• RE: m: hevosia & poneja

  Tässä Ristiretken sivut. Heppaa ei siis ilmeisesti ole vielä rekisteröity?

  posted in Eläinkauppa
 • RE: O: Lyhytsukuisia trakehnereita (koulupainotus)

  Nostellaan

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: kuvia (€)

  Löytyykö pv-rakenteita? 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Poroagility tutuksi! - Tapahtuma Cavilissa 20.10. + m. POROJA

  @marjahilla Saa tehdä tarjouksia jo nyt

  posted in Tapahtumat
 • RE: O & EJ puoliverisiä

  Mimille löytyisi Cassador ja Tiberius 🙂

  Sabinolle isiksi tarjoutuisi Dantino (sabino on muuten puoliversillä todettu dominanttivalkoiseksi, W20) jolle menee oikeastaan mikä vain tammoista sekä Cambria. Tammoja on niin iso liuta että helpompi heittää hevoslistaus.

  Onko sulla yhtään mitään toivomuksia raudikolle? Zonjietin hevoslauma on hieman paisunut, niin hankala näin kylmiltä ehdottaa yhdistelmiä 😄 Toki jos löydät kivan isän tai emän, niin sille olisi helpompi ehdottaa puoliskoa.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @anarchy Viimeksi kun laskin niin järjestöjä on SAI:ssa listattu 30, mutta todellisuudessa niitä on paljon enemmän jos ottaa lukuun ruotsalaiset ja saksalaiset. Mitään yhtenäistä kattojärjestöä ei ole, eli kuka tahansa voi perustaa jonkun järjestön. Järjestöt voi olla rajattu tiettyyn lajiin tai rotuun tai rotuihin (eli esim koulupainotteinen puoliverinen voi kisata monessakin muussa järjestössä kuin vain yhdessä). Osa näistä on puhtaasti foorumipohjaisia, osa taas toimii tietokannalla ja osa on taas epäaktiivisia eli kuolleita (harrastajien vähyys, epäaktiivinen ylläpitäjä).

  SAI:hin voi rekisteröityä kuka vaan ja foorumilla on listattu osa näistä, mutta The Rider’s Area -> Advertisements löytyy vielä lisää jotka on muiden harrastajien tekemiä järjestöjä. Ne mitkä toimii tietokannalla, joilla on avoin rekisteröityminen ja on toimivat sivut niin on varmoja valintoja, koska silloin kaikki päivittyy automaattisesti. Näissä myös hevoset kisauttaa itsensä automaattisesti (kun luokat on valittu) eli voi vaan keskittyä kaikkeen muuhun paitsi kisaamiseen.

  Oletuksena näissä kaikissa on reaaliaikainen ikääntyminen, mutta osassa voi hevosia ikäännyttää ns. käsin (eli nappia painamalla koni ikääntyy vuoden), esim ASSA & AHAC.

  Sit SAI:ta edeltävä foorumi The Sim Community on vielä pystyssä ja osittain aktiivisena, sen kautta löytyy ohjeet ja sivut mm. ASSA & AHAC ja sieltä voi löytyä myös lisää sellaisia mitä ei SAI:ssa ole listattu.

  Koska ei ole kattojärjestöä niin kukaan ei valvo näitä eikä sitä että hommat hoituu, joten lafkat voi lakata toimimasta joten on vähän arpapeliä jos näihin lähtee mukaan, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla jos kiinnostaa! Mä en ole ikinä lähtenyt foorumipohjaisiin mukaan, joten niistä en osaa sanoa juuta tai jaata.

  posted in Off topic
 • RE: ej: tuontisukuiset suomenhevosorit (ktk-palkitut)

  Rommi palveluksessanne!

  Mulle heti tuli visio Rommikakku nimisestä varsasta. Rommi on aika pieni, vaikka voikkoa tai hyvää rakennetta ei ole nähnytkään (kelpuutettiin sentään kolmannelle palkinnolle kantakirjaan), mutta on jättänyt tasokkaita varsoja vaikka luonteeltaan on kaukana sellaisesta kivasta hevosesta, mutta Rommi on monitaituri jonka saavutukset puhuvat puolestaan.

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @anarchy Mä ostin Gepjen, sain luvan ikäännyttää sen kolme vee ja koska kisaan porrastetuissa niin mun pitää oottaa useampi vuosi että saan sen mokoman kisattua maksimitasolle. Kai se tässä sivussa menee, onneksi friisiläiset ei varsinaisesti lukeudu mun suosikkeihin niin voin jopa elää asian kanssa 😄

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @anarchy Miljoonabisnestä 😄 Mä oon tosi monesti nähnyt jenkkiharrastajien talleilla satoja hevosia lukuisista eri roduista, kaikki yleensä tietokantaan tehtyjä. Saksalaiset harrastaa kanssa tietokantoja ja ruotsalaiset weeblyä (joilla on yleensä vähemmän hevosia kun kaikki tehdään käsin).

  En mä tiedä miten ne jaksaa reaaliaikaista ikääntymistä, mä tulisin hulluksi jos pitäisi odottaa neljä vuotta että voin varsottaa kivan tamman. Harrastaisin varmaan vielä vanhainkodista käsin tällä tahdilla.

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  SAI:ssa kasvattajien myyntiehdot saa joskus päätä hakkaamaan seinään kun kulttuurit eroaa niin valtavasti. Jos löydän kiinnostavan hevosen niin ikääntymistä ei saa muuttaa pois reaalista, sivuja tulee päivittää tietyn ajan välein jotta kasvattaja ei ota hevosta takaisin, hevosta täytyy käyttää aktiivisesti jossain lafkassa tai kasvattaja ottaa hevosen pois. Kasvattaja ottaa hevosen pois myös jos omistaja on epäaktiivinen ja jotkut kieltää hevosen tappamisen tai ruunaamisen ilman kasvattajan lupaa.

  Oon mä onneksi saanut ostettua muutaman hevosen joita oon saanut luvan ikäännyttää nopeammin. Onneksi osalla on löysemmät ehdot mut sit on näitä jotka kieltää käytännössä kaiken normaalista poikkeavan.

  posted in Off topic

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.