• RE: Tekstejä teksteistä!

  @Perho Valitettavasti mullei oo tällä hetkellä luonteelle tarvetta, mut jos tulee tulevaisuudessa niin pidän mielessä :thinking: :blush:

  posted in Markkinat
 • RE: EJ: ox/ara-a (2 polv. suku)

  Onpa upea tamma! Ja tietysti tulen tarjoamaan Ghostia isäoriksi :D

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Hei onko joku hyvä hissassa? :) Mulla ois tämmönen kysymys: Mitä tarkoitetaan New Deal -ohjelmalla ja miten se poikkesi aikaisemmasta talouspolitiikasta?
  New Deal -ohjelman oon selittänyt, mutta miten se sitten poikkesi? Vastausta mulle ei tarvii suoraan antaa, mutta vähän jotakin tärppiä tai ideaa, mistä lähtisi googlailemaan. Mä oon ihan toivoton historiassa :D

  posted in Off topic
 • RE: Tekstejä teksteistä!

  :arrow_up:

  posted in Markkinat
 • RE: Ravikeskustelu

  Ite aluks rekkasin kaikki hepat, mut nyt se on vähän jäänyt kun ei tosta VRL:n tulevaisuudesta tiedä (tai sit oon taas jäljessä tiedoisssa) + mulla on siellä ne vajaat 120 heppaa rekkaamatta (pitäs käyttää oikeesti aikaa noiden rekkaamiseen - ne rekkaan, jokka menee kantakirjaukseen) Itseä alkoi jossain vaiheessa tympia kun jotkut eivät heppoja rekanneet ja sit tiedot oli ihan vääränlaiset siellä rekisterissä (puuttui vanhemmat) Mut toki jos kasvattajat vaatii niin kyllä ne sinne rekisteriin joskus ennättää… viimeistään parin vuoden sisään. Multa ei toisaalta sivut katoa muuten kun hevosen myydessä kun ne itse poistan kun on sillä uudet sivut uudella omitajalla (joista usein en muista ilmoittaa, mun myyntitopassa löytyy aina linkit uusille sivuille) Kuolleiden hevosten sivut jää mulle vaan seisomaan eli eivät katoa.

  posted in Yleinen
 • RE: Auta keksimään nimi varsalle - voita valmennus

  Kiitos kaikille jo tähän mennessä auttaneille :heart: Vielä ei ole tullut sellaista nimeä vastaan, josta tulisi heti sellainen tunne että “tää se on”, mutta kivoja ehdotuksia silti on tullut jo useita ja näistä on ollut kovasti apua :sweat_smile:

  posted in Yleinen
 • RE: Susiraja täyttää 5v - söpöysmätsärit + M: sh-orit kuvineen

  Paljon onnea! :heart:

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Mahdollisen paluumuttajan pohdintoja (hoitsuista jne)

  Millaisessa suosiossa hoitohevoset/yksityiset ovat nykyään?
  Halukkaita hoitajia löytyy, kuten J. sanoikin. Tallin ja hevosten tulee olla kiinnostava ja ainakin itseä houkuttelee yhdessä tekeminen ja rento meininki. Tavoitteita (esimerkiksi hoitomerkkejä) on hyvä olla, mutta ne voisi myös ohittaa tarvittaessa. Niin sanotusti jokaiselle jotakin, niin varmasti löytyy halukkaita :)

  Millä tavalla voisi luoda enemmän yhteisöllisyyttä tallille?
  En voisi enempää painottaa sanoja yhdessä tekeminen ja rentous. Kaikkea kivaa hoitotoiminnan ympärille, esimerkiksi yhteisiä illanviettoja (makkaranpaistelua ja nuotiolauluja :D Täysi-ikäisten kanssa varmaan alkoholi (tallilla tietenkin järkevä käyttö) tuo lisämaustetta. Siinä saa vaikka mitä parisuhdesotkuja aikaiseksi, jos niin haluaa :D ) vaikkapa roolipelin muodossa. Ja tottakai ihan perus tallikisoja, joihin ei ole pakko esimerkiksi kirjoittaa tarinaa. Myös se, että kannustetaan lukemaan ja kommentoimaan toisenkin tarinoita, on huippua! Chattiboksi ja/tai rupattelutopa/-kirja elävöittää kanssa hurjasti. On mukava jutella välillä muustakin kuin ns. asiasta :D Tallien välinen yhteistyö kanssa on mainitsemisen arvoinen.

  Mä en tiedä, pysyikö mun ajatukset yhtään kasassa, sillä silmät lupsuu, mutta lisää voi tarvittaessa kysellä :D

  posted in Kysymykset
 • RE: Ravikeskustelu

  @RHN10138 iiik K.R. Suhmuran Santralta puuttuu sukutaulusta tiedot! Mä hyväksyn nyt tän hakemuksen, koska sukuselvityksestä selviää kyllä ja pienellä vaivalla pystyy tarkistamaankin :D

  posted in Yleinen
 • RE: Ravikeskustelu

  @RHN10138 Joo tottakai! Teen sen vaikkapa heti :) +mä en kauhean hanakasti noita ravureita rekisteröi, mutta ratsut menee kyllä sinne poikkeuksetta. Voisi ehkä ottaa tavaksi noilla ravureillakin, kun ei niitä niin montaa olekaan. Laukkurit on sit ihan toinen juttu. Ne ei sinne mene, ellei ktk tiedossa tai kasvattaja halua xD

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.