Ryhmän tiedot Private

Brittiponeilijat

 
 • RE: Kirjoittajakeskustelu

  @minni Näinhän ne aina menee 😄 Muka “jotain pientä vaan” ja sit siitä tuleekin taas uus iso projekti kaiken muun rinnalle

  posted in Off topic
 • RE: Miten saada elementit allekkain mobiilissa?

  Sulla näyttäis olevan Bootstrap 3 ulkan pohjana, niin hyödyntäisin sen omaa grid systeemiä. Tässä linkki dokumentaatioon: https://getbootstrap.com/docs/3.3/css/#grid

  Eli laittaisin kuva- ja sukutaulu-divit oman row-classin alle ja sitten lisäisin niiden divien classeiksi esim.
  <div class=“kuva col-xs-12 col-md-6”>
  <div class=“pedigree col-xs-12 col-md-6”>

  kuva- ja pedigree-classeilta kannattaa poistaa width-määrittelyt.

  posted in Koodikerho
 • RE: Ratsastuskoulu/harrastetalli-ihmiset hoi!

  No niin, vihdoin pääsin näppiksen ääreen.

  En tiedä onko kysymys siitä, että moni haluaa ikäänkuin itselleen sopivia ratsastuskouluja/hoitajamuotoja, vai siitä, että nuoremmat harrastajat on tosiaan jo aikaa sitten pudonneet tehokkaasti “virallisen” virtuaaliharrastuksen kelkasta. Faktahan on se, että niille joka paikan pikkuponskeille ei jut nyt hoitajia ja ratsastajia riitä. Ja kuten esim. @Jeremias sanoi, tai näin ainakin ymmärsin, tasolta-tasolle/merkkisuoritus/"hyvä teksti, ota tästö vähän raheja” ei enää riitä aikuisemmille harrastajille.

  Ja mun mielestä se on ihan ok. Tykkään itsekin roolipelimäisyydestä ja tarinallisuudesta huimasti, ja arvostan tarinapainotteisten tallien uutta renessanssia. Mulla on Brittonia erikseen puhtaasti henkilökohtaisena tarinakirjana.

  Mulle ratsastuskoulun pitämisessä on aina ollut tärkeintä se, että teen sitä jollekulle muulle. Annan muille luvan tehdä jotain kivoja tarinoita kivassa ympäristössä, tavoitella jotain, ja sit vaan piirtelen ja vastailen niihin - just nimenomaan mallilla “oli kiva lukea sun juttuja taas, ihanaa että tykkäät tällä mun saitilla käydä, tässä näihin raameihin kuuluva palkinto kiitokseksi”, olkoon se sitten virtuaalirahaa tai hoitopisteitä, molemmat jotka mulla on Hemsburyssa ollut käytössä.

  Samoilla linjoilla kuitenkin kuin @Anni-VRL-08817 - se on loppujen lopuksi aika raskaskin malli pitää tallia, että pyörittää ratsastuskoulua yksin. Tuntitoiminta mulla esimerkiksi lopahti hoitamisen sivusta heti alkuunsa, koska jo pelkissä hoitotasoissa ja tehtävissä oli oma haasteensa. Että pitää kirjaa kaikesta ja vastaa kaikille erikseen, ja mä olen vielä tehnyt sen vieraskirjapohjalta.

  Henkilökohtainen mieltymyshän se on, ehkä mä vaan oon edistysvastainen ihminen 😆 Mun mielestä vieraskirja on kyllä aina ollut käyttäjäystävällisempi kuin foorumi - vähemmän klikkauksia ja kirjautumisia, ja pienempi kynnys siis myös ryhtyä mukaan.
  Varsinkin kun oon ihan tieten tahtoan yrittänyt pitää Hemsburyn pitkään sellasena, että sinne mahtuu myös nuoremmat kirjoittajat. Mun mielestä se ei ole yhtään huono asia, jos joku ei halua pitkiä ihmissuhdepainotteisia roolipelejä, vaan mieluummin vain kirjoittelee omia heppajuttuja.

