Group Details

FWB

Ryhmä suomalaisten puoliveristen kasvattajille tai rodusta muuten vain innostuneille. Kansikuva sopii luonnollisesti yhteen eksoottisen rotuvalintamme kanssa.

 
 • RE: M: Tuontihevosia sh, pre, she, pv (uusia 06.01) €/teksteillä

  @sarqquu said in M: Tuontihevosia sh, pre, she, pv (uusia 06.01) €/teksteillä:

  t. Pix That Prix / Pixey Spears / Easy Prix
  puoliveritamma (kantakirjan saa päättää itse)
  s. 16.07.2018 6-vuotias
  kasv. Gestüt Alendz
  163cm ruunikko
  koulupainoitus (Grand Prix)
  Tässäpä jollekulle osaava koulutamma, joka tekee ilolla töitä satoi tai paistoi. Tamma ei ole kovin nuukaa tyyppiä, eikä pistä pahaksi herkästi mistään. Sinänsä osaa tamma vaatiakkin asioita selästä käsin, vaikka maastakäsin tamma onkin vähän hälläväliä tyyppi. Ratsastajalla tarvitsee olla vähän osaamista jo, että saa irti tammasta sen täyden potentiaalin.
  i. Johnny Cash
  ii. Easy Cash (iii. Dirty Cash - iie. Too Easy)
  ie. Joalinda (iei. Jan Jacket - iee. Merinda)
  e. Oops!.. I Did It Again!
  ei. Failure Game (eii. Failed Creation - eie. Fiffly Fan)
  ee. Womanizer (eei. Toxic Sense - eee. Girl Power)

  Melkeen tekis mieli ostaa tää ihan vaan isän nimen takia😂

  posted in Markkinat
 • RE: Horse Reality (sim-game)

  Luovun oldenburgeista joten kaikki myynnissä 🙂 Kaikki suorahinnoilla.

  Mun suokit kasvoi vasta hiljattain aikuisikään, sain kaikille basic trainingit täyteen joten ikäännytin ne siitä aikuisiksi. Toistaiseksi aion keskittyä vain hyvään geneettiseen potentiaaliin ja hiljalleen lähteä kehittämään rakennetta paremmaksi. Kaikki below averaget oon karsinut pois. Väreistä mulla on edustettuna vaan voikko, mutta kyllä niitä värejä ehtii sitten kerätä kun rakenne ja GP paranee jalostuksen myötä.

  Mä otin hiljattain issikat mukaan ja mua harmittaa miten huonosti niiden GP ja rakenne on jakautunut. Jos on hyvä rakenne niin sitten GP on huono ja jos GP on hyvä niin rakenteessa on belowia ja paljon averagea.

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Mä huomasin tänään et oon vahingossa ostanut jonkun vuoden sopimuksen Adobe Stockiin, eli sinne menee nyt kuukausittain ~37€ ja ja jos perun sopimuksen nyt ennenaikaisesti niin joudun maksaan joku ~55€ 🙄 Sakko määräytyy sen ajan mukaan paljon sopimusta on jäljellä. Mulla on vielä 47 kuvaa ostettavana ja jos peruutan nyt niin menetän ne kaikki enkä saa mitään hyvitystä mistään.

  Siellä tais olla joku tarjous et sai halvalla kuvia niin en tietty älynnyt katsoa ehtoja. Mä laskin et yhdelle kuvalle tulee hintaa 3,7€ joka ei ehkä loppupeleissä ole ihan niin paha ottaen huomioon et siellä on laadukkaita kuvia, löytyy joka rodusta vaikka mitä. Tosin harmittaa kyllä silti et en älynnyt kattoo ehtoja ja sitä et ei voi peruuttaa ilman maksua.

  Siellä on kanssa Zuzulen kuvia, en oo ikinä pitänyt niistä kun ne on niin järkyttävän pieniä mutta Adobe Stockista niitä saa ostettua täysikokoisena ja ilman leimaa. Mutta kallis palvelu silti.

  posted in Off topic
 • RE: Mitä kuuluu, Ionicin kasvatit ja muut semmoiset

  Näitähän löytyy 😄 Teillä on niin hyvä kirjo harvinaisia hevosia että on vuosien saatossa tullut hommattua useampikin.

