Group Details Private

Brittiponeilijat

 
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Hei osaaks joku sanoo et jos soittelee tallille että tartteeko ne kesärenkineitiä apukädeks ittelensä sinne, mitä ei ainakaan kannata sanoa ? 😅
  Oon perjantaina soittelemassa äidin lähellä yhelle pienelle ratsastuskoululle että josko niiltä löytyis sieltä jotain karsina-ruokintakeikkaa välillä.

  Sen osaan kyl sanoa että oon sitä perus tallihommaa reippaasti tehny ennenkin, jos niillä vaan tilaa ja tarvetta on, ja että matkailualaa opiskelen ja eläimistä senki puolesta kiinnostunu.

  Onks joku ehdoton nou-nou mitä ei kannata möläyttää jos yrittää tallityöntekijäks? Tiedän että ne on kyllä tettiläisiä ja ponikerho-ohjaajia ainakin sinne ottaneet, että varmaan on kesäduunarillekin saumaa jos ei vielä oo täynnä pestit.

  posted in Off topic
 • RE: Kirjoittajakeskustelu

  Onnittelut projektin valmostumisesta ja tsemppiä vikoihin rutistuksiin! ❤

  Mun marraskuusta alkanu fanficci-dekkariprojekti on ollu nyt varmaan ainaki kolme tai neljä kuukautta jäissä, mutta eipä se onneks tiedostoissa pilaannukaan 😄 oli niin monet kurssipäiväkirjat ja esseet kirjotettavana ettei yksinkertasesti vaan riittänyt omissa aivoissa enää levytila sen naputteluun.
  edit: siksipä en oo tännekään vastaillut. Sori siitä!

  Kokeilin tota pomodoroa kyllä mun tenttikirjan kanssa, ja ai että kun muuten toimikin!
  Kiitos kun vinkkasit

  Ajatustauko teki kuitenkin oikeesti tosi hyvää, koska tossa kuukaus tai kaks takaperin sain ratkastua monta loppupäähän jäänyttä juonisolmua. Nyt tiedän kaiken mitä tarttenkin, ja kunhan jatkan niin voin jatkaa taas suoraan kirjottamaan enkä juonimaan.

  Vähän tällästä venkslaamistahan tää on, kun yhdistelee tarkkaa juonittelua ja avointa kartan pisteiden välillä seikkailua. Mulle se kuitenkin toimii näköjään aika hyvin.

  Ja yhden lyhyemmän kuusilukuisen sain kans purkkiin viikonloppuna! Ai että kun tuntuu hyvältä, varsinkin kun siitä tuli hahmonrakennuksesta ja tunnelmasta vielä niin ihanaa palautettakin, aaaaaa!

  Oon ehdottomasti enemmän hahmo- ja fiilisorientoitunut kirjoittaja ja tykkään eniten tarinoista joissa hahmot kasvaa, juonenkäänteiden mystisyys on sivuseikka.
  Oli siis ihanaa saada sellasia kommentteja että kylläpä oli toimiva versio tästä hahmosta ja kylläpä koko tarinan päätös oli tunnelmaltaan kuin lähdematskuissakin fiilikset olleet. 😊

  posted in Off topic
 • RE: E: tuomareita tarinakisoihin

  Jos vielä tarttee niin mäkin voin oikeen mielelläni arvioida kourallisen! Vaikka kaikki kolme luokkaa. Sais ehkä otetta omiinkin tallistooreihin taas sitä kautta. Mielellään myös kirjotan jotkut perustelut/palautteet.

  hemsburynkoulu@gmail.com on hyvä virtuaaliposti johon voi laittaa.

  posted in Yleinen
 • RE: Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille

  Aivan ihana ruokasaitti on muuten kans BBC Good Food, sieltä saa lajiteltua erikseen vegereseptit, lounasruoat, helpot, halvat, eri juhlien ja vuodenaikojen mukaan jne.

  Joidenkin mausteiden tms kanssa nyt tietty joutuu googlaamaan että mikä tää nyt oli suomeks ja joitain juustoja ja lampaanviuluja meillä ei ehkä harrasteta niin paljon ku briteissä, mutta muuten ei oo ikinä ollu mitään ongelmaa reseptien kanssa - lämpötilatkin onneks celsiuksina ja määrät grammoina toisin kuin jenkkisaiteilla!

  posted in Off topic
 • RE: M: tausta ja linet (she, sh) egeillä

  Lisätty shetukan kaveriksi suokki, toinen taustoista myyty

  posted in Markkinat
 • RE: Islanninhevoskeskustelu

  Jos @kioja n mainitsema perinnöllisyys kiinnostaa niin hakemalla “DMRT3 Gait keeper gene icelandic horses finnhorses” löytää tutkimustuloksia ravisuokeista ja askellaji-issikoista sekä joistain muistakin roduista.

  DMRT3-askellajimutaatio periytyy niin että kombon kahdesta puoliskosta yksi tulee kummaltakin vahemmalta, kuten vaikkapa Värien ihmemaassa keskustellut värigeenit myös tekee.
  Joillain roduilla askellajimutaatio auttaa pitämään yllä eri askellajeja (issikalla ja muilla askellajihevosilla neli- ja viisikäyntihevoset, suokilla ravilinjan tuloskärki jotka usein myös peitsaa/tölttää ratsukoulutuksen alussa). Niissä roduissa, joissa tätä ei juuri esiinny laajemmin, se ei tietenkään vaikuta askellajeihin/kisatuloksiinkaan hirveästi (esim skandinaavinen kylmäveriravuri).

  posted in Yleinen
 • RE: Värien ihmemaa

  @jesse ja kuten jokainen mustankimo, ruunikonkimo, voikonkimo, rautiaankirjavankimo jne… on elämässään jossain vaiheessa nuorena “harmaankimo”, niistä jokainen myös lopulta vaalenee valkoiseksi täyskimoksi.

  Kimoväri etenee joka pohjalla tummimmasta “ilman filtteriä” näkyvästä varsaväristä harmaaseen ja siitä eteenpäin valkoiseen. Harmaa ei siis ole edes kimoille mikään pysyvä markkeri.

  posted in Yleinen
 • RE: "Tyhmät" yksittäiset kysymykset.

  @casper conformation on periaatteessa se sana mitä yleensä käytetään puhuttaessa hevosen rakenteesta, mutta mitään vakituista rakennekuvan termiä en osaa sanoa

  posted in Kysymykset
 • RE: Welshkeskustelu

  Taitaa olla vain yksi ihminen pyörittämässä kaikkea yhdistyksen toimintaa eli Nintsu. Varmasti tyhjentelee kun kerkeää.

  posted in Yleinen
 • RE: VRL:n kehitys (apua?)

  @marsupieni Kiitos, mäpä tutustun tähän ja yleisesti tohon frameworkkiin. Kaikista vaikeimpiin php-logiikoihin musta ei ole ehkä apua, mutta varsinkin yksinkertaisemmissa jutuissa pystyn kyllä auttamaan! Ehkä joku pikainen läpikäynti perusrakenteesta ja todo-listasta olisi tarpeen jossakin vaiheessa ennen kuin lähden koodaamaan kuitenkin.

  posted in Ilmoitukset

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.