  Olisin todella mielelläni kehittämässä jonkinlaista standardisoitua alkeiskurssia, jos nyt edes sen verta voisi yhtenäistää. Se olis hauskaa, ja jos sellaisen perusopetussuunnitelman saisi yhteisesti jollekin “ratsastuskouluyhdistyksen” tai “tarinatalliliiton” sivuille, olisin ihan onnesta soikeana! Se nimittäin meinaisi että myös mun hajamielisillä ja hermostuneilla aivoilla tuntien pitäminen helpottuis huomattavasti. Ja silloin myös ne muutamat virtuaaliharrastajat, jotka ei mieti vain yksityishevosia, vaan myös hoitoponejaan, saattaisivat hyvinkin uskaltautua osallistumaan useamman eri tallin tunneille ja tapahtumiin, jos olisi ns “alkeiskurssi alla” jo ennestään.

  Ehdottomasti kuitenkin myös yhteisötapahtumien ja rentojen harrastekisojen kalenteri, kuten @alex-hallava sanoi, olisi tosi hyvä. Mun mielestä tällaista pientä yhdistystä ei ole mikään pakko rajata ainoastaan ratsastuskouluihin, kun toimintamuodot kaikilla tarinapohjaisilla talleilla on kuitenkin hyvin samanlaiset keskenään - ja usein tosi erilaiset kuin kilpatalleilla.
  Keskustelufoorumina ja yhteydenottopaikkana Keskusta on erinomainen. Erillistä ratsastuskoulujen foorumia pelkästään keskustelumielessä en kaipaa.

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Joo samoilla linjoilla @elliina kanssa, tähtitieteellinen ja terminen kevät on kaks hyyyyyvin eri asiaa ainaki täällä napapiirillä 😄 helsingissä sen nyt ehkä kuulikin jo lokkien kirkunasta aiemmin, mut kyllä mä eilen yliopistolta kotio lumipyryssä kuljin.

  Täällä kans yks huono siivoaja, mut se ei niinku oo siitä etten jaksais tai haluais siivota, en vaan yksinkertasesti kykene pitämään lukua siitä missä mun tavarat on. Sillonkin kun lopulta saan aivoni kasaan ja alotan siivoamaan niin yritän tiskata ja pyyhkiä pölyt ja pyykätä ja tampata ja tuulettaa ja mopata kaiken samaan aikaan, eikä sekään toimi lol.

  Olispa vähemmän ahdistunu ja hajamielinen niin elämä ois helpompaa.

  posted in Off topic
 • RE: Ratsastuskoulu/harrastetalli-ihmiset hoi!

  Muistuttakaa että mä vastaan tähän jotain viikonloppuna kun saan aivot kasaan!

  Nyt ensiajatuksena vaan se että kysely oli kiva ja sai ainakin ajatuksia liikkeelle - olisi kiva saada Hemsbury heräteltyä ja tuotua sinnekin tuntitoiminta jollain tasolla taas mukaan, ja jokin yhteinen ratsastustaso- ja seurakisajuttu ehdottomasti auttaisi siinä 😉

  posted in Yleinen
 • RE: Piirroskeskustelu

  Tääl on oikeesti niin komeita kuvia taas teiltä kaikilta, erityisesti toi @Lynn väritysjälki ja liikkeen tuntu on aivan käsittämättömän ihanaa kateltavaa, sä teet niin tunnelmallisia taustojakin! Samoin @jodochus sun rakenteissa on tosi väkevät värit, ihania! Ja @Nikki goottiponilla söpö pälyilevä ilme 😄

  Mä oon ollut hevosten kanssa nyt taas niin lahna että ihan hävettää.

