• RE: EE: Foxbury Farm (m: tuontihevosia, os: syyskauden avajaiset, o: tuntihevosia/poneja)

  Aivan ihana tuo aloitusteksti, ehdottomasti tutustuun ❤

  posted in Esittelyssä
 • RE: Miten ja milloin villejä alettiin järjestämään?

  Villejähän ne kaikki @Hanne on 😊 ei vpa ole varsinaisesti jaos eikä villit kisat sen alaisia : )

  posted in Kysymykset
 • RE: Kouluvarsoja (pv)

  @hm miten mä aina onnistun… mut varsa lähtee teille 😄

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Kouluvarsoja (pv)

  ⬇

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Mooncloudin kurpitsajuhla! (m: she)

  nosto nro 1

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Miten ja milloin villejä alettiin järjestämään?

  VPA laatuarvostelu villeille on perustettu vuonna 2008. Meillä vanhemmat hevoset on kisanneet villeissä kilpailuissa todistetusti ainakin vuodesta 2006, todennäköisesti varmaankin jo 2000 kun itse aloitin virtuaaliheppailun niin muistan osallistuneeni kisoihin.

  posted in Kysymykset
 • RE: Tallikysely

  Tää onkin hauska, meinasin ihan unohtua lukemaan muiden esittelyjä, mutta kaippa tämän jaksaisi Adinastakin täytellä:

  Nimi ja linkki: Adina
  Mitä tallillasi tehdään? Siittola pääasiassa, lisäksi kisa- ja tuntitoimintaa pienimuotoisesti, majoitamme myös yksityisiä ja hevosille otetaan hoitajat
  Kuinka kauan tallisi on ollut toiminnassa? Syyskuusta 2004
  Miten paljon tallillasi on hevosia? Noin tuhannen paikkeilla
  Kerro vähän tallisi rotuvalikoimasta. Adina keskittyy pääasiassa kasvatuksessaan ponirotuihin, mutta viime vuosina on mukaan tullut suomenhevosten ja puoliveristen kasvatusta. Lähimpänä sydäntäni ovat aina olleet alkuperäisrodut ja määrällisesti eniten meillä syntyykin vuosittain shetlanninponeja, connemaroja ja welshejä. Lisäksi panostamme laatupuolella ratsuponien ja harvinaisten rotujen jalostukseen tuoden erityisesti uutta tuontiverta harvinaisiin ponirotuihin. Näiden lisäksi tallilta löytyy jo melko kattava valikoima siitosainesta muissa roduissa.
  Valitse talliltasi yksi hevonen, linkkaa ja esittele se lyhyesti. Yhtä on tästä joukosta todella vaikea valita, lempparihevoseni meiltä on kuitenkin aina ollut jo edesmennyt shetlanninponien esi-isäksikin tituleerattu Phataruka, joka asui meillä 2008-2011. Tämän ponin kanssa aloiteltiin harrastusta siitostoiminnan osalta ja kerättiin niitä ensimmäisiä meriittejä laatuarvostelusta. Nykyisistä hevosista voisikin Phatarukan pojanpoika The Half Blood Prince AD olla lempparini. Se edustaa hyvää sukua ja on kaikin puolin aivan mahtava kaveri! Niin mahtava, etten ole raaskinut vielä oria kuopatakaan, vaan yhä vajaan 40 vuoden ikäinen teräsvaari laiduntaa kaitsemassa nuorempiaan.

  posted in Yleinen
 • RE: Suomenhevoset

  @VP täälläkin otettais vastaan aikaa ja jaksamista, jos löydät lahjoittajan 😉 mutta jos sellaisia löydät, niin ehdottomasti vaan uutta pystyyn 👍
  @sarqquu samaa mieltä yhteistalleista, kaksi kokeilua takana, muuten meni hyvin mutta pitäisi molemmilta sitä panostusta löytyä yhtä paljon että toimisi eikä jää toisen harteille kokonaan. Parempaan tulokseen pääsee kun itse tekee 😄

  posted in Yleinen
 • RE: "Kuka/minkä rotuinen heppa kuvassa?"-topic

  @Tanttu jos noista pitäisi valita laittaisin lipizzaksi, vaikka ei se noista suoranaisesti kyllä mitään muistuta. Laittaisin itse angloarabiksi.

  posted in Kysymykset
 • RE: Ratsuponit

  Enpäs muuten ole ks. asiaa @Welby huomannutkaan, kiitos kun otit asian esille. Mie ainakin olen ne normaalisti hyväksynyt NJ näyttelyissä rp luokkaan mikäli ovat vastaan tulleet, eipä noita tosin montaakaan ole tällä hetkellä näyttelyjä kiertämässä. Vähän tuntuisi itsestäni tylyltä pistää risteytykseksi ne, kuitenkaan ei eroa juuri ole ratsuponeihin, niin ainakin poniluokkiin ne kelpuuttaisin.

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.