Group Details Private

Brittiponeilijat

 
 • RE: M: vuoden '19 ekat ja vikat pv-varsat (old&rhld)

  Lightheartedin suku on kyll√§ uh ūüėć

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Vallmo Stall ‚Ěß (vapaita tallipaikkoja)

  onko tuosta kouluvalmennuksesta tulossa kommentteja ?

  posted in Esittelyssä
 • RE: G: Luetteko virtuaalihevosten tekstej√§?

  En lue juuri koskaan mitään tekstejä, koska ne on kaikki samanlaisia. Mullakin on laatistuomarin vitsaus harteillani eli tuntuu että olen lukenut kaikki maailman luonteet, sukuselvitykset, päikyt yms jo kymmeneen kertaan. Joskus harvoin saattaa tapahtua poikkeus, mutta en muista milloin viimeksi.

  posted in Off topic
 • RE: G: Luetteko virtuaalihevosten tekstej√§?

  mulle siistit ammattivalokuvat ja nimi- ja rekisteritiedot ei yleens√§ riit√§ tekem√§√§n virtuaalihevosesta ‚Äúhevosta‚ÄĚ siin√§ mieless√§ ett√§ jaksaisin innostua esim. jalostus- tai ostoaikeissa. eik√§ siin√§ oikein mit√§√§n pelk√§n tutustumispohjan intoa silloin edes voi olla. jotta saan mink√§√§nlaista ideaa siit√§, ett√§ kyseinen hevonen on hauska, kiinnostava, tutustumisen arvoinen, tai edes mielikuvituksen tasolla olemassaoleva yksil√∂, kyll√§ mun uskomiseni tarvitsee kantimikseen my√∂s tekstikuvausta. lyhytkin kolmen virkkeen esittely voi riitt√§√§.

  luen tekstejä, tykkään teksteistä, jopa tarvitsen tekstejä.

  luonne ja sukari kertoo paljon, ja niiden jälkeen valkka- ja päikkymerkinnätkin on hauskaa plärättävää, kun on pieni haju siitä, millainen hevonen on kyseessä, ja voi jo itsekin pohtia, että minkähänlaisia kommelluksia sen kanssa voi sattua.

  toisaalta, teksti, joka on kirjoitettu ymmärrettävän luonnekuvauksen tarjoamisen sijaan pelkästään laatispisteiden sanamäärä mielessä - ts. selonteko hevosen luonteesta joka ei alkuun kiteytä mitään helposti ymmärrettävää ja yleispätevää hevosen luonteenlaadusta ja käytettävyydestä, vaan hyppää suoraan syvään veteen?
  hyvä luonne voi olla pitkä, mutta mun mielestäni jokainen pitkä luonne ei todellakaan ole hyvä. tekstin selkeä rakenne merkitsee mulle enemmän kuin sisältö ja pituus. en ole vieläkään ihan ymmärtänyt että miks se sellainen tietty luonnetekstien genre kiehtoo. tai että kuka niitä jaksaa lukea jälkikäteen.

  siis että saman tien lähdetään tarpomaan pitkällisiin kirjallisuusviitteisiin, tallinomistajan omituisiin insideläppiin, karkeaan ylhäältä lyövään huumoriin, pitkällisiin luonteenpiirreanalyyseihin kuin ihmishahmon terapiaistunnossa konsanaan… ei mun keskittymiseni ainakaan riitä lukemaan, jos ihan hirveän abstraktiksi heittäydytään heti.

  olen paikalla kuitenkin tutustumassa hevoseen, en kuulemassa pirkko-marketan entisen alkoholisoituneen aviomiehen sitoutumisongelmista ja siitä, kuinka nämä ovatkin oikeastaan täydellinen vertauskuva silkkisen mustan orin yöntummien silmien katumuksentäyteiselle katseelle, kun sitä toruu jälleen kolmatta kertaa peräjälkeen pahansisuisesta kaurakaukalon kannen avaamisesta, vaikka sataan kertaan on kielletty, ja kuinka se ratsailla yhäkin vaihtaa mielenlaatuaan päivästä toiseen kuin bipolaarinen tuuliviiri, jollei ratsastaja ole kilpatasoksi merkityn GP-koulun vaatimalla taitotasolla, ikään kuin tällaisen uljaan urheiluratsun selkään tavallisia työläisperheen itseriittoisia pikkuvanhoja ponijunnuja ikinä päästettäisikään, kun se maksoi miljoonan ja varusteensa toisen samanmoisen.

