoitus ja mukana muutama villikkoheppa kesälaitumilla. Samaan kuvaan saa useampi henkilö siis ostaa STH-paikan - tai jos olet tosi halukas niin sitten sinä yksin kaikki kolme. Tässä haettu vähän samaa fiilistä kuin George Stubbsin ja muiden romantiikan ajan maalareiden mystisissä raunioissa, toisaalta kans Ilon Wiklandind ponit Ronja Ryövärintyttäreen.

  ☘ RENNOT ☘

  Möllösuokki - vapaa
  alt text
  Oli jo aiemmin myynnissä pelkkänä ääriviivatyönä, nyt saatavilla ihan taustan kera ja poistohintaan. Kaikille unisille, kesäisille, lempeille ja leppoisille kärpäsiä huiskiville suomiputeille.

  ☘ PERUSKÄYTTÖ ☘

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.