  Yks tilari nyt sentään, @Susiraja lle suokkitamma, josta tykkään kyllä ihan tosissaan. En ollut täällä kai vielä ehtinyt näyttämään, mut kerrankin onnistuin mielestäni hyvin mustan hevosen värittämisessä. Suomenkirjava on kans kiva kuvio askarrella! Tähän sain taustaankin jotenkin sellasen hyvän hetken tunnun, vaikka onkin rakennekuva.
  Ja jotenkin musta tuntuu että arastelen kauheesti pitkän harjan kanssa, mutta tässä tilaustoiveessa pääs onneks revittelemään senkin kanssa! Ja söpö tuli ❤

  alt text

  Sit meinasin etten kehtaa tunkee tätä tänne, mut miksen tunkis kun kerran on piirroskeskustelu kyseessä! Perhana 😆 Olkaa hyvät! Piirroksia varten me kaikki täällä roikutaan.

  Harjoittelin ihmisnaamoja vaihteeks jopa oikeesti mallista ja mahdollisimman realistisilla mittasuhteilla. Mulla on tää uusinta-obsessio päällä nyt yli puol vuotta ollu Nuoreen Morseen, ja just tuli uus tuotantokausi ja ahhhhh. Mut tulee kauheen pinnallinen olo ku katon sarjaa vaa sillee “oi mikä komea mies” 😛

  Jotenki lähti siitä. Aloin miettiä et mikä naamassa oikeesti muuttuu kun ikää tulee lisää ja riehaannuin.

  alt text

  Että mitä jos yrittäis nyt kerrankin piirtää jotain muutakin ku vaan nuoria nättejä ihmisiä, ja etsiä välimuodon sen tän hetken uuden sarjan “nuoren” ja vanhan sarjan “vanhan” Morsen näyttelijöiden naamoista. En nyt sitä vanhaa ukkoo piirtäny sit erikseen enää kolmanneks ku en jaksanu lol. Ehkä teen tässä viikolla vielä senkin niin saan tän mun ikäpiirre-treenin vietyä loppuun asti.

  Aika hyvä roolitus niillä on ollut, tosi sama leuka ja posket, ja siis ilmeet menee ihan yks yhteen. On sillä vanhalla näyttelijällä silti ollu niin paljon enemmän nenää ja silmäkulmia et tätä sai kans säätää hetken. Oli hauskaa treeniä kyllä!

  posted in Yleinen
 • RE: Harvinaisten M&M-ponien laatuarvostelu

  Ei kannata ihmetellä sitä, että edellisestä arvioinnista on aikaa – poneja ei vain ole tullut arvioitavaksi. Mailia luetaan edelleen lähes viikottain, vaikka ylläpitäjien puolesta täällä Keskustan puolella onkin ollut hiljaisempaa 🙂

  posted in Esittelyssä
 • RE: Suomenhevoset

  mä en saa oikeen touchia meidän Haamuun, muuta kuin että se on lempseä oripoika. virtaisko jollain runosuoni paremmin tai saako kimo ilmestys jotain inspiraatiota esille niin paljon, että haluis kirjotella luonteen ? 🤔 palkaksi voin rustaa vaikkapa päikkymerkintöjä / valkkoja joko kaks lyhyttä tai yhen pidemmän (tuoreimmat näytöt Pusulta ja Kuulta), tai sitten voin kaivella kuvavarastoja (ratsastuskuvia, esimesim. Lakeuden Ihme, Ypäjä Yö, Pilsner, … kysy !).

  edit // also, jos joku tarvittee pitkäsukuista miestä tammalleen, niin Kalerwolla on naistutka päällä. kuvittelisin, että hieman hömppä ori olis hyvä mätsi kipakkaluontoisemman tamman kanssa, jolloin ne ehkä tasapainottais toisiaan silleen sopivasti 😄

  posted in Yleinen
 • RE: Suomenhevoset

  @reibili Kahmoa saa käyttää erjiin ja krjiin 🙂 KAHM9222

  posted in Yleinen
 • RE: m: sähäkkä suomipoika (2p sh-varsa)

  @serena virtuaaliheppa-Amor on ampunut nuolillaan napakymppejä 😍

  posted in Eläinkauppa

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.