Ryhmän tiedot Private

Jyhkyjen harrastajat

 

Jäsenluettelo

 • RE: Black Friday !!!!

  Tarpeellista tullut vain hankittua, merinovillaa Pierre Robertilta, tuplarattaat varmaan laitetaan kanssa tilaukseen kun olisi alennuksessa ja piakkoin tarvitaan niin miksei säästäisi siinäkin sen 50e. Sitten parit joululahjat yritän löytää vielä alennuksesta, mutta jos ei löydy niitä tiettyjä mitä etsin alennettuna niin normi hintaan sitten. Ei välttämättä tarvii olla edes iso alennus jos esim. postitus on ilmainen jollekkin tuotteelle jota tarviin niin kyllä se tälläisenä alennuspäivänä tulee hankittua vaikka ei ihan akuuttia tarvetta olisi. Seuraavat alet joita odotellaan ja katotaan on sitten joulun välipäivät.

  Elikkäs ei osteta vaan siksi että olisi huimassa alennuksessa. Ja toki tsekataan netistä että löytyykö jostain tuote X vielä halvemmalla, kun on juuri noita että nostetaan myyntihintaa että saadaan iso prosentti hämäykseksi.

  posted in Yleinen
 • RE: Esittelyssä Rate My Pony, tuo hevosesi arvosteltavaksi!

  Ihanaa että oot saanu väkerrettyä tän alkuun 😊! Jos olis aikaa ni toisin mun konilauman, mutta koska koko Pemberley kaatui palvelimen hakkeroinnin yhteydessä ja aika kortilla niin en oo saanu mitään vielä aikaiseksi… Ehkä joskus. Mut tsempit et tää toteutuu koko komeudessaan vielä jonakin päivänä!

  posted in Esittelyssä
 • RE: Laittomat kuvat, mitä niille voi tehdä?

  Lukotan nyt toistaiseksi tämän ketjun ja luen sen läpi ajatuksella. Täällä saa toki keskustella myös ikävistä asioista, mutta tehdään se asiallisesti ja toisia mustamaalaamatta. Odotellaan et asianosaiseen saadaan joku yhteys. Voit @Kärkky olla muhun pikarilla yhteydessä asian tiimoilta jos jäi jotain hampaankoloon.

  posted in Yleinen
 • RE: M: kuvia (€), orinäyttely -16 (uusia)

  Orinäyttely kuvia 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Keksi nimi arvostelulafkalle

  Toisaalta vähän tylsää jos nimi on englantia (kun muuten virtuaalilafkat on suomeksi ja sisältö tulee varmaan suomeksi?), mut ei mul kyl oo mitää hyvää ehdotustakaan 😋

  Mut toivottavasti tästä tulee pitkäikäinen systeemi! Tälläistä mä oon kaivannut.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Esittelyssä Merrin Talli

  Ihana talli ja hauskat piirrokset 😀!

  posted in Esittelyssä
 • RE: M: kuvia (€), orinäyttely -16 (uusia)

  @miivi said in M: kuvia (€), kunkkarit -16:

  Ei hitsit, nyt näyttää tili niin paljon plussaa että kai nuita on pakko käydä katselemassa. Eli laitat viestiä kanssa jos tulee ostettua jo myyty kuva?

  Oho, en huomannut tätä kysymystäsi… Joo näin on, juuri kävin kuvat läpi ja laitoin parille henkilölle mailia että on otanut menneen kuvan. Hyvitän sen tietty takaisin, joko rahana tai saa vaihtaa toiseen kuvaan.

  posted in Markkinat
 • RE: M: kuvia (€), orinäyttely -16 (uusia)

  @rukkanen said in M: kuvia (€), kunkkarit -16:

  Tämähän oli aika kätevä systeemi. 🙂 Ostin muutamat kuvat ja sain latauslinkitkin jo. Mites näiden copyt? Ja saako kuvia muokata? Ainakin muutamaa mieluusti rajaisin sivuille laittaessa vähän paremmin sinne sopiviksi.

  Aaa hei hyvä kun otit puheeksi, unohdin ihan laittaa… Muokkaan aloitusta ja lisään molempiin vastaukset.

  posted in Markkinat
 • M: kuvia (€), orinäyttely -16 (uusia)

  Info

  • Galleria toimii verkkokauppana, eli valitse haluamasi kuvat ja maksa jonka jälkeen mailiisi tulee kuvien latauslinkit
  • Kuvien resoluutio on 1200px (pidempi sivu)
  • Tällä hetkellä en pysty rajoittamaan niin että yhden kuvan voi ostaa vain kerran, mutta käyn kaikki ostetut kuvat parin päivän viiveellä läpi ja hyvitän takaisin mikäli olet ostanut jo menneen kuvan. Samaa tahtia myös poistelen jo ostettuja kuvia
  • Esikatselukuvissa on vesileimat, ei enää lopullisissa
  • Jos kuvien yhteydessä ei ole rotua/nimeä/sukupuolta niin en niitä tiedä
  • Käytä alennuskoodia VIRTUAALIKESA niin saat -50% alennuksen
  • Kuvien tekijänoikeuksiin merkintä “Tilli”, ilman mitään linkkejä
  • Kuvia saa muokata (rajata, leikata, mitä nyt keksiikään)
  • Kuvia saa käyttää vain virtuaalieläimillä

  Kuvat
  Suomenratsujen kuninkaaliset 2016
  Orinäyttely 2016 (suokit + muut)
  Orinäyttely 2016 (puokit)

  Seuraavaksi käsittelyssä poniorinäyttely (2016).

  posted in Markkinat
 • RE: International / enkku-puoli tänne?

  Mitenköhän tuo kansainvälinen puoli kannattaisi sitten toteuttaa. Pitäisikö täällä olla yksi alue jossa kieli voisi olla “mikävain muu kuin suomi” vai pitäisikö rajata että keskustelu käydään vain englanniksi? Lähinnä mietin, että alueelle pitää kumminkin löytää kieltä taitava moderaattori(t). Ja mikä sen alueen nimi olisi sitten?

  Alueiden teko on helppoa ja nopeaa, en vielä tiedä miten ala-alueiden teko onnistuu (jos tyyliin haluttaisiin vähän rajata keskustelua tyyliin OT/myynti tai muuten).

  posted in Off topic

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.