  Dieramalle on siunaantunut yksi jälkeläinen ja jossain vaiheessa kotiin olisi tarkoitus jättää tammasta varsa, mutta orista en ole päässyt vielä sopuun

  Salve Regina, Extanor ja Exact ei ole hirveän ehtinyt kauaa meillä asumaan, mutta kolmikon taipale on lähtenyt hyvin käyntiin. Varsat kovasti suunnitteilla, mutta ei vielä aivan ajankohtaisia.

  Kladrubit Lagun Noella I, Gracinea ja Lagun Grusia I ovat myös vielä hengessä mukana vaikka sivuilla ei aktiivisuutta näy, mutta joskus kladrubien suhteen olisi tarkoitus aktivoitua (ja tehdä talli samalla loppuun) joten jälkikasvua myös kovasti suunnitellaan.

  Namys Celandinen isi Brooksley Larkin on teiltä kotoisin. Hiljattain muuttanut toiseen projektiin (en muuten muista olenko muistanut ilmoittaa uusia sivuja) ja toivottavasti pääsee nyt aktiivisempaan käyttöön.

  Light Veena Ion, tämän piti päästä osaksi fsh projektia joka ei oikein ottanutkaan tuulta alleen ja nyt olen kovasti yrittänyt miettiä tammalle toista käyttötarkoitusta. Tosin haaveilen edelleen pilkullisista kouluhevosista, joten ehkä tammalle löytäisi sieltä suunnalta käyttötarkoituksen (sportaloosaa joskus katselin, niiden rekisteri on melko avoin).

  Mulla on listoilla hengissä vielä seuraavat: Tambora Ion, Too Hot Love Ion, Hermes II Ion, Quirino Ion, Estefania Ion, Burn Twice Ion, Iced Coffee Ion, Keoni Ion, To Run Hard Ion, To Be Attacked Ion, Akveduk Ion, Dinamika Ion, Adonijah Ion, Grace Kelly Ion, Cherep Ion, Hallazgo Ion, Cebrian Ion, Lady’s Maid Ion, Mayra Ion, Alejandra Ion, Marianita Ion, Spokija Ion, Krasunja Ion, Estevo Ion, Sabela Ion

  Yllä mainittu litania on niitä hevosia jotka ovat jääneet kodittomaksi joko tallin muuttuessa tai lopettaessa, joten näiden kohtalo on vielä avoin etenkin askellajihevosten kohdalla. Suunitelmissa on luultavasti joskus uusi askellajihevosiin suuntautunut talli, joten siirtyvät sinne sitten joskus. Vanhat sivut kuitenkin toimivat edelleen vaikka ovatkin ihan karseassa kunnossa.

  Tekeistä meillä oli seuraavat: Gin Djamila, Gin Enisej, Gin Zhavoronok, Gin Gadost, Gin Grjada. Nämä on ovat hienosti päässeet jalostuskäyttöön, mutta teket on tällä hetkellä vähän jäähyllä mutta eiköhän näiden suhteen jossain vaiheessa aktivoiduta.

  posted in Yleinen
 • RE: m: hannovervarsa kouluradoille

  ylöspäin ^

  posted in Eläinkauppa
 • RE: myynnissä nyffi- ja connuvarsat

  vielä ponnyja myynnissä : D

  posted in Eläinkauppa
 • RE: m: kouluvarsoja (pv)

  etusivulle : )

  posted in Eläinkauppa
 • RE: ♡ m: shettikset palkituista vanhemmista ♡

  etusivulle

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Ratsastuskeskus Eevaan hoitajia/hahmoja?

  Nosto☺

  posted in Esittelyssä
 • RE: PKK - Piirretyt Kuvat Kunniaan

  @j Yleensä on menty geneettisen tyypityksen mukaan, eli issikat ja pienhevoset ovat hevosia, täältä löytyy rotulistat:
  http://pkk.piirroshevoset.com/rotulistat.php

  Näitä voi korjailla ja lisäyksiä tehdään myös, aina kun jotain puuttuu. Ja aina varmaan puuttukin =D

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.