Ryhmän tiedot

Laukkaponit

Ponilaukat on kivoja. http://hertjekker.net/plj

 
 • RE: Islanninhevoskeskustelu

  Enemmän tosiaan kiinnostaa miten vanhana yleensä vielä kisaavat, tuskin ihan heti posauttaa kokonaan uutta ponipinkkaa pystyyn niin junnuvuodet menee joka tapauksessa laukoissa 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: VWY:n tiedotustopikki - pisteytyksen uudistus

  Jos ihan rehellisiä ollaan, mua on aina vähän hiertänyt toi suvun arvostelu “naamarajalla”/oman maun mukkaan 😄 Tykkään ilmoittaa hevosia laatiksiin niin, että pystyn mahd. pitkälle ennustamaan palkinnon, tässä kohtaa ärsyttää jos pitää jättää pisteitä suvun varaan ja sitten sieltä tulee jotain ihan mitä lie. Suvun arvostelu on isoin syy siihen, etten ole jaksanut edes kiinnostua laatiksesta sen vertaa, että katsoisin laukkaponejakin sillä silmällä.

  Osaako tuomarit arvioida muitakin kuin valtavirtawelshejä, vai tuleeko laukkaponeille automaattisesti huonot sukupisteet koska ne eivät ole yhtä monipuolisesti panostetun näköisiä ulospäin? Kun kisamenestys (statsit, voittosummat, arvokisat) ratkaisee sen mitä risteytetään kenen kanssa.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Värien ihmemaa

  @casper Tota ruunikkoa en saa auki, mutta musta ei näytä kyllä lähellekään puhtaalta vuonikselta 😄 Yhtäkään en ole nähnyt tai kuullut, joka ei hallakko olisi.

  Edit // Tossa mustan kuvassa lukee nimi, googlettamalla se mainittiin highland pony enthusiasts-foorumilla varsan isänä, että se siitä vuoniksesta.

  posted in Yleinen
 • RE: Islanninhevoskeskustelu

  Huh oon kohta pulassa 😂 Mulla on ollut kautta aikain ongelma, että aina kun käyn kuvaamassa jotain uutta lajia tai rotua niin tulee hirveä hinku että TAHDON. Noh nyt on kahdet issikkakisat alla ja voi jestas mitä kuvia, värejä ja tukkia ♥

  Laukkatallillahan mulla onkin pari issikkaa ja eka kasvatti juuri valmistumassa kilparadoilta. Aloin tuossa kuitenkin pohtimaan, millä vuosilla issikat yleensä kisaa? Jos kuitenkin tekis sellasen iiihaaan pienen sivuosaston missä olis pari issikkaa, joko laukoista eläköityneitä ja/tai ihan uusia… 🙈

  Tai sitten pelastakaa mun jo valmiiksi muihin kiireisiin kuollut virtuaaliharrastus ja ostakaa esim kaikki nämä kuvat pois 😂

  posted in Yleinen
 • RE: M: suomenhevosoreja (mm ktk-kelpoisia)

  Hattuvaaran Teletappi ❤ tälle oriille tarjoaisin loppuelämän kotia Kalman Suomenratsuista jossa pääsisi vielä kisakentille ja tekemään vielä ainakin pari varsaa. Laatuarvostelut ja kantakirjakin kuuluu tulevaisuuteen mutta niitä en voi luvata ihan heti.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Virtuaalinen laukkaurheilu

  Arvokisoissa ei tähtöset ole käytössä vielä, olen laittanut vasta tavallisiin kisoihin. 🙂 Tuplailmoituksen voisin kyllä korjata jossain välissä!

  posted in Yleinen
 • Etsitään kisajärjestyspaikkoja

  Vähän vois taas päivittää kisajärjestyspaikkoja joten alas saa laitella talleja joissa voi järjestää KRJ, ERJ ja KERJ kisoja niin perinteisissä kuin välillä porrastetuissa.

  Mikäli talliasi saa lainata niin laita alle tallin nimi ja VRL-tunnus.

  posted in Yleinen
 • RE: Ensiesittelyssä Kalman Suomenratsut (M/TJ: sh)

  ⏫

  posted in Esittelyssä
 • RE: os. KERJ CIC1 (60 kutsua, uudet 22.05.)

  Vielä mahtuu KERJ, ensimmäiseen luokkaan 5 ratsukkoa ja toiseen 7

  posted in Tapahtumat
 • RE: os. KERJ CIC1 (60 kutsua, uudet 22.05.)

  vielä mahtuu kaikkiin luokkiin

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.