Group Details Private

Jyhkyjen harrastajat

 

Member List

 • RE: M: kuvia (€), BF tarjous

  BF alennukset (-50%) alkaa perjantaina 00.00, koodilla BF-KUVAT.

  posted in Markkinat
 • RE: Hae moderaattoriksi! Haku auki 18.5. asti

  Jatkettu hakuaikaa :).

  posted in Ilmoitukset
 • Hae moderaattoriksi! Haku auki 18.5. asti

  Olisi varmaan syytä laittaa taas mode haku pystyyn. Laita minulle yksityisviestillä tai maililla (maatila.pemberley@gmail.com) vapaamuotoinen lyhkänen hakemus jossa kerrot omasta virtuaaliharrastuksestasi (mitä talleja/yhdistyksiä/jaoksia/yms ylläpidät, miten pitkään olet harrastanut ja mitä muuta nyt tulee mieleen kertoa harrastukseen liittyen) sekä kerro miksi koet olevasi juuri se oikea tyyppi foorumin modetiimiin :)!

  Haku auki 18.5. klo 23.00 asti auki!

  En vielä tiedä miten monta valitsen, varmaan ainakin 2-3 olisi näin ensalkuun hyvä saada uusia aktiivisia modeja pitämään tämä foorumi puhtaana ja kivana paikkana viettää aikaa.

  // MUOKS 11.5.
  Jatketaan hakua koska tullut nii vähän hakijoita.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Black Friday !!!!

  Tarpeellista tullut vain hankittua, merinovillaa Pierre Robertilta, tuplarattaat varmaan laitetaan kanssa tilaukseen kun olisi alennuksessa ja piakkoin tarvitaan niin miksei säästäisi siinäkin sen 50e. Sitten parit joululahjat yritän löytää vielä alennuksesta, mutta jos ei löydy niitä tiettyjä mitä etsin alennettuna niin normi hintaan sitten. Ei välttämättä tarvii olla edes iso alennus jos esim. postitus on ilmainen jollekkin tuotteelle jota tarviin niin kyllä se tälläisenä alennuspäivänä tulee hankittua vaikka ei ihan akuuttia tarvetta olisi. Seuraavat alet joita odotellaan ja katotaan on sitten joulun välipäivät.

  Elikkäs ei osteta vaan siksi että olisi huimassa alennuksessa. Ja toki tsekataan netistä että löytyykö jostain tuote X vielä halvemmalla, kun on juuri noita että nostetaan myyntihintaa että saadaan iso prosentti hämäykseksi.

  posted in Yleinen
 • RE: Esittelyssä Rate My Pony, tuo hevosesi arvosteltavaksi!

  Ihanaa että oot saanu väkerrettyä tän alkuun 😊! Jos olis aikaa ni toisin mun konilauman, mutta koska koko Pemberley kaatui palvelimen hakkeroinnin yhteydessä ja aika kortilla niin en oo saanu mitään vielä aikaiseksi… Ehkä joskus. Mut tsempit et tää toteutuu koko komeudessaan vielä jonakin päivänä!

  posted in Esittelyssä
 • RE: Laittomat kuvat, mitä niille voi tehdä?

  Lukotan nyt toistaiseksi tämän ketjun ja luen sen läpi ajatuksella. Täällä saa toki keskustella myös ikävistä asioista, mutta tehdään se asiallisesti ja toisia mustamaalaamatta. Odotellaan et asianosaiseen saadaan joku yhteys. Voit @Kärkky olla muhun pikarilla yhteydessä asian tiimoilta jos jäi jotain hampaankoloon.

  posted in Yleinen
 • RE: M: kuvia (€), BF tarjous

  Orinäyttely kuvia 🙂

  posted in Markkinat
 • RE: Keksi nimi arvostelulafkalle

  Toisaalta vähän tylsää jos nimi on englantia (kun muuten virtuaalilafkat on suomeksi ja sisältö tulee varmaan suomeksi?), mut ei mul kyl oo mitää hyvää ehdotustakaan 😋

  Mut toivottavasti tästä tulee pitkäikäinen systeemi! Tälläistä mä oon kaivannut.

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Esittelyssä Merrin Talli

  Ihana talli ja hauskat piirrokset 😀!

  posted in Esittelyssä
 • RE: M: kuvia (€), BF tarjous

  @miivi said in M: kuvia (€), kunkkarit -16:

  Ei hitsit, nyt näyttää tili niin paljon plussaa että kai nuita on pakko käydä katselemassa. Eli laitat viestiä kanssa jos tulee ostettua jo myyty kuva?

  Oho, en huomannut tätä kysymystäsi… Joo näin on, juuri kävin kuvat läpi ja laitoin parille henkilölle mailia että on otanut menneen kuvan. Hyvitän sen tietty takaisin, joko rahana tai saa vaihtaa toiseen kuvaan.

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.