  missä tilanteessa minä, vierailijana tallilla, tai jalostusparia etsiessäni, ikinä tulisin tästä hevosesta tähän johtopäätökseen? tuskin koskaan.
  se mitä tästä mulle jäi käteen on että hevonen on huonotapainen tallissa, fiksu aukomaan purkkeja ja kansia, ja epävarma epävarmoissa käsissä (ehkä). ja mun mielestäni sen voi myös sanoa niin, jos pidemmän kaavan kerronta käy tosi epäselväksi.

  ‚Ė∂ EDIT: Ja t√§ll√§ viittaan nimenomaan luonneteksteihin, joiden pointti mun mielest√§ni on kyseisen hevosen esittely esimerkiksi varsan sukutauluja tutkivalle ostajalle. p√§iv√§kirjat ja henkil√∂kunta-/talliesittelyt ovat asia erikseen - siell√§ mun mielest√§ ihmisv√§en suhdekuviot ja sukuhistoriat on ihan paikallaan ja kaikin mokomin olkoonkin ūüėČ

  posted in Off topic
 • RE: M: hahmokuvat tilauksesta

  @nikki ei tiet√§√§kseni mut kyll√§h√§n siit√§ v√§h√§n sen n√§k√∂nen ehk√§ tuli ūüėÜ

  posted in Markkinat
 • RE: M: hahmokuvat tilauksesta

  Ilmoituksena tilaajille: kurssien alku söi energiaa taidehommilta, mutta tänä viikonloppuna yritän jälleen tarttua härkää sarvista ja olla yhteydessä keskeneräisten / jonoon jääneiden kuvien osalta. Kiitos kärsivällisyydestä!
  √Ąlk√§√§k√§ pel√§tk√∂ t√∂kki√§ mua aina silloin t√§ll√∂in jonkin sortin hiilihangolla her√§tell√§ksenne uudestaan jos hiljenen. ūüėČ

  posted in Markkinat
 • RE: m: suomenhevosia // tj: pitk√§s. sh-o.

  suokinpoloiset pimeään yöhön

  posted in Eläinkauppa
 • RE: m: ponimus maximus (brp & nf)

  iltayönostoooo

  posted in Eläinkauppa
 • RE: Brittiponitallille toinen omistaja haussa

  @serena jos toivot nimenomaan ihmishahmojen tarinoita, hevosten sukuja ja luonteita, sekä treenipäiväkirjoja täyttelevää kaveria tallinpitoon, voisin olla tosikin kiinnostunut jonkin hahmon jos toisen tuomisesta Rushock Bogiin, taikka ennestään keksimiisi tutustumisesta.

  Kisaharrastus ei oikein oo mun juttu, vihaan aikatauluja ja listoja ja taulukoita, mutta muuten kyllä värkkäilen mielellään kaikkea pientä. N siis mainosta itseäni nyt minään tavoitteellisen kasvatuksen ryhdistäjänä, koska en ole. Mun virtuaaliheppailu on aina ollut hyvin tarinapohjaista ja hidastempoista.
  Se unelmatila Skotlannista multa nyt vielä puuttuu, vaikka muuten oon Brittejä jo valloittanut talleillani.

  Laita vaikka viestiä? Jos jotain haluat suunnitella meikäläisen kanssa Rushockin nimissä, tai laita vaikka sittenkin jos et mutta tahtoisin muuten jotain yhteisiä tarinoita pohtia!

  posted in Off topic
 • RE: Os: Hacking in Black Country (T√ĄYNN√Ą!)

  @marjahilla on tulossa kyllä, en vaan oo ehtinyt vielä aloittamaan muilta hommilta ja huolilta

  Ja huolestuin my√∂s omasta puolestani pikkasen ett√§ oliko l√§htij√∂ill√§ sittenk√§√§n en√§√§ intoa messiin kun niin hiljenitte kaikki ūüėĄ mutta toki yh√§ kuva tulossa jos reissu edelleen kiinnostaa! Ekassa kuvassa oli omia hevosia useampi joten se oli siksi motivoivampi tehd√§ heti rytin√§ll√§.

  posted in Tapahtumat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.