• RE: O: Kuvia (pv), teksti palkka

  Täältä löytyy isot kasat ratsastuskuvia 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  sossossos meikä on sitten perustamassa kenttäpainotteista tarinatallia itelleen, vaikka kaikki muutkin tallit on ihan hunningolla

  posted in Off topic
 • RE: Tarjotaan vuokralle kolme hevosta + ylläpitoon yksi

  Hopsista

  posted in Tarinatupa
 • RE: Annetaan jälleen erittäin huumorilla tehty luonne

  @tuire Ota luonne ihmeessä matkaasi 🙂

  posted in Yleinen
 • Annetaan jälleen erittäin huumorilla tehty luonne

  Pahoittelen jo valmiiksi traumoista 😂 Mutta ainakin mulla oli hauskaa, halusi joku tän tai ei 😂
  397 sanaa, en tarvitse maksua, ellei joku välttämättä halua jtn pk-merkintää kirjoittaa. Hevonen nyt oli Pipsa, nimen saa muuttaa 😂

  PIPSA on hirmuisen ihana tamma, joka rakastaa ihmisiä! Se viihtyy ihmisen seurassa pitkiäkin hetkiä - mikäli olet tuonut mukanasi monia kiloja herkkuja. Rakkautensa tamma usein osoittaa potkimalla; rakkaudesta se hevonenkin potkii, hehe!

  Hoidettaessa PIPSA on oikein hassun hauska. Se irvistelee ja vääntelee naamaansa kuin parempikin pelle. Se myös seisoo usein kiltisti paikallaan hoidettaessa, jos olet muistanut laittaa kuonokopan sekä jalkapainot. Ei PIPSA mitenkään erityisen paha ole, mutta se ei voi sietää kutittamista harjalla - ja usein osoittaakin sen haukkaamalla hoitajalta käden irti. Toisinaan kavioita putsatessa tamma hieman ärtyä - mutta ei se ketään ole toistaseksi tappanut potkuillaan. Varustaessa kannattaa sen sijaan olla tarkempana. PIPSA on utelias varusteita kohtaan ja tutkii niitä mieluusti, mutta jos aiot pukea ne sen päälle - hankithan jo sen panssariliivin? Suitset menevät yleensä sen sijaan mutkattomasti lattialle ja ratsastajalle tulee kaunis mustasilmä.
  Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat sen sijaan aivan PIPSAN lempi-ihmisiä. Olettaen, että tamma on sen verran tuhdeissa aineissa, ettei se tajua ympäristöstä mitään… Ja taluttaessa tamma käyttäytyy lähes aina kuin täydellinen…idiootti.

  Ratsuna PIPSA on oikein mukava ja reaktiivinen duracellpupu - joka yrittää tiputtaa ratsastajansa kaikin keinoin. Tamma liikkuu hienosti Michael Jacksonin Moonwalk -tanssityyliä matkien. Se nytkähtelee ja sipsuttelee kavionkärjillä lähes koko ajan. Lisäksi liiallisen voimakkailla ohjasavuilla tamma osaa keulia - eli älä koske ohjaan. Mikäli käytät pohjetta, muista varoa tamman kylkiä - terveytesi puolesta parempi, jos et pohjetta käytä. PIPSA ei missään nimessä ole paha, sen työmoraali on vain hieman huteralla pohjalla. Jos tarkemmin miettii, niin tamma saattaa olla vähän täydellisen imbesilli - lue; täydellisen hupsu! PIPSA saattaa toisinaan - aina, yrittää tiputtaa ratsastajansa ja pelätä kaikkea vähänkin liikkuvaa tai liikkumatonta, mutta välillä siitä kuoriutuu varsin upeaa kiitolaukkaa ja hienoja steppiaskelia.
  Esteillä PIPSA on loisteliaan fantastinen! Se juoksee radan läpi nopeammin kuin kukaan toinen ja hypyttää ratsastajansa esteen kuin esteen yli - jokseenkaan tamma ei seuraa perässä. Joskus - jos olet anonut polvillasi, kirjoittanut anomuksia ja lahjonut - tamma saattaa hypätä esteiden ylitse. Silloin kannattaa roikkua kynsin ja hampain kyydissä, eikä välittää PIPSAN takamuksen omasta elämästä - pikkupukkeja, mitä väliä, hehe!
  Maastossa PIPSA on hieman rauhallisempi ratsu. Se ei hievahdakkaan, jos ei näe sille tarvetta. Toisinaan PIPSA kuitenkin saattaa innostua laukkapätkille - ja kääntyä 180 astetta kotiin. PIPSA on kuitenkin rohkea maastoratsu kaikesta huolimatta ja se pelotteleekin kaikki uhat tiehensä. Korvatulpat voivat kuitenkin olla kätevät, koska tamma kiljuu kuin sotanorsu.

  PIPSA on siis kaikinpuolin aivan ihastuttavan tappava ratsu ja hevonen, jonka kanssa ei välttämättä kuitenkaan ole järkevintä viettää aikaa, jos haluaa elää pitkään sekä terveenä…

  posted in Yleinen
 • Pohjantähden heinäkuun villit (osallistumiset auki!)

  Pohjantähdessä otetaan ilo irti kesästä!
  Kisoja järjestetään lähes jokaisena viikonloppuna, välillä hieman leikkimielisemmin ja välillä enemmän tosissaan. Tarkoituksena on löytää jokaisella jotain, eli myös hieman harvinaisempia lajeja kilpaillaan.
  Kaikki kilpailut ovat villejä.

  7.7.2019 ASKELLAJIKISAT
  14.7.2019 LEIKKIMIELISET LAUKKAKISAT

  Kutsuissa osallistumisohjeet, luokat ja kilpailutiedot. Jos osallistut tähän aiheeseen, tee se selkeästi kiitos 🙂 Tervetuloa mukaan!

  //edit: lisää kisoja tulossa 😉

  posted in Tapahtumat
 • RE: M: halpoja kuvia (tekstit&€) UUSIA 19.6.

  @nikki pistän maksutiedot chattiin 👍

  posted in Markkinat
 • RE: M: halpoja kuvia (tekstit&€) UUSIA 19.6.

  @Nikki Tämä mennyt, unohtunut nähtävästi merkata gallerian puolelle 😞 Coneridge Finneganista ei valitettavasti ole muita kuvia, paitsi jos poni ilmestyy parin viikon päästä Kotkaan kisaamaan.

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.