Ryhmän tiedot

Keskiaika Harrastajat

Keskiaika Harrastajat ovat Dragon Age Estaten hevoskerhoryhmä. Tarkoituksena perehdyttää porukka keskiaikaiseen taisteluratsastukseen ja innostaa ihmisiä käymään tunneilla, kokea sotaratsun askeleet ja käyttää aseita ratsaista käsin!

 

Jäsenluettelo

 • RE: Julisteiden teetättäminen

  Jaksan repeillä tälle kuvalle kyllä vuosienkin jälkeen yhä uudelleen ja uudelleen XD

  posted in Off topic
 • RE: Julisteiden teetättäminen

  Joskus vuosia sitten tilasin jostain liikkeestä tämän sellaisena canvastauluna XD Pitäisi saada se seinälle, kunhan eka jaksan ostaa kehykset… Eipä tullut mitään outoa viestiä liitteenä, varmaan ihan peruskauraa tehdä näitä outoja tilauksia 😄

  posted in Off topic
 • RE: Puoliveristen "sekajalostus"

  Nyt toimii 🙂 Itse asiassa KWPN käyttää nykyään samaa listaa:

  "KWPN recognized studbooks

  Since January 1, 2018, all (warmblood) studbooks that are members of the WBFSH, are recognized by the KWPN, with the exception of: Asociación Nacional De Criadores De Caballos de Pura Raza Española (ANCCE), Associação Brasileira De Criadores do Cavalo Puro Sangue Lusitano (ABPSL) and Associacão Portuguesa De Criadores do Cavalo Puro Sangue Lusitano (APSL)."

  https://www.kwpn.org/kwpn-horse/selection–and-breedingprogram/breeding/books-and-registers

  En ole tosin varma millaiset vaatimukset muuten KWPN:llä on vaikkapa testien suhteen, joten KWPN saattaa olla aika tiukkapipo 😄

  posted in Yleinen
 • RE: Esittelyssä Rate My Pony, tuo hevosesi arvosteltavaksi!

  Tämä on kyllä ihan mahtava systeemi! Loistavaa saada näitä automatisoituja juttuja 🙂 Odotan innolla muita osioita!

  posted in Esittelyssä
 • RE: E: Blaeja (kaivataan mielipiteitä)

  Ulkoasu ei toimi kovinkaan ihanteellisesti isolla ruudulla (2560 x 1440), ulkoasu peittää ehkä 20 % ruudusta. Jos ulkoasua saisi vähän isommaksi, olisi se käyttäjäystävällisempi. Muuten symppiksen oloinen paikka! 🙂

  posted in Esittelyssä
 • RE: Laittomat kuvat, mitä niille voi tehdä?

  Kuvalupien kysyminen on minusta ollut aina outoa. Eihän sitä voi ikinä tietää, vaikka kyseinen farmi olisi vain kopioinut kuvansa netistä ja silti myöntänyt luvan. Etenkin orien kuvat pyörivät varsin vapaasti oikeiden tallien sivuilla, kuvan alkuperäinen ottaja on luultavasti jo ajat sitten unohtunut. En siis menisi heti ensimmäisenä pistämään pystyyn jotain noitavainoa luvattomien kuvien takia. Me kaikki olemme tehneet virheitä, eikä yksi kuvan kopioiminen netistä ole se suurin rike. Veikkaan, että aika moni jakaa itse mm. meemejä ja söpöjä kissakuvia sen pahemmin miettimättä.

  Tämän vuoksi käytän vain omaottamia kuvia, ellei ole ihan pakko käyttää muiden kuvia. Farmikuvat skippaan kokonaan, mielestäni niihin ei voi luottaa. Yksi sähköpostiin vastaaja antaa luvan, toinen ei ja kolmas on jo nostamassa syytettä. Ei kiitos! Joskus joku mietti, että pitäisi varuiksi joka vuosi kysellä uudelleen luvat. Siinä vaiheessa luultavasti farmit olisivat helisemässä sähköpostitulvan kanssa… Mieluummin kysyy luvan kerran ja vaikka laittaa sen sähköpostikuvan liitteeksi sivuille jonnekin, mikäli se vielä tallessa on.

