Group Details

Hevospoolo

"Poolo on maila- ja pallopelilaji sekä joukkueurheilua, jossa kaksi kilpailevaa joukkuetta koettaa hevosen selästä käsin lyödä mailalla pallon maaliin. "

Text CC Wikipedia

Photo CC BY 2.0 Heather Moreton

 
 • RE: Perinteinen Artsilan klikkailukisa!

  Yksi osallistuminen tullut! 🤶

  posted in Tapahtumat
 • Perinteinen Artsilan klikkailukisa!

  Jee!
  On taas se aika vuodesta, kun vanhaa ja kökköä Artsilan klikkailutallia pääsee näpräämään.

  Selvitä KLIKKAILLUSTA Artsin suurin salaisuus ja lähetä vastaus viimeistään 20.12.19 meilissä annevirtuaali@gmail.com otsikolla “Artsila”

  🎄 Oikeinvastanneet osallistuvat tilauspiirroksen arvontaan (arvo 10-15euroa!) Piirros tehdään ensi vuoden puolella, helmi-maaliskuulle varmasti menee. 🎄

  Kisa on tällä kertaa avoin kaikille, myös aiemmin osallistuneille (mutta ei voittaneille). 🙂 🤶

  alt text
  Tervetuloa klikkailemaan!
  (Klikkailu on vuodelta 2009, joten enne vierastallin ja konehallin aikaa, joten niitä ei ole klikkailussa.)

  posted in Tapahtumat
 • RE: Hevoskantakirja [marraskuun tulokset, joulukuun ilm., tuomari+ylläpitorekry]

  Marraskuun tilaisuuden tulokset tulleet.

  Joulukuun tilaisuuden ilmoittautuminen auki.

  ❗ Tuomarirekry on edelleen auki ja tuomaria/tuomareita kaivataan kovasti!
  ❗ Tarvetta olisi myös apukädelle tai useammille ylläpidossa! Yhdessä saadaan asiat etenemään sujuvasti, eikä kenenkään harteille kaadu liikaa hommaa. Näin ei osallistujatkaan joudu pettymään myöhästymisistä 🙂 Kaikessa opastetaan ilman muuta alkuun! Topan alkuviestissä lisää infoa! ⬆

  posted in Ilmoitukset
 • RE: ej: suomenhevostamma (löytynyt)

  @milma Onnistuisko Kielonkujetta käyttää Ruulle? Varsa olisi syntynyt joskus kesän tienoilla 😊

  Illuusiolle löytyikin tamma toista kautta, eli tällä hätää kaikille lötynyt sopivat parit!

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: Ostetaan hevonen/poni tarinointiin! (miel. varsa)

  Multa löytys australian hevostamma Thestral, jonka piti jäädä kotiin, mutta jäikin turhakkeeksi.

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Esittelyssä Kaukovalta (O: turhuuksia)

  Multa löytyy oma vanha palautunut kasvatti australianhevostammma Sanchia. Voisihan sille samaan pakettiin laittaa mukaan myös Winzonen.

  Katsoin, että sulla oli myös koiria lauma, joten jos ne kiinnostaa, niin nuo kolme kaverusta olisivat kyllä paremman kodin tarpeessa.

  posted in Esittelyssä
 • RE: PKK - Piirretyt Kuvat Kunniaan

  Brasilianlainen puoliverinen lisätty. samoin tuloksia päivittelen ja arvonimijonoa tyhjennän.

  Huomio vielä arvonimien hakemisesta:
  Hae arvonimeä, vasta kun viimeisen arvonimeen oikeuttavan palkinnon tulokset on varmistettu eli tulos on lisätty PKK:n kantaan. (Vasta tämän jälkeen tulos on virallinen). Tästä on selkeä ohje arvonimeä hakiessa myös. Tämä siksi, että arvonimiä ja palkintoja on lisäämässä kantaan useampi henkilö, liian aikaisin lähetetty hakemus puuttuvien tulosten kanssa aiheuttaa päällekkäisyyttä ja aivan turhaa työtä ja ylimääräistä tarkistusta.

  KTK-sertin täynennysluokasta saadun KTK-sertin jälkeen hevonen saa automaattisesti VIP MVA-arvonimen, tätä ei tarvitse hakea erikseen! Lukeepi myös säännöissä 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: M: kuvia (€), BF tarjous

  BF alennukset (-50%) alkaa perjantaina 00.00, koodilla BF-KUVAT.

  posted in Markkinat
 • RE: Joulunajan piirroslahjat tilaajille, kasvateille, tuonneille ja jälkeläisille

  Kiitos @matty ! Ja muutkin ❤
  Pari kuvvoo lisätty, käykää poimimassa @Nerita ja @Crimis 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: Keskustelua laitosten vastuusta / kehitysideoita?

  Ihan super tärkeä aihe ja tosi hyviä pointteja jo tehty. Mulle on viimeisen ehkä noin vuoden aikana kertynyt useampaa vastuutehtävää ja olen nyt huomannut, ettei aika tai energia tunnu IRL:n elämän rinnalla riittävän ihan kaikkeen. Otan kaikki vastuutehtävät kuitenkin tosissaan, etenkin HevosKTK:n ylläpitämisen, johon ryhdyin ihan hyvällä ja innokkaalla asenteella. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että kaksi ylläpitäjää on tippunut yhteen, eikä ylläpitäjäparista ole kuulunut, vaikka yhteydessä olen yrittänyt olla.

  Lähdin tosiaan hommaan uskoen, ettei tarvitsisi yksin omilla harteilla kaikkea kantaa, mutta tällä hetkellä joudun juuri niin tekemään, jos halutaan tilaisuuksia, tuomarointia ja tuloksia eteenpäin. Ja lähdin KTK:ta ylläpitämään senkin takia, että se on itselle todella tärkeä laitos, enkä halunnut sen ajautuvan kuoppaan, vaikka oikeasti kammostutti näin ison, suositun ja aktiivisen laitoksen pyörittäminen.

  Lisäksi tuomareista on selkeä pula, ja tuomarirekryä olen laittanut pystyyn, vaikka sitä voisikin varmaan enemmän mainostaa. Tämänhetkiset tuomarit ovat kuitenkin hommansa hoitaneet ajallaan ja todellakin ollaan jokaiselle heistä kiitollisia.

  Kannatan siis ilman muuta useamman vastuunkantajan ryhmää; näin voisi sama henkilö toimia useammassakin laitoksessa ilman, että kaikki vastuu olisi yhden ihmisen hoidettavana. Mutta onhan se totta, ettei niitä vapaaehtoisia aina tunnu oikein löytyvän… 😕

  Ei tällä mun viestillä nyt mitään tärkeämpää pointtia ollut, mutta jos joltain edes hieman jaettavaa aikaa löytyy, niin HevosKTK kaipaa apua. Niin tuomaroinnissa, kuin ylläpidossakin. Myös RHLA ottaa apuja vastaan, vaikkei se kovinkaan iso laitos ole. 🙂

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.