Group Details

FWB

Ryhmä suomalaisten puoliveristen kasvattajille tai rodusta muuten vain innostuneille. Kansikuva sopii luonnollisesti yhteen eksoottisen rotuvalintamme kanssa.

 
 • RE: KRJL tuomarihaku (päivitetty 2.7)

  Jos pesti KRJL:n tuomarina kiinnostaa niin tuomaripaikkoja on auki jokaisessa osa-alueessa 🙂 Aloitusviestissä on mainittu ne pitkä eniten kaipaavat tuomaria, mutta jokaiseen osa-alueeseen voi hakea, myös yleistuomariksi joka tuomaroi jokaista osa-aluetta tai vain tiettyjä (esimerkiksi pl. rakenne).

  Tuomarit saavat tällä hetkellä tuoda tilaisuuteen kolme ylimääräistä hevosta (eli kuusi yhteensä) 🙂

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Asiasta kukkaruukkuun. Oon ilmeisesti perustamassa uutta tallia koska löysin kivan ulkoasun eikä se istu kenellekkään jo olemassa olevalle miljoonalle projektille.

  Projektilla ei ole nimeä, mutta sillä on ulkoasu, se sijaitsee Saksassa ja sen nimessä tulee olemaan sana “Gestüt”. Tilat tulee olemaan aika luksusta kunnon puitteilla ja glamourilla. Kasvatusrodusta ei käryäkään, mutta ehkä mä keksin sen vielä. Oriasema vähän houkuttelisi, mutta toisaalta haluan myös jotain kasvatustoimintaa joten tammoja pitää olla.

  Mulla on kirjanmerkeissä (ja koneelle ladattuna) vaikka miten monta ulkoasua “Ton mä haluan!!” ja sitä kautta tulee aina perustettua uusia projekteja koska sitä ulkoasua ei voi tietenkään ikinä vaihtaa muille talleille koska se ei sovi. Mun projekteja ei voi enään laskea kahden käden sormilla, mutta aika harva niistä näkee päivänvalon. Ehkä mun pitäisi kaupitella niitä eteenpäin kuten vanhoina aikoina kun talleja annettiin muille.

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @eedla-s Tämä! Oon ite kaupassa töissä niin kamalan moni käyttää silti edelleen kertakäyttöhanskoja ja on muutoinkin varovaisia. Sitten nää jotka on “JES, korona ohi!” jotka ei piittaa yhtään turvaväleistä tai hygieniasta vaikka ne turvavälit ja käsien desinfioiminen olisi vielä ihan aiheellista.

  Korona on ainoa asia josta on uutisoitu tiuhaan ja jolle on tehty valtavasti varotoimenpiteitä koko maassa, siksi ihmiset välittää koska se on ollut uutisten aihe numero yksi. Ei ne muuten piittaisi koko koronasta jos siitä ei oltaisiin uutisoitu ja vedetty koko maata poikkeustilaan.

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Mitenköhän paniikissa ihmiset nyt on kun suomesta on löydetty hyttyslaji joka ehkä saattaa levittää malariaa. Hyttyskarkotteet revitään kohta käsistä. Lisäksi huhutaan maailmalla uudesta korona aallosta.

  Mä olin niin varma että kun pahimmasta selvitään niin sitten tulee jokin uusi tauti tai korona uusiutuu.

  posted in Off topic
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Siis tiiättekö luulin et pääsykoestressi helpottaa kun pääsykokeet on ohi, mut oon viime viikon keskiviikkoisen pääsykokeen jälkeen ravannut jatkuvasti opintopolussa tsekkaamassa joko pääsykoetulokset on tullu. Haluisin alottaa stressaamisen siitä et joudun muuttaa uudelle paikkakunnalle mistä en tunne ennestään ketään ???

  edit: mitä hittoo miks tää viesti oli vastaus serenan viestiin :-------D oon ollu liian kauan pois keskustasta ku en osaa enää käyttää tätä

  posted in Off topic
 • RE: M: twh

  ⬆

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Esittelyssä Varustekartano!

  Ihanat värit ja kaikki! Jos toiveen saa esittää, niin kenttäsuojat eri väreissä olisi mahtava juttu. Niitä ei valitettavasti ole missään, ainakaan en oo nähny niitä 🤔

  posted in Esittelyssä
 • RE: M: ylijäämäpuokkeja

  @nikki kiitos 🙂

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  @enna Aina kun käyn Wordpressillä muokkaamassa sivuja niin Chrome väittää että mun domain yrittää kuulemma urkkia salasanoja eikä ne ole turvassa 😄 Kun Avastilla tarkistin sun sivut niin ei herjaa mitään, mutta Norton löytää ilmeisesti uhkia aina kun selaan verkossa Chromella niin tulee jatkuvasti ilmoituksia että hyökkäys estetty joten en ihan lähtisi luottamaan näihin 😄 Etenkin Norton on sellainen että se hälyttää ihan tyhjästäkin.

  Mulla sulla on todennäköisesti siinä ilmoituksen yhteydessä haittaohjelman nimi, googleta se ja oma virustorjunta (mikä sulla on siis käytössä) niin saat enemmän tietoa onko se ihan aiheellinen vai huuhaata.

  Nythän on joku uusi virus liikkeellä nimeltä Lucifer jolle Windows 10 on vielä haavoittuvainen. Se yrittää tunkeutua käyttöjärjestelmään yleisimmillä käyttäjänimi salasana yhdistelmillä (eli ohjelma hyökkää luettelemalla sanoja ja numeroita sekaisin päästen näin käsiksi tietokoneeseen) eli jos teillä on salasanana joku sana ja numeroluku niin suosittelen vaihtamaan ja päivittämään ohjelmat + käyttöjärjestelmän 😄

  posted in Off topic
 • RE: Lopetusmyynti

  @miltsu Pistetään pakettiin.
  @Dimma vapaa on, eli vie vaan mennessäs.

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.