Group Details

FWB

Ryhmä suomalaisten puoliveristen kasvattajille tai rodusta muuten vain innostuneille. Kansikuva sopii luonnollisesti yhteen eksoottisen rotuvalintamme kanssa.

 
 • RE: M: Tirithin elokuun kasvatit (koulupv)

  ūüćď

  posted in Eläinkauppa
 • RE: M: halpoja kuvia (tekstit&‚ā¨) UUSIA 18.8.

  Lisätty yhdet pv-koulukuvat ja @Crimis kysymät Sirukon ja Tussarin Luonnon kuvat.

  posted in Markkinat
 • RE: "Tyhm√§t" yksitt√§iset kysymykset.

  @aurinko 4x4 on n√§in ‚Äúoikeilla‚ÄĚ talleilla iso karsina mun k√§sityksen ja vierailujen mukaan, ja jo 4x3 karsinaa mainostetaan tilavana.

  posted in Kysymykset
 • RE: M: halpoja kuvia (tekstit&‚ā¨) UUSIA 18.8.

  Lisätty Hiekharju Ajattoman koulukuvat ja parit pv-estekuvat.

  @crimis tulossa vielä tämän illan aikana!

  posted in Markkinat
 • RE: Harrastajille avoin keskusteluryhm√§

  mutkin saa lisätä! minuutti niin muokkaan tähän viestiin id:n kun löydän sen jostain

  edit. miiivi

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @nikki mähaluunkans!! Täällä on pari kertaa tullut koko kesään kunnon sade, mutta nekin kestäneet maks pari tuntia ja toki sattuneet just silloin kun mä oon ollut tallilla (maneesitallit on yliarvostettuja).

  posted in Off topic
 • RE: Etsinn√§ss√§ tallipaikka (piirretylle) puoliveriorille

  Hukkasuossa (ak) ois tilaa ja roolipelimahdollisuus my√∂skin ūüôā

  posted in Tarinatupa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @j oi tulispa tänne kunnon kaatosade

  posted in Off topic
 • RE: Harrastajille avoin keskusteluryhm√§

  @eepu kiinnostais tietää, millasia keinoja ootte suunnitelleet syrjimisen ja kiusaamisen ehkäisemiseksi? Voidaan sit ottaa muissakin ryhmissä samat keinot käyttöön, jos kiusaamista tai syrjimistä esiintyy.

  Mut saa myös lisätä mukaan id juuliajei

  posted in Yleinen
 • RE: Viile√§√§ viiletyst√§ - j√§√§hdyt√§ mielesi ty√∂viikon j√§lkeen

  Tässä kertomus vaelluksesta tallinomistaja Juulian näkökulmasta.

  Lähdin puolen päivän aikaan vetämään vaellusta tallin ulkopuoliselle ratsukolle. Minja lähti Topiaksen kanssa pitämään perää, vaikka Aavan ratsu Nori vaikuttikin järkevältä tapaukselta. Ansi oli ollut pari päivää kevyellä liikunnalla ja ajattelin, että parin tunnin vaellus tekisi senkin aivoille hyvää. Se pääsisi vähän puhaltamaan energioitaan pois. Vaellusta olinkin markkinoinut mielen lepuuttamisella työviikon jälkeen, mutta minun suokkiorien kanssa kiirettä piti kyllä kokoajan. Olinkin koko viikon uurastanut milloin mitäkin tehden, eikä aikaa tuntunut riittävän kaikelle, vaikka uurasti tallissa aamusta iltamyöhään. Olin siis itsekin tämän vaelluksen tarpeessa.
  ‚ÄčL√§hdimme matkaan puolen p√§iv√§n aikaan rennosti k√§ynniss√§, tuttua reitti√§. Ansi p√§rski innokkaasti ja kyseli kokoajan, josko alettaisiin jo ravaamaan ja laukkaamaan. Ensimm√§inen vartti kuluikin rennosti k√§vellen ja siin√§ samalla rupatellen v√§h√§n kaikenlaista. Kun p√§√§simme hyv√§lle mets√§n suojassa olevalle polulle, aloimme ravaamaan. S√§√§ oli hyv√§, mutta tuuli tuiversi korvissa ja heilutteli puiden lehti√§. Ansi ei ollut moksiskaan, ja siit√§ oln ylpe√§. Ravailimme oman aikaamme rennosti ottaen v√§lill√§ lev√§hdystaukoja(l√§hinn√§ ratsastajia varten). Kyll√§p√§ tekikin hyv√§√§ l√§ht√§ taas pitk√§st√§ aikaa kunnon maastolenkille. Ansin kanssa kun t√§m√§ maatoilukin oli nyt v√§h√§n j√§√§nyt. Kello l√§hestyi jo yht√§, kun olimme ravailleet tiemme Jerisj√§rven rantaan. Uittopaikka oli aivan toisella suunnalla, joten viilennykselle emme enn√§tt√§neet, kun Aava ja Minja takanani odottivat kovasti kunnon laukkasuoralle p√§√§sy√§. Olimme ottaneet pari lyhytt√§ p√§tk√§√§ laukkaa aiemmin, mutta nyt olisi aika rallitella ihan kunnolla. Ohjasin pienen joukkiomme hiekkatielle ja nostin laukan. Laukkasin v√§h√§n aikaa mukavuuden haluisesti Ansia aika kovasti pid√§tellen, mutta lopulta kuitenkin p√§√§stin orin laukkaamaan aivan syd√§mens√§ kyllyydest√§. Taakseni en siin√§ oikein voinut katsoa, mutta iloista naurua kuulin kokoajan,joten eip√§ tainnut Aavallakaan olla ongelmia pysy√§ Norin kanssa per√§ss√§. Ansi kauhoi jaloillaan ilmaa ja p√§rsk√§hteli innoissaan. Se aina vaan kiihdytti, kunnes p√§√§tin, ett√§ oli aika hillit√§ vauhtia. Siit√§h√§n Ansi oli eri mielt√§ ja heitti kunnon ilopukit. Voi t√§t√§ lurjusta! T√§m√§ ei kuitenkaan ollut mik√§√§n iso temppu, joten istuin syv√§lle satulaan ja jarrutin. Ori uskoi vihdoin, ett√§ hauskanpito p√§√§ttyi nyt ja siirtyi raville. ‚ÄúOvatko kaikki viel√§ matkassa mukana?‚ÄĚ kysyin ja sain my√∂nt√§v√§t vastaukset. Hevoset olivat laukkap√§tk√§n j√§lkeen jo aika uuvuksissa, joten ravailimme ja k√§velimme rauhallisesti takaisin tallille viel√§ reilun puolen tunnin ajan. Tunnelma oli juuri kohdillaan ja maaston j√§lkeen olin taas virke√§n√§ valmis uuteen viikkoon hupsujen suokkieni kanssa.

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.