  Tässä tapauksessa oudointa on se, että pitää perustaa anonyymi nimimerkki mustamaalausta varten. Henkilölle ei ole lähetetty yksityisviestiä tai sähköpostia, vaan on tultu suoraan foorumille retostelemaan kun oletetusti laittomilla kuvilla saa NJ ja KTK -palkintoja. Veikkaan, että aika moni kaikista NJ / KTK -palkinnoista on laittomilla kuvilla saatu, että siinä ei ole mitään uutta. Eihän kuvien luvaton kopiointi toki mikään hyvä juttu ole, mutta tällaiset asiat voidaan hoitaa paljon järkevämmin. Olen itsekin joskus 2000-luvun alussa kopioinut kuvat suoraan Googlesta, enkä itseäni minään rikollisena pidä. Vasta kun minulle kerrottiin tekijänoikeuslaista, tajusin etsiä luvalliset kuvat. Olen tämän jälkeen joutunut taistelemaan muiden kanssaharrastajien kanssa (kaikenlaisista syistä), mutta nykyään on rauha maassa. Eivät muutamat kärkkäät mielipiteet henkilön mainetta pilaa, ellei ole jatkuvasti draamailemassa.

  Mikäli kuvia kopioinut henkilö ei halua (oletetusti) laittomia kuviaan vaihtaa, ottaisin siinä tapauksessa yhteyttä Suntuubiin todisteiden kera. Jos kuvat vaihtuvat, turha sen jälkeen vanhoja muistella. Voisin ainakin itse olla tämän henkilön kanssa tekemisissä, kunhan kuva-asiat hoituvat kuntoon.

  posted in Yleinen
 • RE: Harvinaisten M&M-ponien laatuarvostelu (ent. ylppilaatis)

  “Pisteytys on rakennettu siten, että tuomarin mielipide ei vaikuta ponin pisteisiin”

  +1 😍

  posted in Esittelyssä
 • RE: City Alike: Harrastajien tapaamiset?

  Vantaalta minäkin 😄 Jos tarkkoja ollaan niin aivan Helsingin ja Vantaal rajalla Myyrmäen vieressä Silvolassa (Kuninkaantammi)

  posted in Off topic
 • RE: Mikä "ärsyttää" pikseliponeissa?

  Muutos mysql -> mysqli ei toimi -> tekisi mieli heittää kone seinään 🙄

  posted in Yleinen
 • RE: Tutkimusta virtuaaliharrastuksesta?

  @alm Ulkomaalaisia talleja löytyy paljon 🙂 Tietääkseni on olemassa yhdysvaltalaisia, kanadalaisia, ruotsalaisia ja saksalaisia harrastajia. Näistä saksalaiset ja ruotsalaiset harrastavat aika lailla samalla tavalla kuin mekin, mutta siellä hevoset usein ikääntyvät reaaliajassa. Harrastus on usein myös realistisempaa, hidas tasolta tasolle siirtyminen on normi ulkomailla. Jenkit ja kanadalaiset eivät yleensä tarinoi yhtä paljon, tärkeää on lähinnä automaattisille kilpailulistoille lisäys, laatuarvostelut ja realistisuus.

  Tässä muutama tallilinkki (käyttäjätunnus: user salasana: arabians)
  http://nrc.gestuet-nereus.de/
  http://blackwell.thesimcommunity.com/
  http://risingsun-stables.de/
  http://usastable.weebly.com/

  Ulkomaalaiset käyttävät myös foorumeita. Etenkin yhdysvaltalaisilla on hienot automaattisysteemit, joita myös saksalaiset ja ruotsalaiset käyttävät paljon. Me suomalaiset olemme vähän eristäytyneet kansainvälisistä jutuista 😄

  posted in Kysymykset

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.